Naaktstrandje Hedelse Bovenwaard
Foto'sNaaktstrandje

Gratis parkeren op een kleine parkeerplaats. Hier is circa ruimte voor 4 auto's. Ook in de omgeving zijn diverse parkeer mogelijkheden.

Naaktstrandje

Bij de parkeerplaats is een opstap over de afrastering aanwezig.

Naaktstrandje

Ga linksom de plas.

Naaktstrandje

Ga via de eerste of de tweede landtong naar het naaktstrandje. Via de eerste landtong moet er een klein stukje door het water gewaad worden.

Naaktstrandje

Via de eerste landtong. Rechts boven ligt het naaktstrandje op de tweede landtong. Nog een stukje door het ondiepe water waadden.

Naaktstrandje

De doorwaadbare plaats.

Naaktstrandje

Via de tweede landtong, hier is nauwelijks een pad te onderscheiden. Bijna op het naaktstrandje.

Naaktstrandje

Het naaktstrandje.

Naaktstrandje

Het naaktstrandje.

Naaktstrandje

Het wat groenere gedeelte van het naaktstrandje. Op de achtergrond de slenk tussen de eerste en de tweede landtong.

Naaktstrandje

Het naaktstrandje is per kano uitstekend bereikbaar. Hoewel er een open verbinding is met de Maas, is de plas niet toegankelijk voor boten.

Naaktstrandje

In het ondiepe gedeelte is veel groenwier aanwezig. Deze laag wordt regelmatig door de vaste bezoekers verwijderd. In de zwemzone dichtbij de kant is deze laag niet aanwezig, wel bevinden zich veel waterplanten in het water.

Naaktstrandje

Links de plas en rechts de Maas. Op de achtergrond de Maasbrug bij Empel. In deze dijk is een verlaagd gedeelte aanwezig, zodat bij hoogwater de Hedelse Bovenwaard als water berging kan worden gebruikt. Hier is ook een mooi zandstrandje aanwezig.

Naaktstrandje

De doorwaadbare plaats aan de westzijde van de plas. Het water is circa 0,50 meter diep hier. Met het oversteken moet rekening worden gehouden met grindstenen op de bodem.

Naaktstrandje

Aan de overzijde, bij een kleine parkeerplaats staat het infobord over de Hedelse Bovenwaard. Ook via deze parkplaats is het naaktstrandje goed bereikbaar. (circa 600 meter extra lopen).  


Kies taal:
english deutsch fran├žais 

Cookie voorkeur wijzigen
Contact: Tjipke Tasma
e-mail info@naaktstrandje.nl
Volgen op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Instgram Instagram
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.