Laatst bezocht:13-09-2020Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zeeland   Nederland  
English   Deutsch   France

Naaktstrand Renesse
Foto's 


Betaald parkeren aan de Strandweg. Hier is ook een fietsenstalling aanwezig.
Het Verklikkerpad is namelijk een voetpad, ook veel bezoekers nemen de fiets mee.Strandopgang 11: Verklikkerpad. Bekijk hier het infobord. hier is ook een mobiel toilet aanwezig.Het Verklikkerpad richting het strand.Hoewel geen fietspad, is er toch ruimte om de fiets te stallen.Strandopgang het Verklikkerpad.Het strand bij het Verklikkerpad is nog niet erg breed, verder op is de zandbank te zien die voor het naaktstrand ligt.Ter hoogte van paal 8,99 wordt het strand erg breed. Hoewel nog een 1 km vanaf het naaktstrand, wordt hier al naakt gerecreŽerd. (kijkrichting foto naar het westen).Vlak voor het naaktstrand is de vrij drukke strandopgang Duinhoevepad.De strandopgang 12: Duinhoevepad. Hier is het strand alleen bereikbaar per fiets of te voet. Vrijwel direct rechts is het naaktstrand. Ook links van dit pad wordt naakt gerecreŽerd.Bijna op het naaktstrand. Bekijk hier het waarschuwingsbord voor de gevaarlijke zandbank. Aan het begin en het eind staat een afvalbak.Langs de vloedlijn staat een aantal (niet te missen) borden om te waarschuwen voor de  gevaarlijke zandbank.De borden aan de vloedlijn.Het begin van het naaktstrand. Het bord staat aan de duinzijde.Het duinlandschap.Paaltjes met een witte kop mankeren een veilige wandel route langs de kust..Op het naaktstrand loopt aan de duinzijde een pad.Het zeer brede naaktstrand.Geen afvalbakken, maar een centrale bak van Verlos de Zee.Aan de vloedlijn. Voor het naaktstrand ligt een zandbank, waardoor het een beetje op de lagune van het naaktstrand van Kijkduin lijkt.Het naaktstrand gezien vanaf de vloedlijn.De duinen.Het einde van het naaktstrand.
Op de achtergrond de standhuisjes en het strandpaviljoen "De Zwaluw"

Strandpaviljoen "De Zwaluw", op het textielstrand. (aan de zijde van Renesse).


Ook vanaf Renesse is het naaktstrand alleen bereikbaar per fiets of te voet.Gratis parkeren (900 plaatsen) op het Transferium te Renesse.Met de (gratis) bus verder. Het laatste deel van de Hoogenboomlaan is verboden voor auto's, maar niet voor de bus. De bus stopt dichtbij het naaktstrand, dan nog circa 630 meter lopen.


:
De bewaakte (gratis) fietsenstalling bij strandopgang 13: Watergat. Ook is hier een (mobiel)toilet aanwezig. Ook vanaf deze zijde is het strand alleen bereikbaar per fiets of per voet.Strandopgang 13: Watergat. Achter het naaktstrand loopt evenwijdig aan het strand een fietspad naar de volgende strandopgang 12: Duinhoevepad.Het fietspad achter het naaktstrand met, tussen de beide reguliere strandopgangen, ook nog een klein pad dat naar het naaktstrand leidt.Na ongeveer 50 meter kom je direct op het naaktstrand.
 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend