Laatst bezocht: 24-07-2022

 Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek  Gelderland   Nederland   English   Deutsch   France


Naaktstrandje Bussloo
Foto'sBetaald parkeren, bij het inrijden ontvangt men een parkeerticket.Vrijwel direct parkeren op het naaktstrandje. Bekijk hier het infobord.Bij de toegang staan borden met de gedragsregels.De betaalautomaten bij het toiletgebouw.Het  toiletgebouw en de kiosk met terras.Het naaktstrand bij de kiosk gezien vanaf de overkant.

Met de inkrimping van het naaktstrand aan de zijde van de sauna, zijn de twee bestaande zandstrandjes vergroot. Hier het strandje aan de zuidzijde (kant sauna),

Het zandstandje bij de kiosk, met een waterspeeltoestel.Het nieuwe strandje aan de noordzijde, als compensatie van het verloren strandgedeelte aan de zijde van de sauna.

De ligweide bij de kiosk (centraal gedeelte op het naaktstrandje).De douche.In 2022 is er een extra douche bijgekomen.
Het naaktstrandje.Het naaktstrandje.Op het naaktstrandje zijn enkele kleine veldjes ingezaaid met een bloemmengsel. Hierdoor worden de natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups aangetrokken, om zo de overlast op een natuurlijke wijze tegen te gaan.Het noordelijke strandgedeelte.

Op dit gedeelte is er geen zandstrandje aanwezig. Het zwemwater is hier op enkele plekken toegankelijk door een opening in het riet. Sinds 2022 is het water hier beter toegankelijk door een stalen trapje. Hier is geen geleidelijk aflopende bodem, waardoor het zwemwater snel diep wordt.De afscheiding van het naaktstrandje door een aarden wal.Thermen Bussloo vlak voor het naaktstrandje.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend