Laatst bezocht: 24-07-2019

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek  Zeeland   Nederland   English   Deutsch   France


Naaktstrand Breskens / Groede
Foto's


Voor foto's van het "oude" naaktstrand klik hier.Gratis parkeren aan de dijk is verleden tijd, met de komst van twee grote parkeerterreinen. Bij goed strandweer is het parkeerterrein alweer te klein.
Parkeren aan de oostzijde (zijde Breskens). Bij het zandpad de duinen oversteken>Via de duinovergang naar het naaktstrand. (Parkeerplaats aan de zijde Breskens)

Of via de nieuwe strandopgang bij het Strandpaviljoen "Beachhouse 25" naar het naaktstrand.Een aantal borden met juridische onjuiste informatie ontsieren het naaktstrand.De tekst. De gemeente mag wel gebieden aanwijzen die geschikt zijn voor naaktrecreatie, maar mag elders naaktrecreatie niet verbieden!Het strandpaviljoen "Van Houten strandbar" (voorheen strandpaviljoen "MagDat"), staat nu op het strand. Bloot op het terras is helaas niet toegestaan. Bekijk hier het infobord bij de strandopgang.Het nieuwe strandpaviljoen "Van Houten strandbar"  met het uitgebreide terras.Een oude foto van het kleine strandpaviljoen "Toco Loco", deze stond voor de kustversterking in de duinen.De douche bij het strandpaviljoen.Strandopgang 24 't Poldertje. Bekijk hier het bord.Door het ophogen van het strand zijn de golfbrekerpalen voor een groot gedeelte onder het zand verdwenen. Toch blijft het gevaarlijk om in de buurt van deze palen te zwemmen.Het naaktstrand op een mooie zomerdag.Het naaktstrand met op de achtergrond enkele strandcabines.Strandpaviljoen "Beachhouse 25" op 120 meter afstand vanaf het naaktstrand.Het naaktstrand.Het naaktstrand gezien vanaf 't Killetje (eerst nog 250 textielstrand, dat bij grote drukte ook door de naturisten wordt gebruikt, en daarna het naaktstrand). Op de achtergrond het Strandpaviljoen Beachhouse 25.Zicht op skyline van Vlissingen aan de overkant.


De Getijdenduiker bij t KilletjeBij  't Killetje is een getijdenduiker gerealiseerd. Hier door krijgt het zoute zeewater toegang tot Waterdunen om hier zo een getijdengebied  te creŽren.Aan de andere kant van de dijk het inlaat kanaal.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend