Naaktstrandje Zandvoort
Gedoe rondom festivals op het naaktstrand.14-09-2017: In verband met de slechte weer gaat het technofeest ook op 17 september niet door.

09-09-2017: Paviljoen baas Azzurro trekt flink van leer op de Facebook pagina van strandpaviljoen Adam en Eva.

09-09-2017: Technofeest verplaatst naar 17 september. Mogelijk gaat het feest helemaal niet door als het weer dan ook tegenvalt.

02-09-2017: Gemeente Zandvoort past juridische truc toe om technofeest mogelijk te maken.

De gemeente Zandvoort heeft een evenementenvergunning verleend voor het houden van een technofeest op het naaktstrand. In de oorspronkelijke aanvraag voor een evenementenvergunning was er sprake van 3 feesten en dit is (door de gemeente) teruggebracht tot dit jaar één feest. Hierdoor lijkt het een incidenteel feest te zijn, waardoor er (mogelijk) geen omgevingsvergunning nodig is. Het houden van dergelijke feesten is namelijk strijdig met het vigerend bestemmingsplan Strand en Duin. Verder heeft de gemeente de aanvraag niet ter inzage gelegd, zodat belanghebbende niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen.

Ook komt naar voren dat het strandpaviljoen "paal 69",  dat sinds de overname niet voor reguliere strandbezoekers geopend is, niet voldoet aan de exploitatieplicht.

01-09-2017: Festival op naaktstrand Zandvoort mag doorgaan

26-08-2017: De nieuwe eigenaar van het voormalige strandpaviljoen "Paal 69" wil op zondag 10 september een technofeest organiseren op het naaktstrand. Deze nieuwe eigenaar die het paviljoen niet regulier geopend heeft voor de strandrecreanten wil kennelijk met feesten zijn geld verdienen.

Het moge duidelijk zijn dat het technofeest niet voor de doelgroep van het naaktstrand bestemd is.

Volgens een bericht op de Facebook pagina van Azzurro is alleen het strandpaviljoen "Adam & Eva" tegen het het technofeest. Het lijkt er op dat de overige strandpaviljoens doorgaan met het verder verzieken van het naaktstrand.


Kies taal:
english deutsch français 

Cookie voorkeur wijzigen
Contact: Tjipke Tasma
e-mail info@naaktstrandje.nl
Volgen op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Instgram Instagram
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.