Laatst bezocht:20-07-2021

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zuid-Holland   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrandje Vlietland
Foto'sHet parkeerterrein, Pijlkruid.Het bruggetje vlak voor het naaktstrandje.En van de vier  toegangspaden naar het naaktstrandje. Bij 3 ingangen zijn honden verboden.Het bijna op het naaktstrandje. (hier zijn honden wel toegestaan).

Op het eerste deel zijn honden toegestaan.Op een klein gedeelte van het naaktstrandje zijn honden toegestaan. (Het eerste gedeelte vanaf de parkeerplaats).Het deel van het naaktstrandje waar honden aangelijnd zijn toegestaan.Het naaktstrandje.De grote ligweide.De grote ligweide.

De grote ligweide.Het zwemwater is op twee plekken bereikbaar. Vroeger was hier een klein zandstrandje, maar dat is inmiddels verdwenen.Hier is een bord geplaatst met de tekst: "Geen zwemlocatie zwemmen op eigen risico".De andere zwemplek,Het toiletgebouw op het naaktstrandje.Het textielstrand.De snackbar bij het surfstrand, vlakbij het parkeerterrein en op ongeveer 400 meter vanaf het naaktstrandje.Restaurant Waterfront Vlietland op 800 meter vanaf het naaktstrandje. Hier worden ook waterfietsen en bootje verhuurd.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend