Laatst bezocht: 11-08-2022Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Noord-Holland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrand Bergen aan Zee
Foto'sParkeren aan de C.F. Zeiler Boulevard.Badpaviljoen Nassau bij de strandopgang. Hiernaast staat ook een bewaakte fietsenstalling.

Strandslag 24, Afgang Noord. Naar rechts voor het naaktstrand.
Bekijk hier het infobord bij de strandslag 24. Op dit bord staat vermeld, dat het naaktstrand begint bij paal 31,5 voorheen was dit paal 32,25. In de praktijk wordt nog steeds de oude grens aangehouden. Dit gedeelte is juist het drukste deel van het naaktstrand.Het vernieuwde strandpaviljoen "Noord", bij de strandopgang aan de rechterkant.Strandpaviljoen "Bada Bing", bij de strandopgang aan de linkerkant.

Het textielstrand bij strandslag 24, Noord.Loods aan Zee (voorheen het Stille strand), vlak voor het (gedoog)naaktstrand. In de statuten van de vereniging die dit strandgedeelte beheert, staat dat naaktrecreatie hier niet is toegestaan.Bij strandpaal 32,25 staat een bordje dat hier het activiteiten stand begint. Hier begon vroeger het naaktstrand en in de praktijk wordt hier nog steeds volop naakt gerecreŽerd.Naaktrecreatie op het gedooggebied voor het paviljoen.Strandpaviljoen Noorderlicht (voorheen "Uit de kunst) bij paal 32.

Kunst op paal 32, helaas is het nu verdwenen.Nieuwe kunst.Het naaktstrand.Roze strandpaalkoppen markeren het officiŽle naaktstrand gedeelte.Het naaktstrand met de golfbreker palen.De zee.Het naaktstrand.De duinen. In de voorste duintjes wordt ook gerecreŽerd .
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend