Laatst bezocht: 30-04-2011

Algemeen  Route  Foto's  Gastenboek  Den Haag  Zuid-Holland  Nederland
English   Deutsch  France

Naaktstrand Kijkduin (Den Haag)
Foto's Oud

Foto's van het naaktstrand voor de versterking van de kust in 2010/11

Gratis parkeren aan de Machiel Vrijenhoeklaan. Bekijk ook de omgeving van de parkeerplaats in StreetView.Het pad naar het strand.Strandslag 2, links is het naaktstrand op 600 meter afstand.Strandpaviljoen "Parker Beachclub" vlak bij de strandopgang 2.Strandpaviljoen "Flamengo's".

Via strandopgang 1, tussen de strandpaviljoens "Flamengo's".en "Klein Ockenburgh is het naaktstrand alleen te voet of per fiets te bereikenStrandpaviljoen "Klein Ockenburgh" ruim voor het naaktstrand.Strandpaviljoen "De ZeeRob" zal vanaf dit jaar (2011) niet meer vlak bij het naaktstrand staan. Het strandpaviljoen is verhuisd naar strandslag 2a en gaat verder onder een nieuwe naam.Het begin van het naaktstrand.Het naaktstrand, met op de achtergrond het strandpaviljoen "De ZeeRob".Het naaktstrand, in de verte is de extra duinenrij zichtbaar bij Monster, die in het najaar van 2010 wordt doorgetrokken. Het strand wordt hier dan ook verbreed.Het waarschuwingsbord bij dam 20. Te dicht bij de strekdammen zwemmen is gevaarlijkHet naaktstrand.Het einde van het naaktstrand, dit is ook de gemeente grens met Monster. 630 meter naar het zuiden begint het naaktstrand van Monster. Ook op het gebied hier tussen wordt naaktgerecreŽerd.Gezicht vanaf de versterkte duinenrij bij Monster op het naaktstrand van Kijkduin.
(in het midden is het naaktstrandbord zichtbaar).In verband met de kustversterking is het strand tot 1 april 2011 afgesloten
Wat de aanleg van de Zandmotor, die voor het naaktstrand wordt aangelegd is nog niet duidelijk. Voor info over de Zandmotor kijk bij het het naaktstrand van Monster.

 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend