Laatst bezocht: 21-07-2020

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek  Zuid-Holland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrand Rockanje
Foto's

 

Betaald parkeren bij De 2e Slag. Tegenwoordig moet een parkeerkaartje bij de automaat worden gekocht.De prachtige bestrate strandopgang bij de Twee de Slag. Rechts is richting naaktstrand.Strandpaviljoen Strandpaviljoen Egbert aan Zee   (voorheen Sunset Beachclub) aan de linker zijde.

Strandpaviljoen Salsa Beach Club aan de rechter zijde.Voorbij de boten houdt het badstrand op, maar begint het naaktstrand nog niet.

Al ruim voor het begin van het naaktstrand wordt naaktgerecreŽerd .Het begin van het naaktstrand. (vanaf Rockanje). Aan de duinzijde is vrijwel het gehele gedeelte aan de duinzijde vogelbroedgebied en daarom geldt hier verboden toegang.
Alleen aan het begin van het naaktstrand is de duinzijde toegankelijk.Vrijwel de hele duinzijde is verboden gebied.Het naaktstrand, kijkrichting Rockanje.

Het naaktstrand.

Het naaktstrand.

Een afvalbak van "verlos de zee", niet alleen bedoeld voor het eigen afval, maar ook voor het schoonmaken van het strand.

Het einde van het naaktstrand bij paal 10.6

Het gebied na het naaktstrand, is ook zeer geschikt voor naaktrecreatie. Op ge achtergrond de windmolens op de Tweede Maasvlakte.Uitzicht op de overkant. (Goeree-Overvlakee)
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend