Laatst bezocht: 01-06-2019

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zuid-Holland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrandje Noord Aa
Foto's


Voor foto's van het oude naaktstrand kijk hier.

Het familie gedeelte:foto: luchtfoto4all

Een oude foto van het gebied. De beschutte speelvijver is aan de rechterzijde  voor een deel gedempt (met rood aangegeven) en biedt nu plaats aan het nieuwe naaktstrandje.Parkeren op P1.Naar het naaktstrandje.In de bocht ligt aan de rechterkant de ingang van het naaktstrandje.

De toegang van het naaktstrandje.De aardenwal die het naaktstrandje aan het gezicht ontrekt is aan de buitenzijde afgerasterd.Ook aan de zijde van het naast gelegen kinderstrand is een afrastering aanwezig.Het toiletgebouwtje, met aan de buitenzijde douches.De douches aan de achterzijde.

De fietsenstalling op het naaktstrandje.Het naaktstrandje.Het naaktstrandje

Het zwemwater.Het zwemwater, met een afgebakend zwemgedeelte met een diepte van maximaal
70 cm. Buiten de drijflijn wordt het water snel dieper.Vanaf het naast gelegen strand is er redelijk zicht op het zwemgedeelte op het naaktstrandje.Restaurant Noord AA, hier is ook een snackbar aanwezig.

Het homo gedeelte:


foto: luchtfoto4all

Een gedeelte van het naaktstrand. Het gedeelte aan het zwemwater is komen te vervallen. Ook vanaf deze zijde is het naaktstrandje niet meer toegankelijk.Gratis parkeren op een kleine parkeerplaats, vlakbij het naaktstrandje.De toegang.Het naaktstrandje.Het gedeelte aan het zwemwater van het Noord AA is komen te vervallen en wordt door een hekwerk afgescheiden.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend