Laatst bezocht: 07-08-2020

>

Algemeen  Route   Foto's   Gastenboek   Den Haag   Zuid-Holland  Nederland
English  Deutsch  France  
 

Naaktstrand Scheveningen
Foto's

Parkeerterrein Zwarte Pad.

Betaald parkeren, bij strandslag Zwarte Pad.De strandopgang 34 Noordstrand (Zwarte pad), rechts is het naaktstrand. Bekijk hier de borden bij de strandopgangen 34 en 35.De Scheveningse pier gezien vanaf de strandopgang.Het gebied noordelijk van het Zwarte Pad tot aan de grens met Wassenaar, inclusief het naaktstrand, is uitrengebied voor honden. Voorbij de bootjes begint het naaktstrand.Het begin van het naaktstrand. Met op de achtergrond het  Strandpaviljoen "Naturel"Strandpaviljoen "Naturel", op het terras is naaktrecreatie niet toegestaan.Strandpaviljoen "Naturel", in september. Zeecontainers beschermen het strandpaviljoen tegen de herfststormen.Het naaktstrand tussen de beide strandpaviljoens.Het naaktstrand tussen de beide strandpaviljoens.De zee. Waarschuwingsborden markeren de strekdammen.Strandpaviljoen "Het Puntje" op het terras is naaktrecreatie niet toegestaan. Bij het paviljoen is ook een strandopgang, deze is alleen per fiets of te voet  bereikbaar.De strandopgang 35 Noordstrand, bij strandpaviljoen "Het Puntje".Het prachtige natuurgebied Meijendel..Voorbij het strandpaviljoen het Puntje, wordt wat meer naakt gerecreŽerd.Het einde van het naaktstrand op het gebied van de gemeente Den Haag. Het officiŽle  naaktstrand loopt nog door tot aan paal 95,7Het naaktstrand, kijkrichting Scheveningen.Het duingebied aan de Wassenaarse kant van het naaktstrand.Ook voorbij het richting Wassenaar wordt nog volop naakt gerecreŽerd.Strandslag Wassenaar 1 Meijendel is alleen per fiets of te voet bereikbaar.
Hier is ook een grote fietsenstalling aanwezig. Bekijk hier het infobord. Links van de strandslag begint op ongeveer 200 meter het naaktstrand.Het bord geeft aan dat het naaktstrand 1,5 km verder op is, terwijl op het infobord staat dat het naaktstrand ongeveer 200 meter zuidelijk van de strandslag Wassenaar 1 Meijendel begint.Het naaktstrand van Scheveningen is ook bereikbaar via de Wassenaarseslag. Wel 4,5  km lopen over het strand. Op het strand tussen Scheveningen en Wassenaar vindt ook op ruime schaal naaktrecreatie plaats.


Enkele foto's van Scheveningen.Het Kurhaus hotel.De strandboulevard.De vernieuwde Scheveningse Boulevard..De haven van Scheveningen.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend