Laatst bezocht: 02-09-2020Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Gelderland   Nederland   English   Deutsch   France

 

Naaktstrandje Stroombroek
Foto's

Het naaktstrandje is in 2016 flink op de schop gegaan en heeft aan de zijde van het fietspad een aardenwal als afscheiding gekregen. Bekijk hier enkele foto's tijdens de werkzaamheden. Bekijk hier de foto's van het oude naaktstrand.Het betaald parkeerterrein. Rechts het toiletgebouw / kiosk Rozenpas met de parkeerautomaat. Hier kan alleen met PIN worden betaald. Volg het fietspad ongeveer 300 meter. Aan de rechterkant ligt het naaktstrand.Aan de voorzijde is een kiosk.De kiosk Gilde op de zuidwestzijde van het textielstrand.Volg het fietspad het fietspad ongeveer 300 meter.Het naaktstrandje heeft slechts ייn toegang en is aangegeven met een bord. Ook staan hier de gedragregels vermeld.

Het naaktstrand bij de ingang.

Het strandje bijna volledig in beeld.Het toiletgebouw op het naaktstrandje, met daarnaast de fietsenstalling.Aan de zijde van het fietspad, zijn de bosschages vervangen door een aardenwal van ongeveer 2,50 meter hoog.De douche op het naaktstrandje.Het naaktstrandje, met aan het water een smal zandstrandje.

Het zandstrandje.Het zwemwater is afgebakend met een drijflijn.Het naaktstrandje.Het infobord op het naaktstrandje. Klik hier voor een vergroting.Het naaktstrandje gezien vanaf het textielstrand (lichte gedeelte tussen de bossen).

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend