Laatst bezocht: 31-07-2020Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek  Zuid-Holland   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrand Monster
Foto's


Voor foto's van het oude naaktstrand kijk op:

Oude naaktstrand tijdens de aanleg van de Zandmotor
Oude naaktstrand (na de kustversterking van 2010)
Oude naaktstrand (voor de kustversterking van 2010)
 

Gratis parkeren aan de Machiel Vrijenhoeklaan.Het pad naar het strand.Strandslag 2, links is het naaktstrand op 600 meter afstand. Bekijk hier het info bord.Strandpaviljoen "Beachclub BIRDS" vlakbij de strandopgang 2.Met aan de andere zijde de strandhuisje op het strand van Kijkduin.Hier begint de lagune voor het strand.

Via strandopgang 1, tussen de strandpaviljoens  "BLOW Beach House" en "Flamengo's is het naaktstrand alleen te voet of per fiets te bereiken. Bekijk hier het info bord.Het nieuwe duinfietspad Kijkduin is klaar en wordt ook gebruikt door de deelnemers aan de Strand 6 Daagse.Strandpaviljoen "Flamengo's".Strandpaviljoen BLOW Beach House op 190 meter (noordelijk) voor het naaktstrand van Kijkduin.Eerst volgt het naaktstrand van Kijkduin (kijkrichting Kijkduin). Bij het strandbezoek 2020 stond het naaktstrandbord niet op de juiste plaats. Hier door heel weinig bloot recreatie op dit gedeelte.

Vanaf de noordkant volgt eerst het naaktstrand van Kijkduin, dat aan de zuidzijde overgaat in het naaktstrand van Monster.
 

Van de andere kant bekeken. Op de gemeente grens met Den Haag gaat het naaktstrand over in dat van Kijkduin.

Het naaktstrand (kijkrichting Kijkduin) het op het strand prille duinvorming.Het naaktstrand (kijkrichting Monster).

Het naaktstrand, met aan de duinzijde een soort pad, met op het strand duinvorming.De lagune voor het strand. Ook aan de andere zijde van de lagune vindt naaktrecreatie plaats.Het naaktstrand gezien vanaf de Zandmotor. Aan de bovenzijde zijn de fietsers zichtbaar op het  duinfietspad KijkduinAan de Noordzee zijde naakt- en textielrecreatie over een groot gedeelte.Naaktrecreatie op de Zandmotor. Op de voorgrond de lagune en op de achtergrond de zee.Op de zandmotor.Per fiets is het naaktstrand prima bereikbaar via strandslag Watertoren. Hier is een  fietsenstalling aanwezig. Bekijk hier het infobord.Het naaktstrand gezien vanaf strandslag Watertoren. Op de foto is goed te zien dat het strand niet meer rechtstreeks aan zee ligt, maar dat zich voor het strand een lagune bevindt.

Strandslag Watertoren aan de zeezijde.Het begin van het naaktstrand aan de zuidzijde.


Het naaktstrand is per auto ook bereikbaar vanaf de Westlandse kant.Het betaald parkeerterrein bij strandslag Molenslag.De trap bij strandopgang Molenslag. Op het strand naar rechts, 3000 meter verder is het naaktstrand.Strandslag Molenslag.Strandopgang Molenslag.Links staat het strandpaviljoen "Bondi Beachclub"Rechts staat het strandpaviljoen "The Coast beach".

Strandpaviljoen WestBeach.

In de verte de Zandmotor.

Drukte op het strand bij strandopgang Molenslag.Het duinmeer.De Zandmotor gezien vanaf strandslag Molenslag.De Zandmotor met het binnenmeer gezien vanaf strandslag Schelppad, hier lag vroeger het naaktstrand.Het binnenmeer en op de achtergrond de lagune bij het naaktstrand van Monster.


Op de site flickr.com staan veel luchtfoto's van de zandmotor, waardoor de ontwikkeling van de Zandmotor goed is te volgen.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend