Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand t Twiske
Hans Mandjes   18-10-2018 00:02  Twitter Google+ Facebook Email

De zomer is nu, 18 oktober, toch echt voorbij. Wat een zonneschijn, sfeer, sport en saamhorigheid waren er op ons naturistenterrein😁En nu op naar onze traditionele nieuwjaarsduik🏊‍♀️. Om 14.00 uur. Met heerlijke warme ecologische chocolademelk na afloop. Daarna vertrek ik naar míjn geliefde Algarve om te genieten van de natuur, zon en vriendelijkheid van de Portugezen!


Naaktstrand Den Haag Westduinpark
Karina   17-10-2018 16:05  Twitter Google+ Facebook Email

Een erg leuk en mooi strand. Ruim en veel verschillende soorten mensen. Vrouwen, mannen, stellen, kinderen. Echt een aanrader. Helaas heb ik afgelopen zaterdag hier dit strandseizoen afgesloten. Volgend jaar weer verder.


Naaktstrand Callantsoog
GP   16-10-2018 22:16  Twitter Google+ Facebook Email

Ik was onlangs twee dagen in Noord-Holland, voor een bezoek aan Callantsoog en Zandvoort. Op de eerste dag Callantsoog, waar ik al een tijdje niet meer geweest was. Ging ik altijd vanuit Callantsoog zelf naar het naaktstrand; dit keer eens vanuit Sint-Maartenszee. Dit is geen dorp zoals Callantsoog is, maar meer een buurtschap (of vakantiedorp zoals je wil). De sfeer is er echter zeker niet minder, en de duinen zijn er echt mooi. Voordeel is dat het verder lopen is naar het naaktstrand; hierdoor zit er meer spanning en avontuur in. Hoe mooi, zonnig weer het ook was; ik maakte me wel zorgen om de wind. Die zorgde ervoor dat de zee zeer woest tekeer ging. Het naaktstrand is inderdaad ook een hondenloopgebied geworden. En hoewel ik een ontzettende hekel heb aan honden, leidde dit verder niet tot problemen.


Naaktstrand t Twiske
Rob   16-10-2018 22:03  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag bij Twiske(baaiegat) geweest, leuke mensen, zeer gemoedelijk en geen rare figuren die lastig zijn. Toplocatie, jammer dat de zomer voorbij is.


Naaktstrand Oesterdam
Arjan   16-10-2018 22:00  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer geweest. Wat een fantastische plaats daar. Gezellig en gemengd publiek. Helemaal vanachter wel wat vieze mannentjes. Maar daar hebben we bij het gezellige gedeelte absoluut geen last van


Naaktstrand Brielse Maas
edwin   16-10-2018 21:52  Twitter Google+ Facebook Email

afgelopen zondagmiddag, ik denk voor de laatste keer dit jaar op het naaktstrandje geweest, heerlijk nog even genoten van de zon en het naakt zijn, wat ik ook leuk vond, is dat er bij het einde van de middag een jonge dame aankwam die jammer genoeg gekleed een boek ging lezen dicht bij mij en een andere man, maar ik zag dat ze genoot van ons naakt zijn, ze lachte vriendelijk met een glimlach, ik heb het goed naar mijn zin gehad dit jaar, met veel zon.
tot volgend jaar.gr Edwin


Naaktstrand Maarsseveense Plassen Gedoogd
Alex   16-10-2018 12:24  Twitter Google+ Facebook Email

16 oktober 2018 en het is weer genieten van een heerlijke zonnige herfstdag aan het fijnste naaktstrandje van het land.


Naaktstrand Wageningse uiterwaarden
Adriaan   15-10-2018 22:00  Twitter Google+ Facebook Email

Aan het eind van de middag ben ik even op het naaktstrand geweest. Het water was erg koud (ik ben er toch even in geweest), maar het was erg lekker om in de zon aan de waterkant te zitten. Er waren een paar mannen en een stelletje. Geweldig om half oktober nog naar een rivierstrandje te kunnen gaan!


Naaktstrand Vrouwenpolder
R   15-10-2018 09:10  Twitter Google+ Facebook Email

Wij die dachten dat we in september voor de laatste keer naar het strand gingen , deze in oktober was zelfs nog beter , was zalig .


Naaktstrand Bussloo
Karel en Anne   14-10-2018 22:15  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag was het erg mooi weer en erg druk. Jammer dat er baasjes lopen met zeer agressieve honden. Ook komt het voor dat de honden poepen op plekken waar kinderen spelen. De poepAkjes worden echt niet gebruikt. Jammer ......


Naaktstrand t Twiske
Wandelaar   14-10-2018 16:39  Twitter Google+ Facebook Email

Zaterdag een mooie wandeling in Het Twiske gemaakt. Ook nog een paar uurtjes van de zon genoten op het naaktstrand. Het was gezellig druk op wellicht de laatste mogelijkheid van het jaar. Een duik in het water was lekker verkoelend. Een prima plek hier, met een gemixt publiek. Een paar leuke gesprekken gevoerd met mede bezoekers. Jammer dat ik mijn wandelschoenen weer aan moest trekken, het was hier heerlijk toeven!


Naaktstrand Scheveningen
Barry   14-10-2018 10:57  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren de hele middag in de duintjes genoten van de zon, heerlijk! En dat half oktober, wat een mooi cadeau :-)


Naaktstrand t Twiske
Rob   14-10-2018 10:28  Twitter Google+ Facebook Email

Herstel, ik was er vrijdag, bij Twiske... wel n mooie omgeving


Naaktstrand t Twiske
Rob   14-10-2018 08:59  Twitter Google+ Facebook Email

Zaterdag rond 1200 uur bij twiske geweest echter was iedereen gekleed, vreemd hoor. Musschien een keer keer maar weer.


Naaktstrand Bussloo
JosK   13-10-2018 23:01  Twitter Google+ Facebook Email

Het was erg mooi weer vandaag en gezellig druk :) ik kom niet zo vaak, maar ik vroeg me af waarom er aan de kant van de sauna zoveel mensen dicht bij elkaar lagen? Er was nog genoeg ruimte even verderop..


Naaktstrand Gaasperplas
Marijn   13-10-2018 17:09  Twitter Google+ Facebook Email

Ook op deze 13e oktober nog lekker bloot in de zon en een frisse duik. Gezellig druk en maar niet meer zeggen dat het wel de laatste keer van het jaar zal zijn.


Naaktstrand Bussloo
Bart (25)   13-10-2018 16:04  Twitter Google+ Facebook Email

Waarschijnlijk de laatste dag echt goed weer, dus ik dacht daar moet ik van genieten :) het was weer gezellig druk! Nog poging gedaan om te zwemmen maar het water is toch al flink afgekoeld! Was erg koud. Wel heerlijk liggen zonnen, daarvoor was het perfect!


Naaktstrand Bisonbaai
Dr. Schulman   13-10-2018 12:58  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben de bomen die Staatsbosbeheer wil kappen eens langsgelopen, en behalve gelamineerde briefjes met een rake tekst staan op respectieve bomen groene en rode stippen. Wat betekenen die?
Er staan ook veel bomen zonder merkteken en ik neem aan dat die laatste in ieder geval niet gekapt gaan worden.


Naaktstrand Bussloo
Albert   13-10-2018 11:19  Twitter Google+ Facebook Email

Links voor de kiosk is een paal geplaatst met daaraan een kastje waar hondenbezitters een poepzakje uit kunnen halen. Voor wat betreft de mollenklemmen, op 5-okt heb ik een mail gestuurd naar Leisurelands en een telefoontje gepleegd naar de beheerder, er is snel aktie ondernomen, de klemmen zijn weg.


Naaktstrand Zevenhuizerplas
Peter van Doorn   13-10-2018 01:06  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben hier vorigjaar nog een paarkeer geweest.
Persoonlijk vindt ik dit strandje mooi maar wel veel te klein, en daar zit een vaste (roddel)kliek waar ik mij enorm aan stoor. Dit kliekje zit daar kritiek te leveren over andermans uiterlijk, zo van: tsjeetje wat een pens heeft die man, of: hoe kan zo'n oudere vrouw op haar leeftijd hier nou liggen, en: wat een kapsoneslijer zeg, die nekt dat ie Zwartzenegger is. Ik kom er nooit meer, mij keken ze ook al weg, zo van, wat doe je hier, en maar smoezen. Mensen, respecteer elkaar nou eens! 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend