Laatst bezocht: 31-08-2020Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Overijssel   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrandje Het Rutbeek
Foto's
De ingang P3: Keupers Maat. Alleen aan deze zijde is de plas toegankelijk voor mindervaliden. Vanaf 2016 moet het hele jaar parkeergeld worden betaald. Voor meer info kijk op de routepaginaBij het toiletgebouw dichtbij de ingang kan een uitrijkaart worden gekocht. (Bij het toiletgebouw op het naaktstrand is geen automaat aanwezig).De snack-kiosk bij het blauwe strand op ongeveer 1000 meter vanaf het naaktstrandje.Het paviljoen bij de kunstskibaan en het duikcentrum.Hier staat een invaliden poort, die geopend kan worden met de Regio Taxi Twente pas.
(Een borgpas is verkrijgbaar bij het Paviljoen - Waterskiban - Beheercentrum).Volg de route.Het begin van het naaktstrandje, vanaf P3: Keupers Maat.Het zwemwater met een afgebakend zwemgedeelte met een diepte van circa 0,50 meter.Het naaktstrandje.Het naaktstrandje, met voldoende schaduwrijke plekken. Ook is het volleybalveldje aanwezig.Picknicktafel.Ondanks de vele protesten, is in 2009 over het naaktstrandje een asfaltpad aangelegd.
Het asfaltpad loopt net voor het zandstrandje langs. Bekijk hier het infobord.De zwemplas.In het water is naaktrecreatie toegestaan binnen de belijning.De fietsenstalling, direct bij het naaktstrandje.De ligweide.Het toiletgebouw op het naaktstrandje. In 2022 zal het toiletgebouw worden vernieuwd.Het infobord bij de ingang. Bekijk hier de vergroting.Waarschijnlijk zal in 2021 worden begonnen met de aanleg van een groot bungalowpark op de oostelijke oever van het Rutbeek.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend