Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 20 januari 2019 om 11.28 uur

Zonnig, in het noorden bewolking. Maandag in het noorden kans op gladheid

Vandaag is er volop zon, in het noorden komen wolkenvelden voor. de maximumtemperatuur bedraagt 1 2 graden boven het vriespunt, in het noorden blijft het onder bewolking mogelijk de hele dag licht vriezen. Er staat een zwakke wind uit een oost- tot noordoostelijke richting.

Komende nacht wordt het opnieuw koud. Vooral in het noorden en oosten kunnen wolkenvelden voorkomen, elders is het waarschijnlijk helder. Het blijft overal droog en plaatselijk kunnen er mistbanken ontstaan. De minima lopen uiteen van -4C vlak aan zee tot lokaal -9C in brede opklaringen. De wind is zwak en veranderlijk, later wordt de wind in de noordelijke helft van het land zuidwestelijk.

Maandag is er in het noorden van het land meer bewolking aanwezig. Mogelijk kan daar wat lichte regen vallen. Op een koude ondergrond zou dit plaatselijk aanleiding kunnen geven tot gladheid, zowel in de ochtend als 's avonds. In het midden en zuiden van het land is er meer ruimte voor de zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van +2C in het oosten en zuidoosten van het land tot +5C langs de noordwestkust. De wind wordt overal zuid tot zuidwest en neemt toe naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend