Laatst bezocht: 02-09-2020

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Gelderland   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrandje Bisonbaai
Foto's

 Het parkeerverbod op de dijk wordt aangegeven met gele strepen.Parkeren op de dijk.Betaald parkeren op een weiland.(tarief 2020: 2 euro, alleen gepast muntgeld)Het Hotel - Café Oortjeshekken, met een gezellig terras.Het pad naar het naaktstrandje. Bekijk hier het infobord.Het toegangshek tot het natuur en recreatiegebied.
Het gebied wordt begraasd door Galloways runderen en Konikpaarden. 
Langs de Bisonbaai loopt (op de dijk) een onverhard wandelpad.Direct achter het toegangshek is een fietsenstalling. Deze is geheel afgeschermd voor het grazende vee.

Aan het begin, dicht tegen de dijk aan, is het gedeelte voor de textielrecreatie.Bijna op het naaktstrandje.Het naaktstrandje op de grens met het textiel gedeelte.Het naaktstrandje.Konikpaarden op het naaktstrandje.De Bisonbaai, gezien vanaf het kleine textiel gedeelte aan de smalle westzijde (kopzijde)Het naaktstrandje gezien vanaf de overzijde.Door een aantal paden, ontstaan door de looproute van het grazende vee en bezoekers, is het gebied achter de Bisonbaai ook toegankelijk. Hier liggen een aantal prachtige Waal strandjes.De Waal strandjes aan de achterzijde, worden ook voor (op beperkte schaal) naaktrecreatie gebruikt. Deze foto is gemaakt op een drukke zomerdag bij de Bisonbaai; heerlijk rustig.Konikpaarden op één van de achtergelegen Waalstrandjes.De scheepvaart op de (achter gelegen) Waal.Grazende Galloway runderen.De in 2020 vernieuwde brug aan de zuidzijde van de plas.De brug.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend