Laatst bezocht: 07-05-2011

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zeeland   Nederland   English   Deutsch   France


Naaktstrand Breskens / Groede
Foto's


Voor foto's van het "oude" naaktstrand klik hier.Parkeren aan de dijk. Deze foto is genomen bij strandopgang 23, Zwarte Gat.

De trap bij strandopgang 24 't Poldertje. Vrijwel direct hier achter is het naaktstrand.

Het fietspad met zicht op het naaktstrand.Een aantal borden met juridische onjuiste informatie ontsieren het naaktstrand.De tekst. De gemeente mag wel gebieden aanwijzen die geschikt zijn voor naaktrecreatie, maar mag elders naaktrecreatie niet verbieden!

De strandopgang.Het nieuwe strandpaviljoen "Mag dat" (voorheen) strandpaviljoen Groede, staat nu op het strand. Bloot op het terras Mag niet meer.Het kleine strandpaviljoen "Toco Loco" stond voor de kustversterking in de duinen.Het naaktstrand, met de strandopgang 't Poldertje.Door het ophogen van het strand zijn de golfbrekerpalen voor een groot gedeelte onder het zand verdwenen. Toch blijft het gevaarlijk om in de buurt van deze palen te zwemmen.Het naaktstrand op een mooie zomerdag.Strandhuisjes op het naaktstrand.De nieuwe strandopgang bij het Strandpaviljoen "Beachhouse 25"Strandpaviljoen "Beachhouse 25" op 120 meter afstand vanaf het naaktstrand.Het naaktstrand (zuidwestzijde).Het naaktstrand.Het naaktstrand gezien vanaf 't Killetje (eerst nog 250 textielstrand en daarna het naaktstrand). Op de achtergrond het Strandpaviljoen Beachhouse 25Zicht op skyline van Vlissingen aan de overkant.De uitlaat van het gemaal Nieuwesluis bij 't Killetje.Aan de andere zijde van de dijk het gemaal Nieuwe Sluis bij 't Killetje.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend