Laatst bezocht:13-06-2020

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zeeland   Nederland   English   Deutsch   France

Naaktstrand Neeltje Jans Foto's

Via het parkeerterrein aan de Noordzijde.Het parkeerterrein aan de noordzijde, ook met goedstrand weer is hier vaak nog wel een plekje te vinden.Via strandopgang 85 Badstand naar het naaktstrand.Het strandpaviljoen Atlantis. Het eerste deel (circa 750 meter) van het strand is textielstrand. Bekijk hier het infobord bij de strandopgang 85 badstand. (het naaktstrand staat hier niet op aangegeven). Op dit bord staat het naaktstrand wel aangegeven.Bij het strandpaviljoen is een reddingspost aanwezig.Op het naaktstrand.

Het naaktstrand.Het naaktstrand.Het naaktstrand.Het naaktstrand.Het naaktstrand.


Het naaktstrand, met op de achtergrond het textielstrand, in de verte is het strandpaviljoen "Atlantis" te zien.De ijscoman op het naaktstrand.Bloot en gekleed langs de vloedlijn, met op de achtergrond de stranden van Schouwen Duiveland. Bij Nieuw Haamstede is er ook ruimte voor naaktrecreatie.Via het parkeerterrein aan de zuidzijde.

Gratis parkeren onder het viaduct, aan de zuidzijde van Neeltje Jans.Aan de overzijde van de Roompotsluis zijn ook nog parkeerplaatsen.Ook staat hier het frituur "de Helling".Langs de dijk naar het naaktstrand.De strandopgang 83 aan de zuidzijde van Neeltje Jans. 550 meter verder begint het naaktstrand.Vanaf deze zijde volgt eerst een sportstrand, waar veel wordt gekite. Op dit gedeelte wordt ook naakt gerecreŽerd.Het begin van het naaktstrand vanaf de zuidzijde.

Via het tunneltje naar het naaktstrand.Het tunneltje naar het naaktstrand. Ter plaatse van het tunneltje geldt een parkeerverbod.
Parkeren mogelijk op 800 meter afstand voor het tunneltje. Per fiets is het naaktstrand vanaf deze zijde het gemakkelijkst te bereiken.Het pad door de duinen naar het naaktstrand. Bekijk hier het infobord bij strandopgang 84 De Slufter.Vervolg het verharde pad.Het laatste stukje door door de duinen en dan kom je net voor het naaktstrand uit.


Enkele foto's van de omgeving.De viskwekerij Neeltje Jans, kweekt hier hang- en bodemcultuur mosselen. (noordzijde)Bezoekerscentrum Neeltje Jans.De Oosterschelde stormvloedkering.


Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend