Laatst bezocht: 02-09-2020Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Gelderland   Nederland


Naaktstrandje Wylerbergmeer
(gedoogd!)  Foto's


Bekijk hier ook de foto's van de aanleg van het verharde pad.

De officiŽle (betaalde) toegang  tot het recreatiegebied Wylerbergmeer.Het parkeerterrein.De toegang tot het recreatie gebied.

De parkeerautomaat op het strand., dicht bij de toegang tot de plas. Direct een uitrijkaart kopen bespaart (soms) wachten bij het verlaten van het recreatiegebied.Op het textielgedeelte, naar links. Bekijk hier het bord bij ingang (Hier staat geen info op over het naaktstrand).Via het betonpad naar het fietspad.Direct rechts over het nieuwe betonpad. Aan het water zijn veel bomen gekapt waardoor het gebied aan deze zijde van de plas veel opener is geworden.

Eťn van de beide toegangen van het naaktstrandje. Hoewel het geen officieel aangewezen naaktstrand is, heeft de beheerder hier toch een bord met de gedragsregels geplaatst. Bekijk hier het bord.Bijna op het naaktstrandje.Het naaktstrandje.Voor het naaktstrandje ligt een eilandje, waardoor 's avonds, al vrij snel een deel van het strandje in de schaduw komt te liggen.Het naaktstrandje.Het naaktstrandje, met voldoende schaduwrijke plekken.Slechts een gedeelte van het naaktstrandje is vanaf de overzijde zichtbaar.Het zwemwater, met aan de overzijde het textielstrand.Het naaktstrandje.Een instapplekje. Vroeger was hier een trapje aanwezig. Nu is er ter hoogte van het eiland een mooi trapje, die het in- en uitstappen vergemakkelijkt.Via het trapje naar het zwemwater.Het trapje.Het trapje vanuit het water gezien.De kiosk op textielgedeelte.Op het textiel gedeelte, toiletgebouwtje "Ooij", hier zijn ook douches aanwezig.Ook is gratis parkeren mogelijk in het dorp Beek. Het parkeerterreintje aan de Nieuwe Rijksweg (N325), is komen te vervallen, de looproute is nauwelijks langer.
Loop via de Rijksstraatweg naar het recreatie gebied.Steek de weg over volg het fietspad (rechts) over ongeveer 120 meter. Of ga via het opstapje over de afrastering en volg hier het wandelpad (rechts).
 


Het toegangspad.Het recreatiegebied, nog circa 300 meter naar het naaktstrandje.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend