Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Bredene
ad   18-04-2019 00:06  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,
ik ben een man van 40 jaar, en wens graag eens mijn eerste ervaring te mogen beleven op het naaktstrand in Bredene, gezien het mijn eerste keer is, zit ik toch met vragen, zelf ben ik nogal een warm bloedige man, en ben wat bang dat ik vlug een erectie zal hebben als ik daar rond loop / lig, ik weet niet wat ik dan moet doen, op mijn buik liggen op een handdoek, maar dan gaat er zand aan mijn geslachtdelen blijven hangen, iemand tips, of ervaringen met zo gelijk aardige situaties? groetjes


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Frits   17-04-2019 20:28  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren en eergisteren weer eens naar de Zonneweide.

Fijn onthaal. Het bord 'Naaktrecreatie, verboden voor honden', was door een vandaal zodanig bekrast en overgespoten met verf dat juist het woord Naakt en de datum Verboden voor honden onzichtbaar zijn beklad. Wie de schoen past trekt hem aan, hondenbezitter/sters.

15 april lekker liggen zonnen met een glaasje sauvignon en een hapje, het geraas van de snelweg en de naderende vliegtuigen trotserend.
Af en toe een wolkje... en slechts n gluurder/vlaklangsloper na toch minstens drie kwartier. Type Geert Mak (grijs, oud, dik) zat op ongeveer 50 meter en was al sinds zijn aankomst uitermate geinteresseerd in mijn jonge en nog slanke lijf.

Uiteindelijk hakte hij de knoop door en liep achter mijn handoek langs en de struiken n meter daarachter. Toen ik mijn ogen opendeed voelde hij zich betrapt en deed net alsof hij iets in de vuilnisbak gooide, maar hij had helemaal niets in zijn hand!
Hilarisch! Het nieuwe 'Zwitzerlevengevoel!'

16 april, stralend weer. Op de hele weide niet meer dan vier/vijf mensen om 1 uur s'middags.
Na mijn lunch werd het drukker. Niet gezellig druk zoals op een normaal naturistenstrand, maar om mij heen, op een verder verlaten Zonneweide. 20 meter, 10, 5... vijf Geert Makjes en een blowende dikke dertiger die al vrij snel meer dood dan levend was. Twee Geert Makjes hielden het langer vol en hebben bijna een uur met hun piemel liggen spelen.

Eigenlijk een vreemde situatie. Aan de overzijde van het bos is een terrein, de Oeverlanden, aangewezen voor seksrecreanten.
Tot enkele jaren geleden was dit -na de sluiting van het naturisteneilandje in de Sloterplas - de enige plek in Amsterdam waar iedereen in z'n blootje kon zonnen en zwemmen.

In veel andere steden in Europa is in stadsparken naaktrecreatie mogelijk, maar in Nederland wordt door de overheid alles op dat gebied vernietigd.
Het is twee voor twaalf en hoogste tijd dat naturisten weer terreinen gaan aankopen om het recht op naaktrecreatie te behouden. Te beginnen in en rond Amsterdam. Daar is nu helemaal niets meer! Zonder ideologische of politieke bijbedoelingen.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Tom   17-04-2019 16:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo mede naaktstrand bezoekers,

Wat vinden jullie van de recent geplaatste bankjes
Op het naaktstrand? (centraal achter het strand)
Ik ben bang dat dit meer gaat leiden tot pottenkijkers die centraler op het strand gaan zitten (voorheen kwamen ze niet verder dan bankje nr 2..)

Het seizoen gaat weer bijna van start, ik heb weer zin in zonnestralen!

Mvg tom


Naaktstrand Berendonck
Mario   17-04-2019 12:53  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allemaal,

wat is er in hemelsnaam met het naaktgebied gebeurt?? Alle bomen zijn volledig gesnoeid, het is bijna 'n open terrein geworden, is dit het ontmoedigingsbeleid van Leisure Lands? Schandalig!


Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
Roger   16-04-2019 17:49  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag hier heerlijk gelegen is nog steeds goed te doen ondanks de werkzaamheden.eerste stuk vanaf de brug staan nog wat bomen/struiken daar kun je nog prima uit de wind liggen.dit deel heb je geen last van de graafmachines.


Naaktstrand Breskens Groede
Piet   15-04-2019 21:47  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo ,

We hebben er al in februari geweest sommigen al vroeger . als het weer goed is


Naaktstrand Zilverstrand
Robbert   15-04-2019 13:39  Twitter Google+ Facebook Email

Is er al iemand geweest dit jaar? Wilde een paar maanden terug even kijken. Maar bleek dat de afrit naar het strand afgesloten was voor onderhoud. Dus strandje was niet te benaderen.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Kees.   15-04-2019 13:12  Twitter Google+ Facebook Email

Ik heb het nagevraagd bij de politie/handhaving. De kans is vrij groot dat je met een Canta een bekeuring krijgt. Het wordt gedoogd dat het gebruikt wordt voor fietspad/scooters/motoren. Maar ze geven duidelijk aan dat het geregeld niet binnen de lijnen van het beleid past.


Er wordt gewerkt aan beter een beleid/regelgeving en naleving Kortom er gaat waarschijnlijk wel iets veranderen. Ik hou iedereen op de hoogte


Naaktstrand Isabellagriend
Bezoeker   15-04-2019 09:06  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Ap.
Het terrein is het gehele jaar te bezoeken.Naaktstrand Velsen
Peter   14-04-2019 18:42  Twitter Google+ Facebook Email

De strand afgang is opgeknapt. Breder gemaakt en nieuwe afrastering. Was er vrijdag even per fiets

Peter


Naaktstrand Isabellagriend
Ap   14-04-2019 18:24  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,
Is het strandje het hele jaar toegankelijk?, wil er graag eens gaan kijken, bedankt, Ap


Naaktstrand Zevenhuizerplas
Naturist.   13-04-2019 15:52  Twitter Google+ Facebook Email

Verboden om surfplank te komen


Naaktstrand Brielse Maas
Gezellig   13-04-2019 15:04  Twitter Google+ Facebook Email

Hoe staat het er nu voor, zijn er inmiddels al nieuwe bomen geplant? Kan niet wachten op het mooie weer om hier te gaan genieten.

@Peter je foto's kan ik niet zien, je moet inloggen met een Google account blijkbaar.


Naaktstrand Laakse Strand
Kik: Emiel87   13-04-2019 10:33  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen maandag hier al even heerlijk wezen genieten, aankomende dagen is het mij helaas te koud om te gaan, misschien maar even een sauna bezoeken. Iemand ervaring met het zwembad en sauna bij de Eemhof ?

Groet,

Emiel


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Kees.   12-04-2019 09:07  Twitter Google+ Facebook Email

Met Canta op het fietspad richting het naturistenstrand. Ik betwijfel of politie/Handhaving dit toestaat. Het is namelijk geen officieel fietspad Dit telt ook voor scooters en Motoren het wordt nog steeds gedoogd op 2 wielen. Het is eigenlijk alleen maar een wandelpad en aangelegd voor de hulpdiensten.

En Adrie ben het met je eens naast de paaltjes en de sloot is het niet zo breed.


Ga het navragen bij politie/handhaving en kom erop terug.Naaktstrand Berendonck
Ton   11-04-2019 14:35  Twitter Google+ Facebook Email

Donderdag 2 mei komt om 14:00u Bernd Huijser, adviseur naaktrecreatie van NFN persoonlijk het dan opgeleverde strandje bezichtigen.
Wij nodigen hem uit zelf te water te gaan - n er weer uit te komen..


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
Jan   11-04-2019 10:23  Twitter Google+ Facebook Email

Kan bijna niet wachten tot het naaktstrand (betaald) op 20 april weer open gaat.


Naaktstrand Berendonck
Ton   11-04-2019 01:57  Twitter Google+ Facebook Email

Ik waardeer Wim v. V. 's initiatief, maar daarmee is het probleem van Wim Roelofs nog niet opgelost.
Het probleem dat overblijft is dat de instap in het water z problematisch is dat zelfs 'valide' bezoekers moeite hebben om weer aan land te komen..
Dit werd aangedragen naar Leisurelands en NFN en tot nog toe werd nog geen overtuigende blijk van erkenning van het probleem geconstateerd bij Leisurelands..


Naaktstrand Berendonck
   09-04-2019 11:49  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Wim Roelofs,
Het is inderdaad een behoorlijke afstand van de parkeerplaats naar het veldje. Overigens denk ik dat, mocht je het veldje wel bereiken, het op dit moment nog niet erg comfortabel voor je is: er is nog geen spriet gras om op te liggen (wordt binnenkort ingezaaid), en gezien de kleiige bodem lijkt het mij niet eenvoudig om, eenmaal ter plaatse, je in een rolstoel over het terrein te bewegen.
Mocht je het over enige tijd ng eens willen proberen, ben ik graag bereid mee te denken over oplossingen voor je parkeerprobleem. Ik ken de omgeving vrij goed, misschien weet ik voor iemand in jouw specifieke situatie wel een parkeerplek te vinden. Ik geef bij deze webmaster Tjipke toestemming om jou mijn email-adres te geven.
Vriendelijke groet, wie weet tot ziens,
Wim v. V.


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
peter   08-04-2019 22:52  Twitter Google+ Facebook Email

nee hoor
jij zou niet de 1e zijn en zeker ook niet de laatste
als je toch voor schaamt ff op je buik gaan leggen tot dat die weer slap is 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend