Laatst bezocht: 16-5-2014Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Utrecht   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrandje Maarsseveense Plassen
Foto's

Oude foto's (2007)Gratis parkeren dichtbij het strandbad.De kassa bij de ingang van het strandbad aan de Binnenweg. Bij de kassa moet een entreebewijs (magneetkaart) worden gekocht. Daarna niet het strandbad in, maar naar links voor het naaktstrandje.Over de parkeerplaatsen van de sauna "SpaSereen Maarsseveen"Het gedeelte voor naaktrecreatie ligt afgeschermd van de overige recreatie stranden
en heeft een geautomatiseerd toegangssysteem. Dit systeem werkt met een magneetkaart. Voor de entree moet bij de kassa een dagkaart (magneetkaart) worden gekocht. Ook seizoenskaarten zijn mogelijk.Het pad op het naaktstrandje.Op de achtergrond de bouwplaats van het Thermencomplex.Het zwemwater is bereikbaar via een steiger.De steiger met een kinderbadje.Ook aan de andere zijde een kinderbadje.De ligweide, met voldoende schaduwrijke plekken.

Het zandstrandje met enkele speeltoestellen.De Maarsseveense plas. Buiten de drijflijn mag niet worden gezwommen.Het kinderbadje.Het toiletgebouw met op de achtergrond de snackcontainer.De hoofdingang aan de Herenweg zijde.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend