Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Vrouwenpolder
Albert   24-08-2019 21:47  Twitter Google+ Facebook Email

Ben er vandaag de hele dag geweest. Begonnen met wandelen in Oostkapelle en gelopen tot Aquarius en terug. Niets aangetrokken van het textielstrand maar niemand die daar op reageert. Heel gezellig, veel stellen en gezinnen met kinderen. Je hoort Nederlands, Vlaams, Frans, Duits en Engels. Er zijn ligbedden en windschermen te huur bij Aloha. Dit is pal tegen het naaktstrand aan.


Naaktstrand Scheveningen
Wim   24-08-2019 21:12  Twitter Google+ Facebook Email

Een aantal weken geleden was ik voor het eerst in jaren weer eens op dit strand. Ik kwam toen vanaf de Wassenaarse kant, dus helemaal in het noorden. Aan die kant is het een prima strand. Vandaag kwam ik er vanaf de Scheveningse kant, en dat is me een stuk minder goed bevallen. Ik lag toch een flink stuk voorbij de strandtent, maar de textielrecreanten waren ruim in de meerderheid. Ook het gedrag van een deel van die recreanten beviel me niet: gillende kinderen, blaffende honden, veel afval (peuken !), kortom alles wat je op een naturistenstrand niet hoopt aan te treffen. De kroon spande een echtpaar met drie kinderen. Binnen tien minuten na hun aankomst had hun Duitse Staander al twee keer vlak voor m'n neus zitten poepen. Ik heb deze mensen (zelfde nationaliteit als hun hond) uiteraard aangesproken, maar opruimen: ho maar. Als ik weer in den Haag ben ga ik weer lekker naar het Westduinpark !


Naaktstrand Delftse Hout
Michel   24-08-2019 18:49  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag even na het werk geweest. Geen contact gemmakt (ook niet per se behoefte aan) maar leuke mensen (door korte begroeting beoordeeld) paar stellen en nog een dame alleen, verder alleengaande mannen zoals ik.


Naaktstrand Bussloo
Harry   24-08-2019 13:13  Twitter Google+ Facebook Email

Mag de plek waar nu die koeien lopen ook weer bij het naturistenstrand horen? Fietspad dan stukje omleggen en een dijk ervoor plaatsen? Want wat hebben we daar destijds genoten !! Je waande je in het buitenland,zo ontzettend mooi was dat ! De sfeer was toch heel anders als nu op het huidige naturistenstrand ! Aub de koeien weer naar een gewoon weiland en niet bij een zwem cq recreatiegebied. Al die poep bij het water? Bah !!


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Adrie   24-08-2019 10:03  Twitter Google+ Facebook Email

Bernard,
er is hierin niets veranderd dus gewoon doen.


Naaktstrand Paulinapolder
Tim   24-08-2019 08:22  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren na een tijdje nog eens gaan zonnen op dit heerlijke rustig stukje strand. Super om naakt langs het water te wandelen en een zacht zomerbriefje op mijn naakte lichaam te voelen. Merendeel zijn oudere, ik denk bi of homomannen, maar ben zelf homo dus dik OK :) Graag wat meer jongere mensen (zoals ikzelf). Of zijn die te beschaamd geworden?


Naaktstrand Noord Aa
Bibi   24-08-2019 01:15  Twitter Google+ Facebook Email

Ja Dre,

Zowel de HOP als Het Naturisten strand zijn vrij toegankelijk voor iedereen.
Mits je je gedraagt natuurlijk...;).


Naaktstrand Bussloo
Harry   24-08-2019 00:41  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allemaal,het was weer heerlijk om te zwemmen,maar we missen een tweede douche,rechts van de kiosk,in de buurt van die hoge bomen. Laatst met die enorme hitte stond er wel 10 man te wachten bij de douche. Trouwens,jammer dat je al die auto s kan zien vanaf het strand. Ze zouden daar wat bomen of struiken voor moeten planten,zodat alles om je heen groen is. Groen geeft rust ! Zomers weekend iedereen ! !


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
ruud en leontien   24-08-2019 00:18  Twitter Google+ Facebook Email

Bianca
je schrijft zeurders
maar waarom zijn mensen zeurders als ze hun ervaring hier schrijven?
ook wij hebben de ervaring van rukkende mannen
ook toen ruud alleen was werd hij aan gesproken toen hij net op het strandje was en nog geen 3 minuten zijn broek uit had
wij als hetro stel vinden het niet fijn als een man je man staat aan te staren cq erg dicht bij komt om zogenaamd je iets mee te willen delen
en dan bijna de penis ( van ruud ) aanraakt
daarvoor zijn we niet op het naaktstrand
op welke dan ook.Naaktstrand Zilverstrand
Ruud   23-08-2019 22:30  Twitter Google+ Facebook Email

Zilverstrand.

Vandaag maar eens dit nieuwe stukje strand her ontdekken.
Het is goed bereikbaar en wat betreft het fietspad niks mis mee als men gericht wil kijken zit men de naturisten.
Ik kom hier zeker nog een keer terug .

Ruud.


Naaktstrand Zandvoort
Hannah   23-08-2019 21:36  Twitter Google+ Facebook Email

Er zijn nu 2 privestrandtenten op het naaktstrand. Waar je voorheen vrijwel alleen het geluid van de branding hoorde komt er nu uit het voorlaatste (niet toegankelijke) paviljoen heel veel herrie, muziek met zware bassen, die in de wijde omgeving het geluid van de branding overstemt. Zo jammer, de sfeer is niet meer wat het was. Waarom krijgen prive-groepen zoveel ruimte op het stille strand?


Naaktstrand Engelermeer
L. Vogels   23-08-2019 20:41  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag met 27 graden wederom met partner naar het strandje geweest. Een oase van rust ondanks de drukte, respect voor elkaar, en iedereen ruimt 's avonds zijn eigen rommel op. Wat echter jammer is en blijft (en waar ik mij over verbaas) is de overgang van het strand naar het water,.....daar ligt volop ganzen- hondenpoep, erg vies en smerig en onhygiŽnisch, zeker met al die spelende kleintjes aan de waterkant. Hier zou mijn inziens nog iets voor bedacht moegen worden. In het verleden werden de eerste meters nog omgeploegd maar dat is al geruime tijd niet meer. Verder chapeau....!!!! L&M


Naaktstrand Berendonck
Wim   23-08-2019 20:28  Twitter Google+ Facebook Email

Men beweert dat ons mooie nette naaktstrandje door sommigen wordt gebruikt om vanaf daar zonder te betalen het saunaterrein te bezoeken. Ik heb het nog nooit gemerkt hoor, maar můcht dit zo zijn : schande ! Zo zie je maar weer wat een raar volk er op zo'n sauna afkomt....


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Bernard   23-08-2019 17:50  Twitter Google+ Facebook Email

Is het nog steeds mogelijk en gedoogd om met de motor tot op het einde van het wandelpad te rijden ( stapvoets natuurljk )en daar te parkeren?
Ik laat mijn motor niet graag achter op de parking


Naaktstrand Noord Aa
Dre   23-08-2019 13:51  Twitter Google+ Facebook Email

Is de HOP weide voor iedereen toegankelijk?


Naaktstrand Noord Aa
Theo   23-08-2019 12:44  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst geweest, een mooi schoon strand en grasweide, het toilet met de douche is ook zeer schoon.
Het was tot 11:00 uur erg rustig en dat was lekker alleen jammer dat er niet zoveel schaduw rijke plekken zijn.Naaktstrand Laakse Strand
Bus 160 Eemhof   23-08-2019 09:51  Twitter Google+ Facebook Email

Buslijn 160 Almere - Nijkerk (vroeger Amersfoort) stopt bij de bushalte Eemhof en staat ook op de kaart. Helaas rijdt deze bus om de 2 uur.

Dit ondanks wordt verwezen op deze website naar de halte ''Zeewolde Nijkerkersluis'' waar lijn 142 Nijkerk - Zeewolde - Harderwijk stopt.

Is de loopafstand van 40 minuten vanaf deze halte?

Weet iemand hoe lang de loopafstand is vanaf bushalte Eemhof waar lijn 160 stopt?

Is de veerpont naar Spakenburg ook een goed alternatief? Ik reis vanaf Amersfoort, dus op zich is dat geen slecht idee.


Naaktstrand Groene Ster
Tjipke Tasma   22-08-2019 22:33  Twitter Google+ Facebook Email

In principe is P1 open voor (naakt)recreanten, hier is wel beperkt parkeerruimte. Kijk even op strandje.nl voor meer info.


Naaktstrand Geestmerambacht
Jeroen   22-08-2019 20:01  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag hier met vrouw geweest, 1e en meteen de laatste keer. Er liep 1 man te paraderen met zn cockring om en om de 5 meter zat een man alleen te gluren naar anderen. Hooguit een half uur in de zon gelegen en in die tijd verdubbelde het aantal mannen, niet fijn, voelde gewoon vies.


Naaktstrand Groene Ster
Jagersma   22-08-2019 19:36  Twitter Google+ Facebook Email

Waar kunnen we nu parkeren, gedurende het evenement? 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend