Laatst bezocht: 25-06-2016

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zuid-Holland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrandje Noord Aa
Foto's oude naaktstrand


Het familie gedeelte:


foto: luchtfoto4all

Een overzicht van de stranden aan de Zoetermeerse plas. Het familie strandje links en rechts onder een gedeelte van het homo strandje.


foto: luchtfoto4all

Het naaktstrandje (bovenste deel foto) begint net voorbij de groene keet van de reddingsbrigade.

Het begin van het naaktstrandje.Het naaktstrandje, is dit jaar iets verkleind, doordat de keet van de reddingsbrigade in noordelijke richting is verplaatst. Bekijk hier het infobord.De ligweide op de achtergrond.Het toiletgebouw op het naaktstrandje.Het zwemwater met een afgebakend gedeelte.Links voorbij het bordje begint het naaktstrandje. Vlak voor het naaktstrandje staat de post van de reddingsbrigade. (deze is inmiddels verplaatst in noordelijke richting, waardoor het naaktstrandje kleiner is geworden.)Restaurant Noord AA, hier is ook een snackbar aanwezig.

Het homo gedeelte:


foto: luchtfoto4all

Een gedeelte van het naaktstrand. Het gedeelte aan het zwemwater is komen te vervallen. Ook vanaf deze zijde is het naaktstrandje niet meer toegankelijk.Gratis parkeren op een kleine parkeerplaats, vlakbij het naaktstrandje.Het naaktstrandje.Het gedeelte aan het zwemwater van het Noord AA is komen te vervallen en wordt door een hekwerk afgescheiden.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend