Laatst bezocht: 13-09-2020

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Zeeland   Nederland   English   Deutsch   France
 

Naaktstrand Domburg
Foto's
Gratis parkeren (voorgrond), of betaald parkeren op een nabij gelegen weiland (overzijde weg).Parkeerplaats Noordduine, bekijk hier het bord.Naar het strand.Het pad over de duinen naar het strand.Bij strandopgang 50a het strand op. Bekijk hier het infobord.Het strandpaviljoen Txiki Domburg (op foto nog Brooklyn Beach) , direct bij de strandopgang naar het naaktstrand. 70 meter naar rechts is het naaktstrand.Het naast het strandpaviljoen Txiki Domburg (op foto nog Brooklyn Beach) staan strandslaaphuisjes. Aan de andere zijde van het paviljoen ligt het naaktstrand.Strandpaviljoen Txiki Domburg (op foto nog Brooklyn Beach)Het naaktstrand op een drukke zomerdag.Het naaktstrand.Het naaktstrand aan de zijde van het paviljoen.Het naaktstrand.
 Het naaktstrand.De palenrijen in zee.Het naaktstrand aan de zijde van strandopgang Golflinks Oost.

Het toilet bij de strandopgang, net buiten het naaktstrand.De douche staat wel op het naaktstrand.

Het naaktstrand op een drukke zomerdag.Duinovergang 51, Golf Links Oost.In het oosten Domburg, met de karakteristieke watertoren.


Hier onder enkele foto's van Domburg.Het geheel gerenoveerde Badpaviljoen in Domburg.De Manteling van Walcheren aan de Oostzijde van Domburg.Aan de rand van de Manteling van Walcheren ligt het 13-eeuwse kasteel Westhove, compleet met torens en een slotgracht. Tegenwoordig is het een Stayokay hostel.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend