Laatst bezocht: 12-08-2020Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek    Noord-Holland   Nederland      Deutsch   France


Naaktstrand Groote Keeten
Foto's
Gratis parkeren, in Groote Keeten.De route naar het strand.Strandslag 8, Groote Keeten. Bekijk hier het infobord.Strandslag 8, Groote Keeten. Bekijk hier het infobord.Strandpaviljoen Klavertje Vier, vlakbij de strandopgang op het textielstrand.Reddingsbrigade Groote Keeten. Naar rechts voor het naaktstrand.Het textielstrand, op weg naar het naaktstrand.Op het textielstrand worden de strekdammen wel met borden aangegeven, maar op het naaktstrand ontbreken deze borden.Ruim voor het officiŽle begin van het naaktstrand liggen de eerste naaktrecreanten.Het begin van het naaktstrand bij paal 9.4Sinds 2017 is het naaktstrand ook hondenlosloopgebied geworden.
De gele borden zijn verledentijd.De duinen.Het naaktstrand.

Het naaktstrand.De zee, bij laagwater. De strekdammen zijn dan goed zichtbaar.Het naaktstrand is ook bereikbaar via de strandslag 7, Drooghe Weert.
Vlakbij het parkeerterrein is ook een bushalte aanwezig. Bij de strandopgang is aan deze zijde geen strandpaviljoen aanwezig.Het pad door de duinen naar het strand.De strandopgang, met de onbewaakte fietsenstalling. Op het strand naar links, na 800 meter begint het naaktstrand. Bekijk hier het infobord.Op het strand.Hoewel het naaktstrand pas begint bij paal 8,4 vindt er al op ruime schaal naaktrecreatie plaats (circa paal 7,75) dichtbij de strandopgang.Het naaktstrand, met op de achtergrond de strandhuisjes bij Julianadorp aan Zee.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend