Laatst bezocht: 10-05-2013Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zuid-Holland   Nederland  


Naaktstrandje Twaalfmorgen Reeuwijk
                      Foto's
 In de buurt van het strandje is weinig parkeergelegenheid. De beste optie is om te parkeren in het Goudse Hout op circa 3400 meter afstand. Tip: neem eventueel de fiets mee. Bij een vol parkeerterrein, kan ook in een buitenwijk van Gouda worden geparkeerd.

Parkeren in een woonwijk van Gouda (kijk op de route kaart bij P2) Via de spoortunnel, ben je snel weer buiten de stad.De verkeersregels rondom de Reeuwijkse Plassen.De smalle wegen in het plassengebied zijn minder geschikt voor autoverkeer.
Op de Twaalfmorgen, waaraan het naaktstrandje ligt, is autoverkeer op zaterdag en op zondag van 12 uur tot 18 uur niet toegestaan.De (enige) toegang naar het recreatie gebied Twaalfmorgen.Ongeveer 800 meter verderop is een klein onverhard parkeerterrein, bij een picknickplek.
Voor de route hiernaar toe kijk op de routekaart bij P1.Recreatiegebied Twaalf Morgen, volg het pad rechts.De infokaart van het gebied, klik op de kaart voor een vergroting. Het naaktrecreatie terrein (helemaal links) staat nog niet als zodanig aangegeven.De daghaven.Het begin van het naaktstrandje.Het bord bij de ingang, met de gedragsregels.Het strandje bestaat uit een smalle ligweide aan het water.Het naaktstrandje, met een bankje.Het naaktstrandje aan de uiterste punt. Hier is ook een vuilnisbak aanwezig.
Ook is er aan de waterkant een trapje om het zwemwater gemakkelijk te kunnen bereiken.De plank, met het trapje.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend