Laatst bezocht: 21-07-2020

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zuid-Holland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrand Maasvlakte
Foto's

Foto's van 2012 (eerste jaar van het nieuwe naaktstrand).
Foto's van het oude naaktstrandZicht op het nieuwe gedeelte van de Maasvlakte met de recreatie stranden.
Vanaf deze zijde doorrijden tot het laatste parkeerterrein (P1).Het parkeerterrein(P1) bij het naaktstrand. Bij grote drukte wordt er ook in de berm langs de weg geparkeerd.De strandopgang naar het naaktstrand.(Meest noordelijke opgang). Bekijk hier het bord van de zwemwaterlocatie Maasvlakte.Het infobord bij de strandopgang.

De strandopgang vanaf de strandzijde.Het begin van het naaktstrand is aangegeven met een bord.Het naaktstrand op een drukke zomerdag.In het begin jaar 2012 was het naaktstrand aan de noordzijde afgesloten door een rij containers.

Het einde van het officiŽle naaktstrand. Hierna begint het sportstrand dat ook geschikt is voor naaktrecreatie.In 2022 wordt begonnen met de aanleg van een windmolenpark op het sportstrand. De eerste windmolen komt ongeveer op 200 meter afstand vanaf het naaktstrand te staan en zal een tiphoogte hebben van circa 200 meter.

Het textielstrand in zuidelijke richting, aan het begin van een mooie zomerdag.Het naaktstrand.Inmiddels is er ook al enige duinvorming op het strand.Vissers op het naaktstrand.

De zee.Op het sportstrand is het veel minder druk. Hier bloot en gekleed door elkaar.Windschermen aan de duinzijde moeten het zand vasthouden.Een zeehond.Ter hoogte van de eerste opgang van het sportstrand een textielenclave.Het strand gezien vanaf de eerste strandopgang bij het sportstrand.Vanaf deze strandopgang een kijkje naar het naaktstrand in de verte (ongeveer 2300 meter).Het strand voorbij de eerste strandopgang van het sportstrand. Hier wordt vrijwel niet naakt gerecreŽerd. Een deel van het strand is afgezet als broedgebied.Bijna aan het einde van het zandstrand, hier varen de grote containerschepen bijna over het strand.Het einde van het zandstand, hier begint de blokkendam.De snackcontainer op het parkeerterrein op ongeveer 250 meter vanaf de zuidgrens van het naaktstrand.De bijzondere trappen ontworpen  door Jan Konings. Dit is niet de opgang naar het naaktstrand.
De post van de Rotterdamse Reddingsbrigade op 700 meter vanaf de zuidgrens van het naaktstrand.Het expositiegebouw gebouw Futureland van de Maasvlakte 2 op ongeveer 10 km afstand. De toegang is gratis.De Eon centrale op de maasvlakte.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend