Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
wesley   16-08-2018 19:33  Twitter Google+ Facebook Email

vandaag sinds lange tijd weer eens langs geweest. vroeg me af of er ook nog leeftijd genoten zijn ~24 jaar die ook weleens gaan?


Naaktstrand Vrouwenpolder
Hugo   16-08-2018 17:14  Twitter Google+ Facebook Email

Ik weet niet welke webcam maar die van Vrouwenpolder strandovergang Breezand die doet het prima.

http://82.176.124.168:8100/local/viewer/index.html


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
wim   16-08-2018 17:05  Twitter Google+ Facebook Email

hi ik wil ook komen maar ik verplaats me met een canta dus hoe kom ik dan op het naakt strand ik kan alleen op op een kamping stoel gaan zitten komt door mij rug ik heb een kapote lende wervel


Naaktstrand Oesterdam
Herman   16-08-2018 09:36  Twitter Google+ Facebook Email

In de Oosterschelde gezwommen ( mijn excuses)


Naaktstrand Oesterdam
stel   16-08-2018 08:45  Twitter Google+ Facebook Email

welke zee daar is helemaal geen zee te vinden .


Naaktstrand Oesterdam
Herman   15-08-2018 19:14  Twitter Google+ Facebook Email

Ondanks dat er vandaag geen zon aanwezig was ben ik toch even gaan zwemmen, de zee geeft me energie voor de komende dagen😃


Naaktstrand Bussloo
peter   15-08-2018 18:40  Twitter Google+ Facebook Email

Komt de hete zomer van 2018 nog terug,hoop het wel heb nu pas vakantie en heb er zin in om op het sauna gedeelte te vertoeven.


Naaktstrand Bussloo
Maurice   15-08-2018 15:51  Twitter Google+ Facebook Email

Zullen we meneer Stephan voortaan negeren?
Wij zijn inmiddels behoorlijk "Stephan-moe"...
Voor ons ( levensgenieters ) is het werkelijk onvoorstelbaar dat iemand zich zo druk kan maken om de triviale dingen des levens.
De sfeer op dit forum wordt inmiddels enorm gedomineerd door welles-nietes berichten en onvriendelijkheden over en weer.
Met vriendelijke groet,
M & I.Naaktstrand Bussloo
Karen   15-08-2018 14:30  Twitter Google+ Facebook Email

In mijn eerdere berichtje schreef ik dat we tijdens ons bezoek aan het strand in Bussloo later in de middag geen last hebben gehad van geklede mannen zoals op andere stranden vaak het geval is. Stephan probeert dit om te draaien en mijn uitspraak juist te betrekken op het strand in Bussloo.

Mijn vraag hoe hij in staat is uitspraken te doen over wat er volgens hem aan beide uiteinden van het strand voorvalt, blijft onbeantwoord. Gezien de behoorlijke onderlinge afstand zal hij hard heen en weer moeten rennen voor zijn observaties.

Bussloo heb ik ervaren als een sociaal en relaxed naturistenterrein waar geen niets ontoelaatbaars gebeurt. Iemand die anders beweert, moet hier een belang bij hebben.


Naaktstrand Oesterdam
Dieter   15-08-2018 11:40  Twitter Google+ Facebook Email

@oscar natuurlijk zou ik hier niet mee lopen pronken ik schaam me er soms zelfs beetje voor.


Naaktstrand Bussloo
Jannie   14-08-2018 21:20  Twitter Google+ Facebook Email

Idd thermen bussloo wordt veel te groot en moeten maar eens een halt toegeroepen worden het is een van de mooiste naturisten gebied van nederland laten we dat aub zo houden dus thermen bussloo AFBLIJVEN !!


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
Loek   14-08-2018 14:40  Twitter Google+ Facebook Email

Ik herken wat je schrijft Jo. Al eerder maakte ik een opmerking over het niet welkome gevoel dat de vaste kliek je geeft.
Ook ik heb op datzelfde steigertje gezeten en kreeg toen een verhaal dat ze zelf dit steigertje hadden gebouwd. Dit alles op een toon dat ik dankbaar moest zijn dat ik er überhaupt gebruik van mocht maken.
De roep in het gastenboek om nieuwe gezichten staat dus een beker haaks op het “dit strandje is van ons” houding.
Over het aanspreken van meneer scootmobiel, kan ik het alleen maar met je eens zijn. Deze meneer hoort ook bij de kern. Laat deze kliek zich drukmaken over dit soort gedrag, zich niet verhullen achter een achterlijke redenatie (hoort bij de beleving) i.p.v. te kokktetenn met zogenaamd eigenaarschap van dit gebied.


Naaktstrand Zilverstrand
Henk   14-08-2018 11:37  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week geweest. Het strand is mooi en schoon, maar je ligt er inderdaad behoorlijk te kijk voor mensen die ogenschijnlijk toevallig steeds hetzelfde pas heen en weer blijven gebruiken.
Zelf ben ik er geen voorstander van om mijn huid te laten verbranden in de volle zon (los van het feit dat daar steeds meer voor gewaarschuwd wordt). Ik mis schaduwplekken waar je als naturist met huidproblemen kunt vertoeven.
Mooi strand, maar ik verkies de komende tijd een alternatief waar ik in de schaduw van een boom oid kan liggen.


Naaktstrand Zandvoort
Gerard   13-08-2018 22:40  Twitter Google+ Facebook Email

Azzurro dit was altijd onze place to be in zandvoort. Maar wat een teleurstelling, de zaak is overgenomen en blijkt dat je er niet meer naakt mag zijn. Zo vormt het dus een eiland op het naaktstrand gedeelte. Daar het ook nergens staat aangegeven waren wij dus naakt, komt de eigenaar vertellen dat hij dit niet meer wilt.
Personeel was wel vriendelijk maar begreep niet dat we het een probleem vonden dat we niet meer naakt mochten zijn op het naaktstrand
En we zijn niet de enigste, want kwamen er bij adam en eva meer mensen tegen die nood gedwongen verhuisd waren


Naaktstrand Bussloo
Marije   13-08-2018 21:03  Twitter Google+ Facebook Email

Oproep aan de gemeenteraad van Voorst: STOP DE UITBREIDING VAN DE SAUNA TEN KOSTE VAN DE NATUUR

Maart 2018 heeft de gemeenteraad Voorst
Thermen Bussloo toestemming gegeven voor een extra sauna, toiletgebouw en zoutwaterbad realiseren. Met circa 300 vierkante meter is het zoutwaterbad de grootste van de nieuwe faciliteiten. Deze uitbreiding komt nu op de plek waar eerder was gevraagd om kap van bomen ten behoeve van noodzakelijke uitbreiding van parkeerplaatsen (2016). Je kunt er op wachten dat dit najaar het besluit valt op verder uit te breiden omdat er dus weer te weinig parkeerplaatsen zullen zijn. Ze kunnen dan maar 1 kant op: Juist: die van het naaktstrand. Zo wordt er dubieus samengewerkt tussen Gemeente Voorst, Leisureland en de Sauna. Ik roep de gemeenteraad van Voorst op een eind te maken aan dit handjeklap ten kosten van het Natuurgebied Bussloo.


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
Jo   13-08-2018 17:27  Twitter Google+ Facebook Email

Zit ik gister op het steigertje te dubben of ik wel of niet het water in zou gaan omdat ik het water nogal koud vond.wordt ik aangesproken door een dame van de vaste kern dat ik niet op het steigertje mocht zitten omdat voorbij varende boten daar last van zouden kunnen hebben. Weet je waar de vaste kern zich wat meer druk om moet maken. Dat een andere bekende die ook bij de vaste kern hoort in een rode scootmobiel zich best wel vaak schuldig maakt aan ongewenst seksueel gedrag(Mastruberen in het bijzijn van andere mensen)!!! Dat is namelijk volgens de wet verboden. Daar moeten ze eerst maar eens wat van zeggen.En niet tegen iemand die nog twijfelt of hij het water in gaat of niet!!! En wat de vaste kern ook even moet leren dat het naaktstrandje toegankelijk is voor iedereen en dat iedereen,dus ook nieuwe bezoekers net zoveel zeggenschap hebben Als de vaste kern. Want het is namelijk de vrije natuur


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
kees & Thea   13-08-2018 14:07  Twitter Google+ Facebook Email

Bernard: Als je vrouw mee wil komen en ze durft nog niet zonder bikini dan is dit totaal geen probleem.

Maar de ervaring leert wel dat men vaak erg snel het bovenstuk uitdoet en daarna de rest. Omdat de sfeer erg goed en vertrouwelijk is. En je erg gauw op je gemak voelt. Hopelijk tot gauw.Naaktstrand t Twiske
Rob   13-08-2018 12:38  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag bij twiske geweest(naaktstrand) heb erg lang moeten zoeken, eindelijk bij parkeerplaats maar kon het strandje niet vinden. Waar is het dan? Blijf dan maar(naakt)in de boot bij nieuwe meer..... Gr Rob


Naaktstrand Hoek van Holland
Berry   13-08-2018 12:33  Twitter Google+ Facebook Email

Deze zomer heel vaak geweest super relaxte sfeer en er komen mannen,vrouwen,stellen,gezinnen dus goed gemixt publiek alleen jammer dat er geen voorzieningen zijn zoals toilet en douche.


Naaktstrand Oesterdam
Oscar   12-08-2018 22:19  Twitter Google+ Facebook Email

@Dieter, zolang je er niet al te opvallend mee loopt te pronken kunnen we een erectie wel aan hoor. Maar waarschijnlijk krijg je 'm niet eens. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend