Laatst bezocht: 18-06-2022Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Flevoland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrandje Laakse Strand
Foto's
Per 2021 is het betaald parkeren bij de camping de Wielewaal komen te vervallen.
Nu kan alleen bij de Rassenbeek weg worden geparkeerd.
Bij de Rassenbeekweg is een kleine parkeerplaats, waar gratis kan worden geparkeerd.Even verder op kan ook worden geparkeerd, maar er grazen wel paarden en runderen.
(parkeren op eigen risico!)Ook vanaf deze zijde, staat de route naar het naaktstrandje goed aangegeven.Volg het smalle fietspad.Het wildrooster en de brug over.Volg het olifantenpadje over het gras.Vanaf deze zijde kom je ter hoogte van het honden gedeelte op het naaktstrandje.

Het naaktstrand via de westzijde:
Het bord bij de ingang.

Het naaktstrandje.Het naaktstrandje.Het naaktstrandje.Het naaktstrandje, gezien vanaf het water.Een zwemmer.Op het middengedeelte (gezien vanaf de zuidzijde) zijn honden toegestaan.Met de hond op het naaktstrand.Het Nijkerkernauw met een strekdam.Door slecht onderhoud zijn de zandstrandjes vrijwel helemaal verdwenen. Door een smalle opening in het riet kan het zwemwater worden bereikt.Het naaktstrandje.
Het Nijkerkernauw.
 
Op 17 december 2020 heeft de gemeenteraad het Laakse Strand aangewezen als geschikt voor naaktrecreatie. Dus ook het deel bij de (voormalige) camping Wielewaal is naaktrecreatie gewoon toegestaan.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend