Vuren
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Vuren
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Joris   06-06-2023 13:09

Hallo allemaal. (Vooral mannen) hihi. Is het weer mogelijk om via het fort te komen? Ik zette mijn moter altijd onder aan het draaideurtje. Ik hoor het graag van iemand.

Groetjes Jorisje1990@hotmail.com


Rik   13-05-2023 14:12

@Ad

Beide, ik vind geven ook tof.


Ad   04-04-2023 16:22

Wil je dan een massage geven of ondergaan?


Rik   01-04-2023 15:27

Is het ook toegestaan om elkaar te masseren op dit strandje? Ik zoek namelijk een openluchtmassage. Bedankt.


willem vrijwilliger   11-03-2023 16:15

Vandaag, zaterdag 11-3-2023, naar Vuren geweest. Hoera het stukje dijk bij Fort Vuren en de nieuw aangelegde parkeerplaats buitendijks is in gebruik. Je kunt vanaf die parkeerplaats net als voorheen door het klaphekje en over het bruggetje naar het strand. Vanaf het klaphekje naar bovenaan de dijk hebben ze het hekwerk geplaatst waardoor je niet verder over de dijk naar Vuren kunt. De nieuwe parkeerplaats is verlaagd aangelegd en heeft aan 2 kanten een in/uitgang zodat je rond kunt rijden. Als je via Vuren naar het strand wil dan is parkeren in het Dorp Vuren nu nog de enige optie en kun je de dijk alleen te voet over steken en via rijplaten door het hekje en vervolgens naar het strand. Dit stuk dijk blijft waarschijnlijk gedurende de zomer dicht. Hoop dat we weer een prachtige zomer krijgen.


Ad   29-01-2023 21:35

Weet iemand of de parkeerplaats aan de dijk bij Fort Vuren weer open is na de dijkverzwaring?


willem vrijwilliger   24-09-2022 09:51

Willem vrijwilliger

Het strandseizoen zit er voor dit jaar weer op.
We kunnen echt wel zeggen dat we een zeer mooie zomer hebben gehad, laag water en ondanks de beperkte toegang van het strand door de dijkwerkzaamheden goed bezocht! Het was weer gezellig ondanks de nieuwe ploeg swingers die neergestreken zijn op ons strand en voor overlast zorgden met zelfs nog wat handgemeen. Ook zijn er door de aanwezigheid van die swingers andere vaste gasten weggebleven en hebben veel andere bezoekers aanstoot genomen van hun gedrag en zich bij ons beklaagd. Hopelijk hebben Jan en ik en anderen die zich ingezet hebben om dit gedrag te doen stoppen een doel bereikt en plegen zij hun handelingen elders, het liefst op een andere locatie. Verder geen klagen en heel veel genoten. Wij hebben getracht het strand weer schoon te houden zodat iedereen weer lekker op een schoon plekje kon gaan liggen. Volgend seizoen hopen we weer van de grote parkeerplaats bij Fort vuren gebruik te kunnen maken en via die kant het strand te kunnen bereiken. Wij willen allen bedanken die meegewerkt hebben aan de gezelligheid en hopen jullie volgend seizoen weer te mogen verwelkomen op strand vuren. Fijne winter en tot volgend seizoen! Groet Willem en Jan.


Hebbie Effe   29-08-2022 12:32

Wat een heerlijk strandje. Was er nog nooit geweest. (Ik zit doorgaans op de Gelderse Meren) Hier is het echt stil en heb je een steeds wisselend uitzicht. De aanlooproute langs de oude steenfabriek valt mij mee. Als ik alle plussen en minnen t.o.v. de Gelderse Meren afweegt, wint het strandje bij Vuren het. Daarmee niet zeggend dat de Gelderse Meren nu afgedaan hebben.


willem/ vrijwilliger   27-05-2022 10:01

Even een update:

Tot op heden krijgen we weinig tot geen medewerking van Staatsbosbeheer en/of de de graaf Reinald Alliantie betreft het toegankelijk houden en/of maken van ons strand.
De toezegging dat we een wandelpad zouden krijgen via Fort vuren- wandelpad veerdienst- via het weiland naar het strand is nog in behandeling maar partijen willen niet echt meewerken. Via het pad langs de oude oude steenfabriek in Vuren, door de 2 toegangspoortjes, is nog mogelijk en de toezegging door Staatsbosbeheer dat de poortjes ook toegankelijk gemaakt zullen worden voor mensen met bolderkarren, kinderwagens e.d. komt ook nog niet echt van de grond en sommige mensen maken de poortjes zelfs smaller. Wij blijven ons inzetten ( en hopen op u medewerking) om alles zo goed mogelijk bereikbaar te krijgen, te houden. Gr.


   17-05-2022 12:57

Goedemiddag..is de tijdelijke parkeergeld achter t fort eral?
En de parkeerplaats bij de steenfabriek hoelang is dat ongeveer lopen?


willem   12-05-2022 07:21

je kan parkeren op de dijk . bij de ingang van de oude steenfabriek . als door het dorp rijdt kom je meteen bij het hek vlak bij de schoorsteen . die ingang is open


Peter truus   11-05-2022 22:13

Kun je nog niet parkeren bij het hek??


Nick   11-05-2022 12:51

Afgelopen maandag geweest. Gezellig druk. Zag veel bekenden. Kom regelmatig op dit strandje. Jammer dat de dijk tijdelijk afgesloten is, i.v.m. werkzaamheden op de dijk.


Josepha   13-04-2022 18:44

Ik was gister even geweest, het strandje lag er goed bij en het was al redelijk druk.


   13-04-2022 11:45

Goedemorgen mede strand bezoekers..ik was benieuwd of dat er al mensen deze week zijn geweest op t strand en hoe t erbij ligt.en t parkeren...ofdat t enigszins lukt?

Grtj Kevin.


Ad   26-03-2022 18:28

Hoi, fijn dat jullie genoten hebben. Hoe is het nu met parkeren bij dit strandje?


C.N.   25-03-2022 16:34

Hoi hoi
Het is op strandje altijd gezellig en lekker ontspannen en vroeg in het voorjaar heerlijk wij komen er al jaren mooi schoon strandje. Wij zijn al een paar keer geweest en al lekker bruin geworden. Daarom hopen wij op een mooie zomer.


Boy24   23-03-2022 19:41

Hoihoi,

De afgelopen weken is het alweer wat beter weer geworden!
Weet iemand of het weer het alweer toe laat om lekker overdag op het strand te liggen en te zonnen? Mijn lichaam kan wel een fijn kleurtje gebruiken!

Ik heb het altijd wel erg naar mn zin hier!
Kijk er naar uit om er weer te liggen en leuke gesprekken te voeren.


Tattoo boy   19-03-2022 09:56

Beste alle.
Sinds een paar jaar ga ik naar het naaktstrand.
En nu vind ik het leuk om is te kijken in gastenboeken.
Maar wat je laatste maanden hier alleen maar lees.
Geen gezelligheid te bekenen.
Begin er een forum mee ofzoiets.
En hou hier het de leuke dingen en veranderingen.
Een gastenboek is om je mening te geven hoe je het vond.
Maar als je lees is het negatief na negatief.
Schrijf eens de leuke dingen voor een tijdje op.

Er is genoeg ellende om ons heen.
Laat het en denk gewoon niet iedereen heeft de zelfde gedachtes in het leven.
De een vind een tattoo al niet horen de ander een piercing.

Ik zelf kijk er naar uit om dalijk weer te genieten van de zon en de mensen.

Allemaal een mooi en warm 2022 en laat het gezellig blijfen   30-01-2022 11:16

Bij de tijdelijke parkeerplaats bij fort vuren aan de Dalemse zeiving kun je ook parkeren maar dan kun je vanaf 1 mei pas doorlopen over het aangelegde voetpad naar de veerboot en vandaar onderlangs door het gras naar het toegangshek van het strand/ wandelpad. Voor 1 mei kom je niet verder als het fort. Anders inderdaad vanaf het Dorp Vuren zelf langs de oude steenfabriek.


Peter truus   28-01-2022 11:40

Dus bij het hek kun je dan niet meer parkeren?????


Johan   28-01-2022 11:23

@ Peter truus, Steenfabriek is ver lopen ja, beter parkeren op het tijdelijke parkeerterrein bij Fort Vuren aan de Dalemse Zeiving, Das korter lopen, dan vanaf steenfabriek lijkt mij ?


Peter truus   28-01-2022 09:24

Moet je dan parkeren bij de steenfabriek Willem??? Pffff ff dat is verlopen


willem vrijwilliger   20-01-2022 12:06

Van Willem , vrijwilliger:
Bent u al op de hoogte van de bereikbaarheid van strand vuren in 2022? Het gehele jaar zal de toegang vanaf het Fort Vuren gesloten zijn. De Dijk zal worden verzwaard en is afgesloten vanaf het Fort tot aan Waaldijk nr 37. Een nieuwe tijdelijke parkeerplaats komt aan de Dalemse Zeiving, dit is de toegangsweg naar fort Vuren vanaf de Graaf Reinaldweg. Vanaf 1 mei 2022 komt er een wandelpad vanaf het Fort naar de veerdienst die naar Loevestijn en Gorinchem vaart dus zou men in principe onderlangs kunnen lopen naar het toegangshek naar het strand. Er is ook een toegang vanuit het dorp Vuren zelf (parkeren aan de Rietpunt) en vanaf daar lopen langs de oude steenfabriek via het textiel gedeelte naar het strand. U kunt de werkzaamheden ook volgen via www.gralliantie.nl of de site van rijkswaterstaat. Dat het een hele toer zal worden om het strand te bereiken zal duidelijk zijn. Groet, WillemKritische bezoeker   28-08-2021 22:45

Beste blije man,
Hartelijk dank voor je terugkoppeling.
Ik hoop van harte dat de gedoogde naaktstrand op vuren toegankelijk blijft voor de liefhebbers.
Ik wens u en iedere zon en water bezoeker in zijn blote kontje een mooie strand moment.

Ik ben het met u eens dat friemelen vrij onschuldig is.
Helaas is mijn bezoek (weliswaar later op de middag) niet bij een onschuldig gefriemel gebleven. Bij klaar lichte dag met voorbij gangers (gezinnen) is pak weg 10 tal bezoekers onder wie hetero stellen gemixt met ander geaardheden verspreid en bij elkaar seksueel gedreven geweest. Het leek niet bepaald op een spontaan eenmalige gebeurtenis! (Onder hen ook vaste bezoekers).
Het is zeker niet het ergste wat er is—- zie wereld gebeurtenissen, maar vraag het me af- is dit wenselijk voor de meeste bezoekers?
Ondanks ongemak en verontwaardiging heb ik niet kabaal gemaakt, mensen niet op beeld gezet en verspreid. Heb mijn bezoek vroegtijdig afgebroken en mijzelf afgevraagd of ik hier nog kan komen.
Mijn intentie is verre van sluiting, wellicht een poging dat de vaste bezoekers gepaste regels aanmoedigen en controle houden, zodat alle bezoekers vrijuit kunnen genieten van een schitterend plekje.


een blije man   27-08-2021 11:35

beste kritische bezoeker,
Ik kom al heel wat jaren 15 op dit mooie strandje en he er dit jaar ook weer de nodige uren genoten.
In de bosjes liggen vaak homo mannen op zoek naar, maar op het strand he ik dat nog niet mee gemaakt.
Nu he ik niks tegen een beetje friemelen maar het moet niet overheersen zoals ik lees. Wel komen er steeds meer gluurders helaas tot vervelens toe.
Waarschijnlijk en ik dan op andere tijden geweest dan u en ik vind ook dat een ieder mag genieten maar dan bedoel ik de de zon en verpest het niet voor een ander. Melding maken kan wel betekenen dat het gesloten wordt en dat zou erg zonde zijn


Kritische bezoeker   26-08-2021 11:42

Beste bezoekers,
Een gedoogde naaktbeleid bij strandje vuren, betekent dat men respectvol voor al zijn bezoekers naakt KAN zonnen en zwemmen, zo te concluderen na meerdere artikelen over naakt stranden.. Maar de huidige trend van bezoekers is swingen/ neuken/ aftrekken en of orgies. Bij behoefte van, zijn er ook special ingerichte plekken! Zie georganiseerde clubs en of campings. Beheersing van je lusten is een vorm van beschaving en niet een vrijheidsbeperking. Enorm teleurgesteld door het gebeuren maak ik vandaag bij officiële instanties een melding. Want het naaktstrand is op deze wijze niet toegankelijk voor iedereen met kleding aan of uit welk van de natuur z’n schoonheid willen genieten.Kees   14-08-2021 22:14

Hoi,

Ik kom de laatste tijd ook regelmatig op het naaktstrandje.
Heb nog niet veel mensen gesproken, merk wel dat hier veel vriendelijke mensen zijn die elkaar accepteren.
Heb nog geen geschreeuw of gevloek gehoord. Vorige week was ik er even en toen liep er ook een geklede man voorbij. Dat mag, moet hij zelf weten. Maar zover ik het kan inzien, word er op dit strandje niet geschreeuwd en gevloekt en is iedereen lekker ontspannen.

Gr. Kees


Johan   13-08-2021 08:47

@ Bezoekers, het lijkt er erg opdat U de asociaal bent hier. Zeker niet erg netjes van U om gekleed op een naaktstrandje te gaan lopen. Veel mensen vinden dat niet fijn. En dan nog even een correctie, het gaat hier zeker NIET om een illigaal strandje, maar om een gedoog strandje en dat is heel wat anders dan illigaal.


willem   12-08-2021 20:12

Had deze man rasta haar ?


   12-08-2021 18:50

Ik lag lekker op het strandje te zonnen met mijn dochter.
Er kwam een geklede man langs en die begon te schelden. Hij had heel erg GROF taalgebruik. Wat een intimiderende uitspraken. Hij zou aangifte gaan doen bij de officiële instanties en de politie.
Wat een asociale geklede man. Hij blijkt vaker dit te doen bij verschillende naturisten strandjes.


Ik ga aangifte doen wegens belediging


Bezoekers   12-08-2021 17:18

Afgelopen week wandeling in de natuur gemaakt nabij steenfabriek Vuren, ik met mijn dochter waren aan het wandelen,langs de rivier, niet wetende dat er zich een illegaal naaktstrand bevind.
wij waren gekleed, tijdens onze wandeling kreeg mijn dochter ZEER intimiderende uitspraken naar haar hoofd geslingerd van een naaktlopende irriterende man daar.
buiten proportie GROF op haar als persoon gericht , uitspraken als: wat hadden wij daar te zoeken met kleding aan....DONDER OP HIER !!!
Gewoon grof a-sociaal , het lijkt wel een TOKKIE plaats daar.
Uit onderzoek blijkt,dat naaktrecreatie daar illegaal is.
Inmiddels de gemeente/politie en autoriteiten er van in kennis gesteld over het a-sociale gedrag wat daar plaats vind naar iemand toe, die netjes gekleed is.
Het verzoek is gedaan naar politie om meer handhaving , en harder op te treden tegen het a-sociale gedrag van naaktlopende enge mannen, die geen respect voor jonge vrouwen hebben.
We hopen dat dit illegale naaktstrand spoedig gesloten zal worden door de overheden, voor dergelijke a=sociale mensen.
(wij gunnen iedereen zijn vrijheden, maar als wij als geklede mensen zo negatief bejegend worden door intimiderende mannen , hebben wij de voorkeur dat dit strand gesloten zal worden voor die enge mannen.
Nederland heeft nog steeds de reputatie van VEILIG, maar op het illegale naaktstrand van Vuren wordt dit onmogelijk gemaakt voor iemand die gekleed wil wandelen daar}


Carlo   09-08-2021 15:22

Hoi Sven. Ik weet niet wie er liep te zeuren maar ik heb nog geen negatieve ervaringen op dit strandje gehad. Tuurlijk mag je best even komen kijken of het je bevalt, heb ik ooit ook gedaan. We leven in een vrij land immers.


Sven de wit   07-08-2021 20:31

Hallo,

Vandaag ben ik een kijkje wezeb bij dit strandje door het weer had ik niet ienand verwacht maar liep daar samen met dochtrr maar kreeg al gelijk gezeik te horen. Is dat omdwt ik 30 ben en dat ze dan denke dat ik alleen kom kijken.


Ad   31-07-2021 20:09

Is het naaktstrand weer te bereiken over de paadjes?


Peter truus   22-07-2021 12:10

Ons ervaring is zeer goed


Hans   21-07-2021 11:57

Is dit strand alweer toegankelijk? Wat zijn jullie ervaringen?


danny   19-07-2021 08:23

Het naaktstrandje is helaas niet bereikbaar momenteel via het land. Door het hoge water (water staat zelfs tot aan het hek)


Peter truus   15-07-2021 19:15

Zondag word het mooi weer zo het strand te bereiken zijn nu er hoog water word verwacht


Naaktstrandbezoeker   06-07-2021 15:20

Bedankt Eef, voor jouw nuttige bijdrage.Ja er komen ook oude blote mannen ja. Oh wat erg zeg. Het eerste strandje aan de rechterhand is een prima klein strandje waar iedereen lekker naakt kan recreëren of zwemmen of even langs de waterkant struint. Dit is gewoon een lekker plekje waar iedereen lekker moet van genieten. Verderop tref je een gekleed strandje. Nou, ook helemaal prima.


naaktstrandbezoekers   04-07-2021 19:21

precies het wordt gedoogd en wat gedoogd wordt mag van de overheid . maar op welk deel liggen jullie het strandje liggen meestal de zon aaanbidders . op het andere stuk andere genieters . maar je moet niks nergens


nudisten stel   04-07-2021 15:08

het is een gedoogd naakstrand dus mensen mogen daar gewoon bloot zijn kijk op de site staat er duidelijk is al jaren zo en borden zijn daar nooit geweest wij kom daar al jaren


Eef   04-07-2021 11:27

Sinds dit jaar verhuisd naar dit gebied en aan het recreëren aan de Waal bij Vuren.Tot mijn verdriet nu steeds oude blote mannen op het fijnste stukje strand in de buurt. Komen pontificaal vlak voor ons langslopen. Dat voelt als provocatie? Echt? Moet 99,5% van de mensen , de mensen met badkleding, wijken voor deze oude mannen? Kun je niet even broek aantrekken joh?
Bovendien een sterk vermoeden van homoseksuele afwerkplek, als ik zie welke types in welke houding haastig naar die plek komen....zó jammer dit. Maakt me boos. Ik ben niet tegen naaktrecreatie,maar doe dat op aangewezen plekken. Dit is niet respectvol delen, van een heerlijk stukje natuur.
Er staat ook nergens aangegeven dat het toegestaan óf gedoogd is.Er zullen mensen zijn die hiervan schrikken.


naaktstrandbezoekers   10-06-2021 06:40

@roland dit is geen afspreek site maar een info site . als je gaat liggen en genieten van de zon en rust heb je van niemand last.

Dit telt voor alle naaktstranden


Ronald   09-06-2021 06:05

Goedendag allemaal.
Kan iemand mij vertellen hoe het er savonds aan toegaat op het naaktstrand.

Ga zelf als het gaat naar de galderse meren.
Is met werk de beste op mijn route.
Maar merk steeds vaker dat het na 6e meer mannen worden met andere bedoelingen dan van het zonnetje te genieten.

Nu het laatste dagen savond ook mooi blijf zou ik graag nog willen relaxen en wat zon opdoen.
Vanuit mijn huis is vuren dichterbij.
Heb er alleen nog nooit gelegen.
Ben op zoek naar een plek om rustig te kunen liggen en niet lastig te worden gevallen.

Mvg ronald


J   07-06-2021 16:36

ik ben mijn enkelbandje verloren, het zou goed kunnen dat ik hem vandaag op het strandje ben kwijtgeraakt. Iemand hem toevallig gevonden?


Johan   29-05-2021 07:56

@ Erik, Vuren is een gedoogstrandje, dus geen sanitaire voorzieningen. De rivier is groot genoeg lijkt mij, en door de stroming word het afgevoerd richting zee.


Erik   28-05-2021 12:24

Hoe staat het met de sanitaire voorzieningen, waar doen bezoekers de kleine/grote boodschap?


Inwoner uit Vuren   13-05-2021 22:19

Geachte bezoekers van het naaktstrandje in Vuren,

Ik weet niet precies hoe het werkt met naakt recreëren, ik heb er niks op tegen en doe het soms zelf ook maar.... ik wist niet dat dit ook openbare seksuele handelingen betreft.

Voor de duidelijkheid ik lag te zonnen op het strandje dat naast het naakstrandje ligt en deze mensen waren op een paar meter afstand bezig met deze handelingen.

Laat ik duidelijk zijn dat het gedoogd naakt recreëren betreft en wilt men bij zulke handelingen zich verplaatsen uit het zicht (bosjes, hotel of het liefste thuis).

Er lopen op een mooie dag als deze ook kinderen rond in het gebied van het naaktstrand, en ik heb het dan ook over mensen die zich niet in het naakt gedeelte bevonden maar in het strandje daarvoor.

Jullie zijn hier ook persoonlijk op aangesproken, wees gewaarschuwd en hou het netjes en beleefd voor iedereen.

Verpest het niet voor de mensen die van het naakt recreëren willen blijven genieten!

Met vriendelijke groet,

Een geschrokken inwoner uit Vuren


Kevin   24-02-2021 11:48

Goedemorgen..wat een heerlijk 🌞🌞 eind februari.
Kan niet wachten om op m'n Hollandse 🇱🇺 strandlaken te liggen!
Hopelijk krijgen een mooi strand seizoen..en niet te vergeten de hulp van onze 2 altijd vriendelijke Jan en Willem..👍😎
Ad   18-02-2021 14:35

Zouden we dit weekend al van de zon kunnen genieten op dit lekkere strandje?


stel   14-10-2020 13:59

Wij zijn een blootgewoon stel en willen namens alle bloot gewone mensen de mannen J.en W.heel hartelijk bedanken voor het schoon houden van het strandje dit jaar weer. Ook het weg halen van de koeien vlaaien gewoon geweldig mannen Bedankt.


   19-06-2020 09:57

Hallo Patrick,

De gedoogzone om bloot te zijn is vanaf de graskant tot aan het water, dus alleen op het zand of achter de bossage. blootlopen in het weiland is niet toegestaan! Gr. Willem.


Patrick   18-06-2020 21:13

Gisteren hier voor het eerst geweest en het was erg goed bevallen. Wel vroeg ik me nog af of het naakt recreëren alleen op het strandje gedoogd is of ook de gehele groenstrook direct langs de rivier?


Ad   04-06-2020 20:58

Ik ben hier vorige week voor het eerst geweest. Heerlijk strandje en ook met leuke mensen kennis gemaakt. Ik ga er zeker meer komen!


René   31-05-2020 12:40

Na aanleiding van een tip, even een kijkje genomen op het strandje, prachtige en heerlijke plek om te vertoeven en ook mooi schoon, openbaar of even een beschut plekje opzoeken om te kunnen en mogen genieten , helemaal top. alhoewel geboren en getogen in de omgeving en Betuwe was mij dit niet bekend.Hoop in de toekomst leuke fijne mensen te mogen ontmoeten en kijk ernaar uit.


Liek   31-05-2020 09:55

Was even zoeken voor ik t had gevonden. Leuk, klein strandje. Wel jammer dat hondenbaasjes en joggers hier ook rond lopen. Voel je je toch enigszins bekeken.


Tim   29-05-2020 20:20

Bedankt voor het stelen van mijn mountinbike.
Laf als je met je handen niet van andermans spullen af kan blijven.


Kris   27-05-2020 20:57

Vandaag weer heerlijk genoten van het mooie weer!
Het was lekker rustig. Fijn hier en daar een praatje gemaakt.... Strand was weer schoon. Dank daarvoor Willem en Jan.
Wat is dit toch een reuze fijne plek!!!


Carlo   21-04-2020 16:02

Ik denk dat als je je gewoon aan de regels houdt, dus minimaal 1,5 meter afstand bewaren, er weinig bezwaren zijn om een strand te bezoeken. En als het er erg druk is, draai je om en ga je weer weg. Ik was van plan om deze week zeker weer eens te gaan.


P   10-04-2020 08:08

Dictator Rutte???? Het is voor je eigen gezondheid en die van andere van belang je aan deze regels te houden. Of ben jij zo simpel dat je dat niet begrijpt?


Lex   07-04-2020 10:14

Juan, alles is gewoon open,ik ben er gisteren geweest, zowel
Het strandje als de parkeerplaats.


Juan   05-04-2020 13:20

Kan je hier nu ook niet heen van dictator Rutte ? Weet iemand of de Parkeerplaats is afgesloten ? En het strandje nog toegang ?


Johan   28-08-2019 11:43

Vraagje: Hoeveel man liggen er zo ongeveer gemiddeld in het weekend op het strand bij zomers weer?


Klaas   27-07-2019 10:34

Hoe kan ik jou herkennen voor het terrugeven horloge. Of moet ik hem opsturen


Marjoleine   26-07-2019 20:09


Dank je wel Klaas voor het vinden van mijn horloge.

Was vandaag weer prettig vertoeven op dit strandje.

Groetjes Marjoleine


Cor   25-07-2019 22:52

Hoi allemaal.
Ik ben een van de voorlopers van het strandje.. Ik denk dat ik de enige nog ben vanaf het begin... 40jaar geleden.. Was toen nog verboden.. Als er controller kwam (die kwam vaak) deden we snel een zwembroek aan.. Haf wel ets .
Nu jaren later.. Het is gedoogd..
In de loop van al die jaren veel mensen zien komen maar ook zien gaan.. Moet zeggen de laatste paar jaar veel vaste bezoekers. En iedereen kent iedereen.. Wel gezellig ...
Altijd een vaste ploeg die het strandje schoonhouden.
Jaren willen uit vuren en Jan uit Gorinchem..
En nu hebben we weer en Willem en jan.. Wat een toeval..
Willem uit Werkendam en Jan uit Rotterdam
Verder gezellige boel.. Ik heb wat vriendschappen zien ontstaan.. Geweldig..
Verder ieder in z'n eigen waarde gelaten..
Iedereen is welkom..
Klein beetje trots dat ik een voorvechter was om dit strandje te maken wat het nu is.


Klaas   25-07-2019 21:13

Horloge gevonden


Marjoleine   25-07-2019 18:36

Vandaag voor het eerst op dit ontzettende fijne strandje geweest. Wat een geluk dat dit er is. Gewoon genieten van strandje en de merwede, en respect hebben voor elkaar.
Helaas daar wel m'n horloge verloren...dus mocht iemand hem vinden??? Zilverkleurige schakelband... Ik hoop snel weer het strandje te bezoeken... groetjes Marjoleine


Jorisje1990@hotmail.com   03-07-2019 18:06

Hallo allen. Wat is het hier rustig de laatste tijd. Ik ben er een paar x geweest als beginnend nudist en het bevalt daar prima. Er kwam ook iemand met mij kletsen. Vond dat wel fijn om me een beetje op mn gemak te voelen. Maar kan ik er gewoon nog naartoe? Omdat ij er hier bijna niks meer over lees. Groetjes joris.


jos   25-06-2019 16:07

Met dit mooie weer wilde ik weer eens een bezoek aan het strandje wagen maar ga toch maar ergens anders heen. Nog altijd hetzelfde liedje klaarblijkelijk voor wat betreft legaal of niet en quasi beheerders met schijnbaar geheime regels en afspraken die alleen persoonlijk uitgelegd kunnen worden. Nou ik zit helemaal niet te wachten op dit soort uitleg of contact maar kom voor mijn rust en vind privacy daarbij heel belangrijk. Waarom de afspraken en veronderstelde regels niet hier neerzetten ? Bang bang dat u minder belangrijk gevonden wordt ? Voelt u zich geroepen de boel schoon te houden dan is dat erg mooi, ik doe dat voor mezelf wel. Helaas dus extra kilometers maken met verlies aan tijd voor een zelfde beleving. Ik begrijd de gedachtengang van Theo volledig. Gr,Jos.


GP   04-12-2018 15:59

Voor het eerst wat weerstand ‘mogen’ ervaren op een naaktstrand. Het was op een dag - ik was nog nooit in Vuren geweest - dat het slechts 15 graden was maar dankzij de zon toch heel aangenaam. Er was verder niemand, totdat een geklede man en vrouw met hond het naaktstrand op kwamen lopen. Ze reageerden nogal verontwaardigd; de vrouw vroeg zelfs of ik niet even een onderbroek kon aandoen. Op mijn antwoord dat dit een naaktstrand is, zei ze “dat maken jullie ervan.” Ik zag dat ze meteen ook een belletje gingen plegen. Ik ben echter gewoon bloot gebleven; voelde me gesterkt door de verhalen, oa op dit gastenboek. Maar enige weerstand in die streek is er dus wel. Wie heeft er nu gelijk? Mevrouw die met haar hond over de stranden loopt waaronder een (niet officieel) naaktstrand en niet met zulke zaken geconfronteerd wil worden of de naaktloper die gebruik maakt van de sporadische mogelijkheden die er zijn om naakt in de natuur te zijn en elke stap moet controleren of er geen hondenuitwerpselen liggen?


willem   04-08-2018 18:52

Theo, als je weer op het strand vuren komt dan ben je welkom bij ons om te horen hoe de vork in de steel zit. Wij maken je graag duidelijk hoe de afspraken tussen Staats bosbeheer en de naaktrecreanten gemaakt zijn. Blijkbaar ben je niet op de hoogte van die afspraken. Er zijn namelijk voorwaarden gesteld door de terrein beheerder om gebruik van het strand te mogen maken maar dat leggen we je graag uit.


theo   01-08-2018 23:51

Tja, de snelle reakties op mn brief van een aantal weken geleden bevestigen alleen maar wat r gaande is op dit soort binnenstrandjes, 2 van de 3 reakties gaan alleen maar over Wij en Ons en dat is precies waar t om draaid..Zich verschuilen achter zogenaamde regels of afspraken die zijn opgelegd om andere bezoekers terecht te wijzen, wat voor regels...??, de enige regels die gelden zijn de regels van de wet zowel voor bezoekers als de eigenaar en die regels zijn wat betreft de wet naakt recreatie en meerdere gerechtelijke uitspraken voor t grootste gedeelte wel duidelijk.Betreffende personen bevinden zich juridisch op een hellend vlak door bezoekers van dit afgelegen strandje die schijnbaar iets buiten t strandje gaan liggen te corrigeren op basis van zogenaamde afspraken of klachten waarbij t maar de vraag is of die afspraken of klachten gegrond zijn met de wet naaktrecreatie bij de hand. Dat als voorbeeld wordt gegeven de rommel die op andere plekken wordt achter gelaten door eventuele seksuele handelingen raken natuurlijk ook kant nog wal,tot hoe ver reikt de zogenaamde verantwoordelijkheid van een naaktstrandje als die r al is..t is aan bevoegden om wel of niet op te treden tegen eventuele overlast in de omgeving ipv te suggeren dat alle overlast te maken heeft met t naaktstrandje en daar eventuele consequenties aan te verbinden..., als dat juridisch al haalbaar is. Dat deze personen afspraken maken is hun goed recht maar laat andere bezoekers gewoon in hun waarde want die hebben alleen een afspraak met de wet en niet met deze zgn beheerders


Gjalt   28-07-2018 00:42

Vrijdagavond 27 juli heb ik een bril gevonden: blauw montuur en volgens mij varifocale glazen. Hij lag ongeveer ter hoogte van de middelste krib, dichtbij de hoge bomen, in het zand.
Als de eigenaar een e-mailadres of 06-nummer in dit Gastenboek achterlaat, neem ik contact op. Of laat weten wanneer je weer op het strand bent.Juan   26-07-2018 13:00

Het is jammer dat het nodig is maar op een of andere manier schijnen er op dit soort kleine strandjes ook bv zevenhuizerplas er mensen te zijn die sociale kliekjes vormen en een soort baas gaan spelen over het terrein. Ook vinden ze het dan nodig om nieuwe bezoekers graag bij hun groepje te betrekken onder het mom van geforceerde gezelligheid. Ieder zijn ding maar er zijn ook introverte mensen die alleen komen en voor hun rust en die zitten niet te wachten op een praatje pot. Graag respect hiervoor. Ik moet helaas ook jullie luidruchtige groepjes respecteren. Laat ons met rust. Ook sommige oude homo mannen, nee dank je ik wil niet aan je zitten. Dames alleen mogen wel komen voor een praatje. Haha! Alsof ze dat doen...


H vd Broek   07-07-2018 15:42

Wat is t toch fijn dat er mensen zijn die vrijwillig de taak op zich nemen om het gebruik van het strandje voor iedereen leuk te houden! Fantastisch dat jullie dat doen mannen, dikke pluim! Jammer dat het nodig is! Dat mensen zich niet geroepen voelen zich in t openbaar te gedragen of zelfs maar hun eigen ( meegebrachte) rommel op te ruimen! Jammer ook dat er mensen zijn die niet begrijpen dat Jan en Willem soms nodig zijn, al was t alleen maar opdat een ieder zijn/haar handdoek weer op een schoon strandje kan neerleggen! Ik ben blij met jullie en velen met mij dat weet ik zeker! En als je je stoort aan t goede werk van deze twee mannen, dan kom je toch lekker niet!


Erwin   07-07-2018 14:39

Beste naakt recreanten,
Dit is mijn derde seizoen op ons mooie naaktstrandje.
Wat geniet ik elke keer weer met volle teugen van de natuur, het water, de gezellige mensen en de koeien die regelmatig op het strandje voor vermaak zorgen.
Heerlijk!
Gelukkig zijn er enkele mede recreanten die ervoor zorgen dat ons strandje schoon blijft (oa elke dag verwijderen van koeienpoep en achter gelaten afval, maar ook het snoeien en zo begaanbaar houden van paden en de ligplekjes.
De eerste keer dat ik op het strandje kwam heeft Willem me uitgelegd wat de gebruiken zijn. Als we ons daar allemaal aan houden dan hebben we nog lang plezier van ons strandje.
Jan en Willem, we zijn blij met jullie dagelijkse inzet, dank daarvoor, ook namens de overige strandbezoekers!willem   05-07-2018 21:38

Aan Theo en anderen die zich aangevallen voelen: Als wij iemand aanspreken dan is dat omdat die persoon ( of meerdere tegelijk) met sexuele activiteiten bezig zijn in het zicht van wandelpad/ parkeerplaats of vanuit het munnikenland, ook spreken wij iemand aan waarvan wij zien dat hij/zij zijn afwerklapjes in de struiken gooit of zijn poepdoekjes zomaar laat liggen zodat een ander ze op kan ruimen, net zoals lege blikken ,flesjes peuken en andere ongewenste troep die schadelijk voor dier en natuur zijn. Wij hebben geen enkel gezag en dat hoeft ook niet maar wij beseffen wel dat het gedrag door sommigen er toe kan leiden dat we ons trandje kwijt raken door de vele klachten die er gemeld worden. Ik zou zeggen kijk eerst eens in de spiegel en besef wat je zelf doet, misschien ben je ook wel iemand die er aan meewerkt om het strand te sluiten. En besef dan ook dat de voorwaarde van staatsbosbeheer waardoor het gedoogstrand open gehouden kan worden is dat wij de boel bijhouden en het nodige aan het onderhoud doen en ja daar hoort ook die sociale controle bij, en roepen we je soms terug als je bezig bent met naakt het weiland te betreden wat niet mag. Er zijn nu eenmaal regels aan ons allen gebruikers opgelegd. Wil je je daar niet aan houden dan ben je op strand vuren niet welkom. En blijf je dwars liggen dan zijn wij genoodzaakt om bevoegden in te schakelen hetgeen wij ook niet graag doen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat overlast beperkt blijft zodat strand vuren kan blijven bestaan.


theo   03-07-2018 11:05

Met zeer veel belangstelling lees ik hier de reakties in het gastenboek. Ben een regelmatig bezoeker van naakt recreatie gebieden ben op de meeste in heel nederland wel een keer geweest en wat mij op valt op vooral binnen strandjes is dat sommige bezoekers die daar dagelijks op t zelfde strandje komen zich op een gegeven moment als een soort beheerder van zo n strandje gaan gedragen,een aanspreekpunt zijn en denken met hun zogenaamde goed bedoelde adviezen dat ze hun eigen regels kunnen invoeren wat wel en niet mag. Hoef hier niet te raden welke personen het op dit forum zijn maar heren we leven in een vrij land, (naakt)recreatie gebieden zijn vrij toegangkelijke gebieden voor iedereen en zo lang je je aan de wet houdt is iedereen vrij om te doen en laten wat ie wil doen en hebben jullie geen enkel recht om wat voor norm dan ook te bepalen, erger me soms ook aan figuren die met kleding aan op t naaktstrand gaan liggen maar geeft mij,dus niemand,het recht om daar zogenaamd tegen op te treden zoals aangegeven op dit forum, naaktrecreatie is een mogelijkheid maar geen plicht ook niet op een naaktstrand...zogenaamde beheerders hebben t ook over gluurders maar eigenlijk doen jullie precies t zelfde door bezoekers in de gaten te houden...dus heren, als jullie in de winter graag takken willen knippen vooral doen(hebben jullie daar toestemming voor gevraagd aan eigenaar)maar geeft jullie geen enkel recht om je te gedragen als nep beheerder...,trouwens naaktstrandjes die uiterlijk hetzelfde zijn gebleven als tijdens zogenaamde gedoog beleid kunnen helemaal niet gesloten worden zelfs in het voor naaktrecreatie totaal ongeschikte delftsehout zijn bezoekers in t gelijk gesteld door de rechter...


chicco   01-07-2018 14:03

gisteren voor het eerst hier geweest. wat een prachtige strand. met bomen en heerlijk water om te zwemmen. het zand is ook super! van mij krijgt het een 9


Bas   12-06-2018 07:30

Hoi,

Ik heb gisteren een kleine portomonnee gevonden met daarin slechts een fietssleutel en een paar Euro. Het is een lichtbruine portomonnee van creditcard formaat. Van wie is deze?

Gr. Bas


Philip   02-06-2018 11:44

Fkk vrienden, het weer is nog niet echt. Was in 2009 en 2013 daar. Wil binnenkort weer eens gaan. Ik ben lid geworden van de nfn maakt dat nog uit ? Cyou


willem   19-05-2018 10:13

Hallo Johan, wij hebben samen met NFN geprobeerd om het strand officieel te maken met borden en aanwijzingen maar de eigenaar/ Beheerder van het strand en het wandelgebied zijn Staatsbosbeheer en gemeente lingewaal en willen er geen officieel naaktrecreatie van maken, wel gedoogd, dus verdere voorzieningen zoals borden en prullenbakken komen er niet. Er hoeft dus niemand bang te zijn om bekeurd te worden als men zich maar aan de regels houdt, en we hebben volledige ondersteuning van bij eventuele problemen. Als ik op het strand ben (en dat is zeer vaak) dan ben ik er ook om vragen te beantwoorden, dus kom gerust langs! Gr. Willem. ( zondag ga ik weer! 25 graden! joepie!!)


Johan   18-05-2018 16:58

@ Willem ,is er dan geen mogelijkheid voor een officiele status voor dit gedoogstrand om dus officieel naaktstrand te worden ? Daarmee voorkom je dus al dit gedoe en is het voor iedereen helder. Kan je borden en vuilnisbakken plaatsen. Dit gedoe schrikt mensen af


willem   18-05-2018 14:29

Hallo Naturist, het is inderdaad niet toegestaan om je bloot in het weiland achterliggend aan het strand te begeven of op een dijk. Er loop een officieel wandelpad ( klompenpad) door het weiland dus naakt is alleen toegestaan op het strand. De Boa die u gesproken hebt is dus niet op de hoogte van de situatie ter plaatse want er is juist overeenstemming met staatsbosbeheer over dit gedoog strand en die zouden zelf dit jaar de boa leveren die de controle op eventueel sexueel overlast zou controleren en bestraffen. Waarschijnlijk was dit een Boa uit een andere regio dit niet op de hoogte is van de regels op strand Vuren. dus geen zorgen! Verder zijn er altijd mensen die van het wandelpad af wijken om te wandelen en die kunnen dan schrikken als ze blote mensen tegen komen, tja en die zullen dan wel klagen bij de instantie`s . NFN heeft aangeboden om borden te plaatsen dat er een naakstrand is maar dat is afgewezen door staatsbosbeheer, dan krijg je dus zulke situaties.


Naturist   17-05-2018 21:00

Ik ben woensdag 15 mei wat later op de middag nog even naar het strandje geweest. Het was er erg rustig (3 personen). Na een tijdje kwam er een andere recreant, gezellig even kletsen. Na een tijdje kwam er een (overigens vriendelijke) BOA naar ons toe. Hij had de boodschap dat naaktrecreatie niet is toegestaan. Ook dat deze plaats daarvoor niet geschikt is. Hij stond aan de overkant op de parkeerplaats bij Slot Loevestein met zijn verrekijker te kijken en had een naakte man op de dijk gezien. Toen hij op het achterliggende wandelpad arriveerde kwam hij een ouder echtpaar tegen met kinderen die zich hierover beklaagd hebben. Er zijn afgelopen dagen meerdere klachten binnen gekomen was zijn reactie. Nou wij van geen kwaad bewust hebben hem gewezen op de gedoogzone naakt via naaktstrandje.nl. Na een heel verhaal was hij voornemend om dit alles te melden bij o.a. Staatsbosbeheer. Dus beste bezoekers U wordt vanaf de overzijde van de rivier op afstand in de gaten gehouden. Wij zijn dus niet zo vrij en blootgewoon als we misschien denken met gluurders op afstand. Begeef U aub niet in het zicht van de wandelaars, zometeen zijn we ons naaktstrandje kwijt. Geniet van blootgewoon zonnen.

Groeten van een naturist.
willem   17-05-2018 08:34

Welkom ook dit seizoen weer op strand Vuren! We hebben de paden weer gesnoeid en enige nieuwe open plekjes gemaakt. Het groen gaat weer lekker groeien! Ook dit jaar vragen wij (Willem en Jan) u weer om al u afval mee te nemen. Op de parkeerplaats staan afvalbakken.Graag ook peuken en fruitschillen want die eten de koeien niet op. Momenteel lopen er ongeveer 12 vriendelijke koe beesten maar dat zullen er waarschijnlijk meer worden. Ook hebben wij vernomen dat alleengaande vrouwen niet echt alleen durven te komen omdat zij bang zijn om lastig gevallen te worden. Ik zou zeggen. kom gerust en maak je geen zorgen, valt iemand je lastig of ondervind je hinder van iemand die naar je ligt te gluren kom dan even naar Willem of Jan en wij lossen het op. Wij zijn er trouwens ook voor het plakken van een pleistertje als je een wondje hebt opgelopen en ook als je je rug in wil laten smeren, zowel voor mannen als vrouwen. Wij staan ook in contact met de wijkagent, Staatsbosbeheer en NFN mocht er iets zijn. Mensen die lopen te gluren met hun kleding aan en die niet van plan zijn om te recreëren zijn niet welkom en daar wordt actie tegen genomen. Wij wensen iedere bezoeker van strand Vuren een zonnig en gezellig seizoen toe! Groet, willem en Jan.


Vincent   04-05-2018 12:57

@john, natuurlijk kan dat gewoon. lekker gaan vissen in je blootje hoor, vind ik geen probleem.

@JasonBruno, als de zon eenmaal weer schijnt is het allemaal snel opgedroogd. De weg ernaartoe is grotendeels gras, dus geen modder. Verder is bij t strand vooral zand. Beschutting is goed zodra het groen weer een beetje is gegroeid. De hoofdweg zou je kunnen zien, maar is er ver genoeg vandaan. Ik geniet er af en toe naakt of in string.

groeten vincent


john   28-04-2018 13:36

Ik mag graag vissen en ik wil graag daar op de pier vissen. Ik vis nu ook wel eens aan de maas in mijn blootje op een stil plekje. Ben nog nooit betrapt maar ben daar wel een beetje bang voor. Maar als ik ga vissen op een pier bij een naaktstrand is dat geen probleem toch??


JasonBruno   24-04-2018 18:02

Beste bezoekers,

In hoeverre is het strand te bezoeken als er aantal dagen heeft geregend?
Is het te belopen of moet ik laarzen aan om daar te komen?
Best zonde dan als de schoenen vies worden haha.
Hoe zit het met de beschutting daar?
Lees hier en daar dat je vanaf daar wel de hoofdweg kan zien, klopt dat of is dat alleen wanneer de bomen hun bladeren verliezen?

Lijkt me spannend en leuk, een eerste keer

gr Jason


Den35   14-04-2018 10:27

Na het lezen van het gastenboek werd ik toch wat minder enthousiast, omdat er ook rare typetjes komen.
Graag hoor ik of dit zo is...
Ik ga alleen, maar met 2 of een groep zou ik dan veiliger vinden.

Groetjes Den35


vincent   06-04-2018 11:10

Kan sowieso Peter, maakt helemaal niet uit.
Na een tijdje wen je er misschien aan, ik ben er ook nog niet aan gewend :)
Dus ik heb dat ook regelmatig. Gewoon gaan zwemmen (als de temperatuur het toelaat), dan wordt ie wel wat kleiner. Verder niet te veel van aantrekken, dan denk je er minder aan en wordt ie ook wel weer kleiner.

Het ziet eruit dat t goed weer gaat worden dit weekend!

Groeten,
Vincent


blootgewoon stel   05-04-2018 20:06

geen probleem Peter,
normale reactie.
lekker gaan toch.

leuk stelTijn   17-03-2018 13:15

Hoi Peter, natuurlijk kan je naar het naaktstrand komen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd :) je zal dan wel de jongste zijn denk ik. Een erectie is geen probleem, is een normale reactie, zijn wel meer jongens/mannen die dit hebben. Als je maar niet openlijk gaat liggen fappen. Groetjes Tijn


peter   16-03-2018 16:56

hoi, ik weet dat het nog slecht weer is maar ik heb toch een paar vraagjes :

1. ik ben een jongen van 15 jaar is het dan mogelijk om naar het naaktstrand te gaan ?
2. altijd als ik een naakte vrouw zie dan krijg ik een erectie is dit een probleem ?

ik hoop dat jullie snel antwoord geven

groet, Peter


stel   31-12-2017 11:42

Een blootgewoon stel

Wij wensen iedereen een gezond en een bloot gewoon goed 2018.


Willem en Jan   28-09-2017 13:23

Namens Willem ( ik) en jan willen wij alle bezoekers van het strand vuren bedanken voor weer een fijne zomer, beetje onregelmatig maar toch veel heerlijke dagen. Dank jullie allen voor het meenemen van jullie afval. Jammer dat Staatsbosbeheer zoveel heeft gesnoeid zodat de open plekjes meer in het zicht zijn gekomen voor de wandelaars, maar misschien is dat de bedoeling. Fijn dat de meeste mensen (op een enkeling na)zich aan de voorwaarden houden om niet bloot in het weiland te gaan lopen zodat we daar klachten over krijgen. Zeker met minder mooi en kouder weer is het ook fijn om daar te wandelen en te genieten van de mooie waal.Wij hopen dat we volgend jaar weer voor jullie klaar mogen staan om het strand en bossage bij te houden en te snoeien daar waar nodig!Wij zoeken trouwens nog vrouwelijke hulp hierbij, dus wie zich geroepen voelt is welkom! Groet, Willem en Jan.


Martin   30-08-2017 22:47

Grappig, ik kom er al 15-20jr. Nooit op het idee gekomen eens te zoeken op internet. Sinds begin 80's geef ik de voorkeur aan zonnen en zwemmen in mijn blootje (eigenlijk ver daarvoor al)In 1990 in Gorinchem gaan wonen en kwam na een paar jaar bij toeval achter het bestaan van dit strandje. Heel veel aangename uren daar doorgebracht. Ik ga net zo makkelijk alleen als met mijn vriendin uit Rotterdam, ook zij gaat alleen als het zo uitkomt. Een paar keer dingen meegemaakt die niet thuishoren op een naaktstrand. Sommige mensen begrijpen niet dat naaktrecreatie niets te maken heeft met sex. Ik denk dat we daar met een soort van sociale controle prima uitkomen. Tot slot kom ik regelmatig het woord "gedogen" tegen. Naakrecreatie is nadrukkelijk niet verboden; het mag op alle plaatsen die niet duidelijk ongeschikt zijn. Strandje Vuren is geschikt, geniet er van!!


Carlo   03-07-2017 09:41

Hallo Suzan,

geen idee of je dit bericht leest en of je al op het strand geweest bent. Misschien is het een idee om eerst zelf (alleen of met iemand anders) te gaan kijken. Ik ben nooit in het weekend op dit strandje geweest, door de weeks is het er over het algemeen rustig. Wel af en toe wat kijkers (hou je toch). Er is voor kinderen denk ik niet veel te doen, ik zou mijn dochters (5 en 9) in ieder geval niet meenemen hier naar toe.


stel   20-06-2017 19:25

het is niet de bedoeling dat je op de naaktstranden gaat sexen en al zeker niet roepen in het forum hier .


Witbaard   12-06-2017 20:32

Beste strandbezoekers,
Door mijn gezondheid denk ik dat het niet meer lukt het strandje te bezoeken. Vele jaren kwam ik er met veel genoegen. Enkele jaren geleden was er een prachtige rietkraag. Jammer dat die nu door de koeien wordt kaal gevreten. Je kon daar heerlijk wandelen. Om de bocht kon je dan een verrassende ontmoeting hebben. Ook waren er heerlijke plekjes tussen het hoge riet. Je hoorde de boten langs puffen, de vogels fluiten en het riet ruisen. Heerlijk lag ik dan uren in mijn blootje van de zon te genieten. Ook de ontmoetingen blijven een fijne herinnering, ik heb er van genoten. Bedankt voor de ontmoetingen en gesprekken, ik zal het missen. Als je naar het strandje gaat dan wens ik je nog veel plezierige uren.Suzan   12-06-2017 06:32

Hoi,

Komende week bij mooi weer zitten wij eraan te denken om met onze zoon en dochter (10 en 8) naar het naaktstrandje in Vuren te gaan. Het is voor ons vrij dichtbij. Is het wel leuk voor kinderen? Komen er ook weleens andere kinderen of zullen wij de enige zijn?

groetjes, Suzan


Ingrid   04-06-2017 12:20

Hallo strandliefhebbers,

Ik heb vandaag een sleutel met boeddha sleutelhanger gevonden op het strand achteraan bij de grote boom. Wie is deze kwijtgeraakt? Laat het mij weten.


Ab   30-05-2017 12:14

Hallo J95. Dit jaar is het al meerdere keren prima weer geweest om daar heerlijk te zonnen. Er is hier en daar wel een boel groen weggehaald, waardoor je wat minder beschutte plekjes hebt, maar verder kun je er prima zitten. Het strandje is in het begin van het seizoen ook opgeruimd door enkele vrijwilligers. De vuilniszakken zijn weg, omdat de koeien hier anders aan zitten, dus iedereen graag zijn afval meenemen en bij de weg in de vuilnisbak deponeren, zodat iedereen kan genieten van een schoon strandje.


J95   27-04-2017 13:58

Hallo, zijn er al mensen dit jaar geweest? Ik hoop er binnenkort toch weer naar toe te gaanstel   28-03-2017 22:05

Van daag was het lekker weer en gezellig op het strand en een leuke jonge man kwam op het laatst nog bij ons zitten en gezellig een praatje maken.Een leuke jonge man uit de omgeving van Wageningen.Vorig jaar ook een leuk praatje gemaakt.Jammer dat het later zo koud werd anders hadden wij langer gebleven volgende keer beter.

Gr. Stel


Ouder stel   27-03-2017 21:37

Lekker weer naar het strand geweest het kan al weer in Vuren.Het was nog wel fris aan het water, maar een klein beetje uit de wind dan gaat het wel. Maar het was wel erg rustig vandaag.

Groetjes Leuk ouder stel


Vincent   25-03-2017 10:43

Het begint weer beter weer te worden om naakt of in string te gaan zonnen :)

Is het vandaag een beetje te doen in de zon, of is het nog te fris?

Groeten,
Vincent


Vincent   18-03-2017 10:31

Hoi JR,

Dat is gewoon mogelijk, maar wees duidelijk als je niet iemand in de buurt wil hebben liggen.

Zodra het lekkerder weer is ben ik ook van plan weer te gaan.

Groeten,
Vincent


JR   01-03-2017 15:07

Hallo, is het mogelijk om als jonge nudist (14 jaar) alleen naakt te recreëren op het strand in vuren?

Alvast bedankt!


een bloot gewoon stel.   06-12-2016 19:33

Wij wensen alle stellen,en alleenstaande vrouwen en mannen een bloot gewoon mooi en een gezond jaar toe.En wens ook iedereen een heel bloot gewoon zonnig 2017 toe.

Een bloot gewoon stel.


Vincent   29-09-2016 12:02

Volgens mij was het zaterdag de 10e september dat ik ben geweest. Het weer was super en het water was lekker!

Ergens in de middag kwam er een dame om in alle rust een boek te lezen en te genieten van het weer. Alleen diverse mannen vonden het nodig om met haar te gaan praten ook al zei ze dat ze dit niet wilde. Na een aantal keer dat te hebben gezegd gingen ze uiteindelijk toch wel weg, maar zijn dan wel vaker geweest.
Uiteindelijk kwamen de koeien ook nog eens langs, waarbij ik heb geholpen ze weg te jagen.
Verder was het best een leuke dag, alleen jammer dat je soms lastig gevallen wordt, vooral als je alleen bent.
Een praatje maken vind ik echt wel goed, als je vraagt of het ok is. Maar loop niet de hele tijd achter me aan...
Waarschijnlijk willen anderen dit ook niet, zoals fred ook al heeft gezegd. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt...


Ouder stel   27-09-2016 18:03

Wij waren vanmiddag op het naaktstrand in Vuren en daar was een hele leuke jonge man uit de regio Wageningen heel vriendelijk en aardig en volgens mij vrouw heel knap en goed ge...... jij mag wel meer komen naar Vuren.


william   23-09-2016 22:46

In september 2016 ben ik daar geweest.
Locatie is prima.Geheel andere ervaring als T&A
Maar van de ca 150 strandgasten was 98% man
Het leek meer op een homo ontmoetingsplaats.
Mij niet meer gezien daar.
Ga voortaan weer naar het Engelenmeer

T&A   11-09-2016 07:11

Hallo,
Onze ervaring bij Vuren is ons goed bevallen.
Het leek of iedereen elkaar kent.
Leuk strand en mooi uitzicht op het water.
Veel stellen en vrouwen/mannen alleen.

We komen regelmatig terug.


Philip   19-08-2016 14:41

Hallo zonaanbidders, het valt niet mee om ongestoord te kunnen genieten van wat ons van nature werd meegegeven. Was recent in Hoek van Holland maar haalt het niet bij Vuren. Te groot en niet besloten. Jammer dat Vuren ook zo onder vuur ligt. See you, Philip


peet en mo   28-07-2016 00:02

heerlijk strandje en hopelijk kunnen snel weer zonnen ..met mede bezoekers ...peet&moxxx


Ro   22-07-2016 00:37

toegestaan, zie

https://www.nfn.nl/nieuws/gezocht/help-mee-om-prettig-bloot-te-blijven-zonnen-in-vuren/


Ben   21-07-2016 11:35

Is het nu wel of niet toegestaan om op het naakstrandje bij Vuren te vertoeven? Wij zijn er vaak geweest tot het moment dat er bekeuringen werden uitgedeeld.
Groet,
Ben


Carlo   28-06-2016 18:08

Vandaag weer lekker op het strandje gelegen. Ondanks de zon die af en toe achter een dikke wolk verdween toch een goeie tijd gehad. Gezellig gesprek gehad met iemand. Overigens was het erg rustig, beetje te...


Witbaard 05-05-2016   05-05-2016 22:54

Luke, het is locatie waar weinig of geen schaduw is. In het kader van ruimte voor de rivier is er veel gekapt. Dit seizoen ben ik er nog niet geweest, heeft met mijn gezondheid te maken. Het is een fijne plek om te genieten. Veel plezier.


Luke   04-05-2016 17:06

Zijn er ook schaduwplekken op het strandje?


JBL   03-04-2016 16:51

Dierbare bezoekers van het gedoogstrandje Vuren laten we hopen op een prachtige zomer om daar te kunnen van het bloot recreeren.

Laten wij elkaar respecteren.!

Oa naar aanleiding van andere reacties...

DIT IS GEEN SEX STRAND

Dring dergelijke intimiteiten niet op.!

Uiteraard geen afval achterlaten en eventueel afval verzamelen en boven aan de dijk in containers storten.

Veel genoegen, JBL.


peter en jorna   16-08-2015 17:26

Hallo zonaanbidders groeten vanuit t'hilgelo


fred   06-08-2015 06:47

Hallo allemaal.
Ik ben hier nu 2x geweest als alleen staande man van 25 en is mij niet erg goed bevallen. Ik heb een erg druk en stressvol bestaan als planner en wil er na me werk even helemaal ontspannen en genieten van de stilte en het scheepvaartverkeer.
Maar de 2 keren dat ik geweest ben komt er gelijk een man bij me zitten en na een tijdje zowat boven op mij. Een praatje vind ik echt geen probleem maar niet de hele avond en daarna word er nog ongevraagd aan me gezeten en zodra ik zeg dat ik dat niet wil krijg ik te horen dat ik een mooie man ben.. Dat zou best maar ik kom voor de rust. Het was 2x de zelfde man dus lijkt me geen toeval..

Nu heb ik 3 vrouwelijke collega's/ vriendinnen die graag mee willen ze zijn 21 24 en 29 jaar oud als ik met hun kom kunnen we daar dan wel met rust gelaten worden of is het daar normaal dat je lastig gevallen word?
Als man alleen zien ze mij er niet meer dat is niet leuk op die manier.Philip   05-08-2015 14:34

Hallo zonaanbidders, vanuit Kijkduin een warme zomergroet aan bezoekers naaktstrand Vuren. Voor mij al weer ruim twee jaar geleden. Met weemoed verlang ik weer terug naar een klein stukje gedoog strand in de buurt. Kon ik op de fiets naar toe. Hier veel te druk. Wat was het daar toch lekker om even de wereld te ontvluchten. Wens jullie veel warm plezier en genot toe. Het leven is veel te kort hoor! Philip


Ben   21-07-2015 15:42

Is het nu wel of niet gedoogd om naakt te recreëren? Vorig jaar zijn er een aantal mensen verrast met een flinke boete. Wij waren er nog vanaf gekomen met een waarschuwing.Daarna hebben wij het risico niet mee durven nemen. Wie weet hoe het nu in elkaar zit?


Gerard   19-07-2015 10:14

Dag Hans,
ben zelf ook een racefietser en kom regelmatig met de racefiets om daar heerlijk te zwemmen en zonnen.
Er staat inderdaad bij de opgang een bordje met "verboden voor fietsen". Mogelijk te maken met de koeien, die los lopen in de uiterwaarden waar het naaktstrandje onderdeel van uitmaakt.
Sinds dat bordje er staat, loop ik met mijn racefiets (ook ik ben er zuinig op) van de opgang naar het strandje, waar ik hem parkeer.
Heb nog geen ervaring met de boswachter of het wel of niet mag. Verwacht wel coulantie als ik vertel over lopen en prijs van de fiets, maar zeker weten doe ik dat natuurlijk niet (c'est le ton qui fait la musique.
Strandje is echt een aanrader, heerlijk water, uitzicht op scheepvaartverkeer (op afstand) en Slot Loevestein aan de overkant.


Hans   12-07-2015 14:56

Ik en mijn vrouw gaan vaak na rit op de racefiets naar de Galderse Meren om daar lekker uit te zweten,te zwemmen en te zonnen. Kan iemand mij vertellen of dat in Vuren ook mag. Willen eens een andere scenery en Vuren is te fietsen vanuit Tilburg. M.a.w. bij bijv. het Engelermeer mag je niet met de fiets tot op het strand komen en aangezien wij nogal zuinig zijn op onze racefietsjes is dat voor ons wel een must.
Op de homepagina van het strandje in Vuren staat dat het mag maar lees ook tegenstrijdige berichten hier en het moet wel leuk blijven.Fietsenstalling is geen optie.Nederland fietsland toch!? Of worden we hier ook weer overvoerd met regeltjes?

Thnx!!
K en S   12-07-2015 09:04

Wij voor het eerst naar vuren geweest, lekker weer mooi plekje.
Maar wie is daar de beheerder? dit is toch een vrij stukje land?
Leuk de regels als je aan komt lopen maar hebben nu niet het gevoel dat er een organisatie achter it?


Dick   10-07-2015 21:32

Vandaag 10-7-2015 weer een paar uurtjes bloot genoten.
Wat is het toch een heerlijk plekje daar bij Vuren.


JBL   02-07-2015 20:38

Heerlijke dagen daar op "GEDOOGD" naaktstrandje Vuren.

Mensen respecteer de regels:Loop niet naakt door de uiterwaard..!!

Blijf langs het water lopen..!!

Verpest het niet voor de ware naturist..!!

Geniet...


robert   02-07-2015 06:34

je gaat gewoon naar een naaktstrand je kleed je eigen helemaal uit en je gaat op je handdoek liggen


Raymond Scheyltjen   01-07-2015 19:58

Ik en mijn vrouw zouden zondag voor de eerste maal naar een naaktstrand willen gaan maar weten niet hoe het werkt en waar best te gaan kan iemand w uitleg geven.

Merciekes


peter   01-07-2015 19:47

ik wil deze week naar het naaktstrandje en zoals ik lees kan je de auto parkeren bij fort vuren en dan ??
staat het aangegeven of moet ik gaan zoeken
wie wil mij helpen hoe ik vanaf de parkeerplaats fort vuren op het strandje komt en hoe ver is het ongeveer ?

alvast bedankt voor uw medewerking


Kristof   01-07-2015 17:48

Hi Kimberley,

Ik denk niet dat je op het verkeerde strandje zat... :) Vandaag van 10 tot 14 uur lekker naakt op het strandje van een boek en de zon kunnen genieten. Het was nog heel rustig toen.
Afgezien van 1 man die het wel lekker zou gevonden hebben "om mijn lekkere blote billen in te smeren", heb ik geen problemen gehad met die mannen alleen. Ik heb die ene man ook gewoon vriendelijk bedankt, hoor hihi.

Groetjes,
Kristof


kimberley   30-06-2015 15:23

Bedankt voor deze informatie. Leuk om onze kennis te delen in het gastenboek. Het is trouwens een heerlijk strandje. Naar 12 uur komen er steeds meer vrouwen en stellen. Jong en oud. Sfeer is erg goed en gezellig. Dus mensen kom gerust eens naakt recreëren op dit unieke strandje in de omg van Gorinchem.


peter en jorna   30-06-2015 13:35

Hoi kimberley

Op de rest van de strandjes mag je niet naakt genieten van het weer
Het klopt dat er meer mannen dan vrouwen aanwezig zijn dat is bij de meeste naaktstranden het geval maar trek je daar maar niks van aan ze zullen je niet lastig vallen
M8jn vrouw en ik gaan ook regelmatig naar het strandje wat is het toch genieten daar

Groetjes jorna en peter


kimberley   30-06-2015 12:49

Beste liefhebbers van dit strandje in Vuren, vandaag lekker aan het strandje gezeten, nu is mijn vraag, als je weer terug loopt richting de auto zie ik meer strandjes, kunnen we hier ook naakt recreëren of... Vandaag heel veel mannen alleen of zat ik op het verkeerde strandje hihi hoor graag van jullie.


peter en jorna   25-06-2015 16:38

Jaja het mooie weer komt eraan iedereen veel plezier op het strand wij zijn gisteren geweest het was heerlijk hopelijk deze week nog vaker


Kristof   18-06-2015 20:08

Hi Kimberley,

Ik lig er af en toe op het strand gewoon lekker in m'n blootje van de zon te genieten, hoor. Geen enkel probleem gehad. Gewoon bloot gaan en zonnen, zou ik zeggen.

Groetjes


peter en jorna   17-06-2015 18:58

Hallo

Iemand die weet waar het naaktstrandje ligt in winterswijk wij willen hier heen met de zomervakantie


peter en jorna   17-06-2015 15:42

Maandag weer samen met vrouw geweest het was weer heerlijk


Adrie B te heu, gem lingewaal   15-06-2015 12:32

Beste Kimberly.
Hier een antwoord op jouw vraag van 09.06.2015. Ik heb enigszins antwoord op je vraag,Ga naar, www.nfn.nl/locaties/nederland/gelderland/vuren/.Daar kom je meer te weten over de locatie.Ik hoop dat je hier mee genoeg kom te weten.Ik wens je veel plezier daarmee.Bij deze miijn dank Adrie.


peter en jorna   11-06-2015 17:38

Vandaag op het strandje geweest het was er heerlijk wat een super sfeer was er we gaan zeker vaker


peter en jorna   10-06-2015 12:51

Hallo

Wij willen graag naar het strandje bij vuren maar wij hoorden dat je daar niet meer mag naakt mag zonnebaden wie weet hier meer van


Kimberley   09-06-2015 12:37

Hoi mede naturisten, heb een vraag of we nu wel of niet meer kunnen genieten bij dit strandje, waar mag je wel lekker bloot zonnen, in het riet op het strand of..... Graag hoor meer hier over. Groetjes


Vivian   10-05-2015 00:23

Leuk weer eens een berichtje te lezen van JBL , jij bent toch die zeer donkerbruine kleine man? Wij hebben je vorig jaar gesproken zijn pas ook weer een keer geweest maar we zagen je niet liggen en je regenboogparasol ook niet. Zat je wel op je vaste plek aan het eind van het strand? Was het allemaal netjes of moest je ook nu al weer een paar keer per dag de boswachter bellen? We hopen je binnenkort een keer te zien en ff bij te kletsen, groeten van Vivian en Peter.


JBL   08-05-2015 19:51

Er waren al een paar dagen dit jaar, dat we van het strandje Vuren hebben kunnen genieten.
Laten we hopen op een prachtige zomer. waarin we elkaar weer ontmoeten als ware naturisten.


e   12-09-2014 18:22

Nou de bon is binnen hoor !!!!! € 90,00 en dan ook nog eens € 7,00 adm kosten !!!! wat een vuile graaierij, ik kan beter een winkeldiefstal plegen of een asielzoeker zijn, dan kom je er beter vanaf.
Wat een vuile dieven daar bij rijkswaterstaat.
Ik hoef de forumleden niet uit te leggen, hoe lang je moet sappelen om € 97,00 netto te verdienen, wat een treurigheid, mijnheer staatsboseheer: leer aub een vak en val geen medelanders lastig met deze onzin !!!!!!!JBL   10-08-2014 17:30

Lieve strandbezoekers naaktstrandje Vuren..de zomer 2014 schijnt voorbij.!
Wat hebben we weer kunnen genieten..heerlijk vrij bloot in de natuur aan de Waal!
Elkaar respecterend..!
Er waren single dames/heren,echtparen,ouders met kinderen.!
De AFRUKKERS schenen hun heil elders gevonden te hebben !
Laten we dit strandje beschermen voor sex-infiltranten
zodat iedere naturist vrij kan genieten!
Liefs..JBL.


JBL   06-08-2014 22:12

Mag dan vervelend zijn voor fietsers om niet meer met fiets in gebied te verschijnen...maar wat een verademing voor de naturist..jl zondag nog slechts 1 fietsende voyeurist gesignaleerd..!!


Adrie B   02-08-2014 14:40

Wat. is er nu de waarheid van het strandje bij vuren, mag je nu wel of niet naakt op alletwee de strandjes.


Marcel   29-07-2014 09:06

@e
Waarschijnlijk een gefrustreerde BOA die het niet kan uitstaan dat je er nu naakt mag recreeren. Diep triest dat je daar je bonnenboekje voor moet trekken...

Ik zag overigens wel dat in de rietkraag nu de paden netjes loopbaar zijn gemaakt en uitsparingen zijn gemaakt waar je kunt zitten.


e   27-07-2014 21:38

negentig euro armer....

Vandaag weer eens naar het strandje geweest, had er weer zin in, was alweer een tijdje geleden.

Vouwfietje gepakt en naaar het strandje gefietst, netjes op een platgelopen spoor.

Word ik ineens aangesproken door een man van staatbosbeheer, waarom ik daaar aan het fietsen ben ?
Ik moest de borden maar eens beter lezen, van een waarschuwing was geen spraken, hoppah, meteen maar weer graaien in mijn portemonnee, hij durfde het bedrag er niet eens bij te vermelden, € 90,00 armer.
Ik kon in beroep gaan, formeel heeft hij gelijk, dus heeft geen enkele zin....
(er staan aan het begin 2 kleine bruine borden met een nog veel kleinere tekst, verboden voor fietsers.)
Echt nog nooit zien staan.
Erg triest en kinderachtig allemaal en dan ook nog € 90,00, !!!!!
alsof er geen ergere dingen gebeuren in Nederland.
Dus bij deze een oproep aan diegenen (er waren er nog twee bij het strandje met de fiets...)die op de fiets willen komen, kijk uit.
Waarschijnlijk is zijn bonnenquotum nog niet gehaald !!!!
Nederland, bedankt, wat een fijn land om weer terug te komen na mijn vakantie, 3x hulde en mijnheer staatbosbeheer, bedankt nogmaals.Marcel   26-07-2014 11:25

@drs
Er staat *tussen* de eerste drie kribben (zie kaartje bij routebeschrijving) dus ik denk dat er niets veranderd en het "tweede strandje" niet gebruikt mag worden.


drs   20-07-2014 15:52

"Er wordt van ons bezoekers/gebruikers verwacht dat we wat sociale controle op elkaar houden zodat op de juiste plaatsen naakt gerecreëerd word (tussen de eerste 3 kribben vanaf fort vuren gezien), ons eigen vuil opruimen enz" (dank aan willem)

Dwz dus extra strandje erbij?? achter het normale strandje ligt er toch ook nog eentje die dus nu gebruikt kan worden. mag er eigelijk ook gebbq-ed worden, of wordt dit als irritant gedrag beschouwd. En ja ik doe maar wel een schort voor dan :)

groetjes


Zonnetje   19-07-2014 22:13

Hallo lieve mensen,

Eindelijk is er duidelijkheid omtrent het wel of niet naakt mogen zonnen op het strandje. Lees de website van de NFN voor meer informatie.
Allemaal een heel fijne, warme zomer gewenst!

http://www.nfn.nl/locaties/nederland/gelderland/vuren/

Groetjes,
Zonnetje


JBL   18-07-2014 21:21

Vandaag tropisch,gezellige drukte aan gedoogd naaktstrandje Vuren.De koeien kwamen ook langs om pootje te baden..puur genieten.Geen dwalende opdringerige afrukkers !! Slechts een oudere man gesingnaleerd die foto's maakte.


Carlo   12-07-2014 16:19

Als ik het zo lees, begin ik maar een naaktstrandje in mijn eigen achtertuintje. Of mag dat ook niet?


Rob   12-06-2014 13:38

Wat een heerlijke dag af en toe een wolkje maar dat mag de pret niet drukken!
Heerlijk weer om te zonnen en en te zwemmen, plus dat er nog eens eens leuke mensen aanwezig.
Al met al dit kan dit meer stuk!
Hopelijk tot snel en veel zon en flirt plezier
Groetjes tattoo rob


Rob   11-06-2014 21:36

Beste Drs,

De rietkraag bevind zich rechts van het strand.
Je loop de bosjes in en volgt het pad, daar vind je telkens stukje strand waar je kunt zonnen en wellicht meer.
Veel homo mannen en af en toe wat stelletjes.
Alvast veel plezier:)

Groetjes rob


drs   11-06-2014 16:08

als het zo erg is met die boa's, waar is die rietkraag dan?


Rob   11-06-2014 15:23

Goedemiddag allemaal,

Het is van weer heerlijk genieten van de zon in de rietkraag!
Jammer van de vele afrukkers in textiel outfit!
Verder goed te doen!
Groetjes rob


Vince   11-06-2014 02:19

Afgelopen vrijdag nog geweest 6 juni. Niets van gemerkt dat het niet meer mag ofzo. Anders maar naar de overkant van het water?


Rob   10-06-2014 11:36

Beste allemaal,

Boa is weer flink aan het controleren, naaktrecreatie is toegestaan in de rietkraag en niet op het strand helaas...

M.v.g.

Rob


Jan   06-06-2014 07:14

Voor iedereen zich weg laat jagen van dit heerlijke strandje raad ik je aan om deze site is goed door te lezen....

http://www.artikel430a.nl/


Jan   05-06-2014 22:24

Wat is dat toch de laatste tijd? Overal waar al jaren naaktrecreatie min of meer wordt toegestaan worden de regels aangescherpt! Waarom is dat nu nodig? Er is toch behoefte aan deze vorm van recreatie, dat blijkt wel. Ook bij het Engelermeer zijn ze gigantisch veel aan het controleren terwijl het daar ook al zeker 30 jaar wordt gedoogd. En kan men trouwens zomaar bekeuren? Daar moet toch een speciale verordening voor worden uitgegeven?


Rick en son   02-06-2014 09:51

Hallo het is helaas over... waarschijnlijk door de enorme toestroom van loslopende mannen .. maar wij als stel hebben afgelopen zaterdag ook een verbaal gehad en de ambtenaar in kwestie wist te vertellen dat er streng gecontroleerd gaat worden en dat het nooit de bedoeling is geweest dat er hier naakt gerecreeerd werd.


delek   01-06-2014 00:59

Gedogen? Wie gedoogt en hoe weten we dat? En deze boswachter? Handelt die op eigen houtje? Of namens wie?


JBL   01-06-2014 00:56

Zaterdag zijn er door overheidspersonen waarschuwingen uitgedeeld aan blootrecreanten op gedoogstrandje Vuren..!! Er wordt geen bloot meer getolereerd !!


kees   31-05-2014 15:58

Dat is slecht nieuws Ed. Het is juist zo'n mooi gebied.


Ed   31-05-2014 15:35

Het gedogen is voorbij helaas. Vandaag een procesverbaal gekregen ivm naaktrecreatie op het naaktstrandje Vuren. De boswachter van Staatsbosbeheer is superstreng, van gedoogbeleid in dit gebied klopt helemaal niets volgens hem. Wees gewaarschuwd collega naturisten!


wow1966   11-04-2014 20:21

ja lekker van de zon op je huid genieten via de zom lekker hoor


JBL   09-03-2014 09:53

Wat heerlijk de zon begint weer te stralen en daar gaan we weer heerlijk van genieten in 2014 zomer aan naturisten "gedoogd" strandje aan de Waal.Gedoogd..heren afrukkers...zoek uw heil elders en val daar geen puur zongenieters mee lastig en hun kinderen,die daar gewoon van de natuur komen genieten.Helaas,de "badmeester" Wim is er niet meer...2013 werd een 'afrukjaar',nou dit jaar zomer hopen velen met mij dat heren afrukkers ..lekker..thuisblijven.Laten we er een heerlijke zomer van maken.Niet bloot zichtbaar vanaf openbare weg!!


JBL   09-03-2014 04:55

Wat heerlijk de zon begint weer te stralen en daar gaan we weer heerlijk van genieten in 2014 zomer aan naturisten "gedoogd" strandje aan de Waal.Gedoogd..heren afrukkers...zoek uw heil elders en val daar geen puur zongenieters mee lastig en hun kinderen,die daar gewoon van de natuur komen genieten.Helaas,de "badmeester" Wim is er niet meer...2013 werd een 'afrukjaar',nou dit jaar zomer hopen velen met mij dat heren afrukkers ..lekker..thuisblijven.Laten we er een heerlijke zomer van maken.Niet bloot zichtbaar vanaf openbare weg!!


Karel   08-03-2014 16:46

De zomer is er. Vandaag de eerste zonnenstralen op
mijn lijf. Enkele bezoekers aanwezig. Op de deken
in de zon en een uur gelegen. Morgen zondag nog warmer en weinig wind.
Goed begin voor de zomer 2014


JBL   08-09-2013 11:37

Lieve bezoekers (gedoogd) naaktstrandje Vuren wat was het weer een heerlijke zomer.Jammer dat er steeds meer "AFRUKKERS" rondlopen ,een ware plaag.Helaas is Willem er niet meer,deze trad daar corrigerend tegen op.Mensen laten we zuinig zijn op dit strandje,op naar mooie zomer 2014.


Kees Kaas   25-08-2013 01:49

Wat een hypocritische commentaar van Jan (24-07-2013 20:25).

Als iemand HIV+ is mag van mij BBQen en overnachten op het strand.


wow1966   21-08-2013 19:41

dat lijkt mij wel heel erg leuk daar na al die leuke ervaringen van jullie op het strandje vuren
ik ga misschien zaterdag even gluren daar!!!


stel R,dam   17-08-2013 10:06

Waren hier weer voor het eerst na een lange tijd.
Hebben gisteren 16/8 heerlijk in het riet gelegen ivm de wind en heerlijk genoten van de zon.
Komen zekers vaker terug.GGD   29-07-2013 19:43

Voor de volksgezondheid is het van belang om toch een vorm van een signalement van de man te geven


jasper   24-07-2013 23:39

hoe ziet die man er uit dan?
Ik hoop er morgenavond weer heen te gaan, even heerlijk achter de rietkraag naakt zijn


Woly   24-07-2013 23:33

Als seksrecreanten hier niet welkom zijn, wat maakt het dan uit dat hier een HIV-positieve man komt?? Waar waarschuw je dan voor?


Jan   24-07-2013 20:25

Waarschuwing: Een HIV-positieve man komt hier vaak. Oppassen aub!


jongen   24-07-2013 16:19

Misschien kom ik morgen naar Vuren voor de eerste keer. Ik ben benieuwd hoe het is :)

Is er ook een beetje schaduw aanwezig voor als het erg warm wordt?
Komen er nog meer jonge mensen?

Groeten en mss tot morgen


Stel   22-07-2013 15:33

Wat is het hier heerlijk. We liggen in het riet, heerlijk afgeschermd.


john   17-07-2013 20:28

hoi,

Gisteren kwam ik er langs varen :) Wat ik mij wel afvroeg is of er ook jongere mensen gebruik maken van dit strandje.

groet,

John


Philip   26-05-2013 08:26

Hallo natuurliefhebbers, hebben jullie al een beetje kunnen genieten aan het "gedoogde" maar heerlijke strand waar je even terug naar "af" kunt ? Het is waarschijnlijk nog niet echt weer geweest maar ik wil dolgraag een keer gaan. Wat hoor ik allemaal voor nieuwe plannen? Dit hoekje mogen ze de natuur liefhebbers toch niet afnemen ? See you ! Philip


robert   24-05-2013 11:34

vorig jaat wilde ik ook naar het naaktstrandje bij vuren
maar kon het helaas niet vinden


Carlo   17-04-2013 15:55

Met een beetje geluk en mooi weer zou het maar zo kunnen zijn dat ik er dit weekend weer eens heen ga. Veel te lang in de kou rondgelopen met dikke kleren aan. Uit die troep, de zon in.


j   12-04-2013 20:50

dit weekend goed weer,
wie durft het aan?

het water is natuurlijk nog bere koud maar in de zon?

j,


j   22-03-2013 20:38

het word tijd dat het wat warmer word zeg.!!!!


   08-02-2013 18:56

hallo,
eigenlijk moeten we allemaal een willem zijn,
dat zijn jarenlange werk niet voor niets geweest is.
dus.....zie onderstaand bericht sluit ik mij voledig bij aan.

groetjes j.


jp   03-02-2013 18:22

zonde van ons willempie r.i.p. ik hoop dat alle mensen die er komen hun verandwoording nemen en al hum rommel meenemen. en mocht er wat liggen ,ook al is het van iemand anders wees slim en neem het mee. anders is het zo over met de pret ..kom af en toe eens op het strand als ik maar ff kan ben ik er. fijn strand fijne mensen .erger me alleen wel aan mannen die zoekende zijn en je bekijken van zullen we. dat vindt ik niet zo fijn. verder mooie locatie laten we er zuinig op zijn met zn allen mensen. dat iedereen er van kan blijven genieten.mvrgr jp uit N-B


Kees   16-11-2012 12:06

Dit is toch wel triest Dirk. Iedereen kent Willem. Ik vind dat we uit blijk van waardering gezamelijk het strand schoon moeten houden om te laten zien dat we als één familie kunnen zorgen voor het strand.


Dirk   15-11-2012 17:09

Ook op een zonnige dag in het najaar is het een mooi gebied voor een korte wandeling . Las in een regionaal blad , dat Willem , overleden was. De kleine man hield het strand schoon en maakte graag een praatje en als het nodig was trad hij corrigerend op . Hij stond voor de idealen van het natuurgebied .Wie volgt hem op ?


Robert   28-08-2012 09:01

Hoi gisteren heerlijk geweest er lagen 2 mooie dames naast mij allemaal aardig daar


Dirk   16-08-2012 11:35

Wat een heerlijk strandje aan de rivier , midden in Nederland. Fijn om je Franse vakantie wat te verlengen . Wat is daar nu tegen . Het is er geen rotsooi , geen radio's, alleen maar aardige mensen , met kinderen . Mocht de plolitie komen , waarschuw elkaar .


Richard   12-08-2012 20:26

Ook vandaag was het nog lang heerlijk op het strandje aan de rivier :-).


H & M   01-08-2012 17:33

Weer lekker genoten van de spaarzame zonneschijn.
Geen veldwachters ontmoet, wel irritante speedboten op de waal.


Ad   28-07-2012 21:33

@klaas. Ik begrijp wel het vraag tekens. Maar dan kunnen ze kijken of je er recidive bent, dat vermoed ik. Maar het is gewoon een grote hetze momenteel langs de grote rivieren. Wel jammer , maar helaas.


Klaas   27-07-2012 09:23

@ad - noteren van kentekens? Dat zegt toch niets? je kan daar staan maar dan hoef je toch niet op het naaktstrand te liggen? Of gaat het over het parkeren langs de kant van de weg?
Toen ik er afgelopen week was hoorde ik mensen vertellen dat ze er al jaren komen - dan zullen de geregelde controles ook wel meevallen lijkt mij. Zij zeiden er in ieder geval niets over.
Ik vind het er in ieder geval super en het was zeer aangenaam om na het werk er een paar uur door te brengen. Fijn strandje.


nudist   25-07-2012 15:03

vanmiddag even in vuren bij het strandje geweest
lagen alleen meer mensen met textiel aan en kon geen naaktstrand te vinden


ad   25-07-2012 07:37

Even navraag gedaan bij de politie.
Het word niet toegestaan. Het is ook nooit toegestaan geweest. De controles worden geregeld gedaan volgens de politie. Ook de kentekens van de auto's worden genoteerd. Dus kijk goed om je heen.


Carlo   30-06-2012 17:39

Geweldig strandje. Ik kom zeker nog een paar keerterug.


Carlo   29-06-2012 20:36

Morgen hier maar eens gaan kijken. Eerste keer dit jaar dat ik weer eens in de gelegenheid ben een naaktstrand te bezoeken.


Kees   29-06-2012 20:07

Ik heb de afgelopen weken niets meer gehoord over het uitdelen van boetes. Zelf ben ik er inmiddels ook al weer een aantal keer geweest.
Het blijft toch mijn favoriet.


view_all   23-06-2012 08:47

Ik wil aanstaande vrijdag hier heerlijk naakt zonnen. Vraag me nu wel of of het wel of niet gedoogd wordt.Zie berichten hieronder van Kees & Arie. Kan iemand me dat vertellen?


Kees   10-06-2012 20:17

Heerlijk was het zeker.

Er is een poging tot diefstal ontdekt. Het blijft altijd uitkijken.


H &M   10-06-2012 19:58

Lekker weertje, was rustig op het strandje.Erik   25-05-2012 16:50

Ik ben er vandaag geweest en het was lekker druk. Ik weet niks van boetes, houden zo!


Kees   25-05-2012 13:04

Ik hoor zojuist dat er afgelopen woensdag boetes zijn uitgedeeld aan naaktrecreanten. Het zou niet meer gedoogd worden.

Weet iemand hier meer van?


Arie   22-05-2012 22:49

Wou vanavond even gaan zwemmen fietst er een hork van een agent die waarschuwde niet naakt te gaan Verder geen info gekregen Iemand hiermee bekend


Mark 0162   21-05-2012 12:14

Komende vrijdagochtend ga ik weer naar Vuren. Heerlijk weer! Lijkt me gezellig als er meer van mijn leeftijd zijn (32). Zijn er meer van plan om te gaan tussen 9 en 11.30?


Kees   20-05-2012 06:56

Johan, het open strand is goed gemengd omdat er voornamelijk stellen komen. Tussen het riet liggen voornamelijk mannen.


johan   19-05-2012 11:50

goedenmorgen ik wou aanstaande woensdag even gaan zijn hier voornamelijk manen of ook vrouwen ben er nog nooit geweest mvg 1


Mark 0162   10-04-2012 10:24

Twee weken geleden ben ik voor de eerste keer naar het naaktstrand in Vuren geweest. Lekker dichtbij (ik kom uit Raamsdonksveer) en makkelijk te vinden. Helaas van de niet-welkome onthaal met borden als "NO HOMO" bij de poort.
Het was erg rustig en een heerlijk strand. Zoals op elk naaktstrand kun je heerlijk relaxen en zonnen, en ook kun je op zoek naar andere dingen als je dat wilt. Ik heb hier geen last van gehad, ook niet toen ik even door de bosjes en het riet ging lopen. Daarbij, kijken is ook wel leuk ;-)
Er komen ook vissers en mensen die hun hond uitlaten. Dat, samen met de 'dreigementen' bij het hek, vind ik wel een beetje lastig mee om te gaan: mag het wel of mag het niet? Komen ze me wegjagen, keuren ze goed dat ik daar ben?
Maar als het weer warm wordt, ben ik er weer hoor!

Mark, Raamsdonksveer (32-183-75)


Kees   24-03-2012 07:25

Gisteren was het in elk geval heerlijk. Misschien ga ik vandaag nog een keer


jasper   23-03-2012 22:13

ik ga er zeterdagmorgen denk even kijken en even voor het eerst dit jaar weer lekker buiten uit d kleren


Kees   22-03-2012 20:26

Ik zit er aan te denken om vrijdag even te gaan kijken Jasper.


jasper   22-03-2012 19:55

Ben benieuwd of er al mensen lekker naakt zijn geweest op het strandje of bij de rietkraag


Floris   15-03-2012 10:48

Lekker weer vandaag. Zal eens naar het naaktstrand gaan vanmiddag. Zal wel rustig zijn zo vroeg in het jaar.Misschien spreken wij elkaar vanmiddag ? Groetjes en een heerlijk blote lente iedereen.


Bloot gewoon stel   16-12-2011 13:49

Wij een bloot gewoon stel wens alle bloot gewone mensen dus stellen mannen en vrouwen een fijn en een mooi warm 2012 toe.En dat wij maar veel bloot gewone dagen hebben in 2012.
Een bloot gewoon stel van de overkant


riek   04-09-2011 12:52

ik ga samen met mijn buurjongen
vanmiddag lekker naar het strandje toe
het is niet zo mooi weer maar toch gaan we even lekker in de zon liggen zonnen
het is een heel mooi strandje
als het mooi weer is is er wel iemand die van de zon ligt te genieten er komen ook mannen alleen
en ook stellen,vrouwen en kinderen
zijn er vanmiddag ook stellen die gaan
wie weet spreken we elkaar nog


gr riek


Dirk   05-08-2011 11:41

Heerlijk strandje in mooie natuur aan rivier. Rustig en ontspannend. Hier probeer ik vaker naar toe te gaan. wachten is nu nog op mooi zomerweer! Afgelopen maandag was het super!


Dio   03-06-2011 16:49

Ik vind het nog steeds een leuk strand en ben er blij mee dat dit in Nederland bestaat!
Gedoogde naakstranden.
Houden zo, en verder uitbreiden wat mij betreft!
Dit voorjaar ben ik er nu een keer of 7 geweest en wilde vandaag ook gaan; maar helaas liet mijn werk dat niet toe.... :-(
Hopelijk maandag??


W.Mulders   09-05-2011 13:46

U hebt het steeds over naaktstrand in de gemeente Gorinchem. Dit is hardstikke fout! Het door u gefotografeerde strand bevindt zich in de Gemeente Lingewaal in het dorp Vuren.
Afzender:Vrijwilliger van Staatsbosbeheer eigenaar van het gebied "de Hondswaard"waar het strand zich bevindt.

Replay webmaster: Ik heb de naam van het strandje aangepast in Vuren, bedankt voor het commentaar.


   28-04-2011 19:23

hoi,

lekker op het strandje gelegen.
zeer mooie vrouw naast mij .
leeuk mee gepraat.
wat een mooie vrouw was dat....


arie   09-04-2011 17:25

hee ik ben vandaag wezen kijken ik ben 19 jaar jaar maar vond het wel mooi de volgende keer wil ik er wel bij kommen leggen bij die mooie mevrouw op de hoek grr arie


jasper bi   24-03-2011 22:57

gister even lekker op het strandje geweest.
voor het eerst van het jaar weer lekker buiten bloot. Ben op het gedeelte geweest bij de rietkraag, alleen kan je nog wel gezien worden vanaf het wandelpad omdat het riet nog niet hoog is. Jammer genoeg was er verder niemand,maar wieweet volgende keer wel.

Allemaal de hartelijke naakte groetjes van jasper


Bloot gewoon stel   31-12-2010 08:53

Nu het de laatste dag van dit jaar is,willen wij iedereen een bloot gewone warme zomer toewensen voor 2011. Ook voor de mensen die niet naar dit strand gaan.Er is ook nog een mogelijkheid om aan de overkant van de rivier te zonnen daar is het ook heel rustig dat doen wij ook veel in het weekend.Daar zijn dan ook wel stelletjes maar ook mannen alleen.Ook daar is het strand mooi schoon.

Groetjes stel 55 plus.Frank   22-07-2010 10:11

Weet iemand of je in die grote waterplas naast de rivier mag zwemmen? Zag er wel erg aanlokkelijk uit - ik was er onlangs maar heb de gok niet gewaagd. Een naaktstrandje is heerlijk, maar als je niet ook kunt zwemmen (zoals het in de Waal niet kan) mis ik toch echt wat. Daarom zou het me super lijken als je in die grote plas het water in kan.....maar, mag dat dus?


Rick   05-06-2010 07:58

hoi,

ik vraag me af hoe het in het weekend is. Kun je er dan ook naakt zonnen of is het strandje dan te druk in gebruik door mensen met badkleding?

Groetjes,

Rick


Philip   04-06-2010 13:56

Hallo naakte zonaanbidders,

Ik kom de laatste jaren regelmatig een keer op dit idyllische strandje. Als je niet wist dat dit gewoon Nederland was, zou je je in Zuid Frankrijk wanen. Ik ga altijd alleen, ontmoet daar zowel stellen als mannen en vrouwen. Even stoom afblazen in de koelte kan in de rietzoom, maar je kan hier vooral zonder iets mee te nemen even terug naar af. Heb altijd het gevoel dat ik een week vakantie gehad heb.

Philip


dennis en kim   24-05-2010 22:27

Hey!

Is dit een beetje een gezellig strandje?
komen er alleen maar mannen of ook stellen of vrouwen?
wij zijn erg benieuwd!!

xx


Dio   21-05-2010 15:02

Ik kom zojuist terug van het strandje bij Gorinchem.
Makkelijk te vinden.
Er was al iemand aanwezig en die had de broek nog aan, dus vroeg ik me af of ik wel op het goede strandje was.
Zelf ging ik toch maar vast (op afstand zittend) uit de kleren, genietend van de intussen toch nog verschenen zon!!
Een paar minuten later was hij toch ook naakt, en al snel daarna kwam er nog iemand met hem praten.
Toen ben ik nog even wezen vragen of ik wel op het goeie strand zat, en dat was dus zo gelukkig!
Afijn, 10 minuten later waren er weer twee dames bij gekomen bij zodat het er nu al 5 waren!
Het strandje zal dus meer bekend zijn, dan ik tot nu toe vermoedde.
Voor mij is het ideaal; ik kan tussen de middag daar even mijn b(l)oterhammetjes gaan nuttigen.
Geweldig dat ik dit gevonden heb dankzij het forum / naakstrandje.nl !!
En wie weet ontmoet ik nog wel leden vanhet naturistenforum....

 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend