Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op woensdag 07 juni 2023 om 12.01 uur

Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen

Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen.Vanmiddag zijn er flinke zonnige perioden, op de Wadden is er echter wel bewolking. In het zuidoosten is er ook meer bewolking en daar kan lichte regen vallen. De maxima liggen tussen 15'C in het Waddengebied tot 23'C in het zuidoosten. De noordelijke wind is boven land matig, langs de zuidwestkust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Vanavond komt er in het oosten en zuidoosten vrij veel bewolking voor maar blijft het op de meeste plaatsen droog. Elders is het zonnig. De wind is noordelijk en meest matig, langs de zuidwestkust en op het IJsselmeer eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt naar 15'C in het zuidoosten tot 8'C in het noordoosten. De noordoostenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is het in het noord(west)en eerst nog vrij bewolkt, elders is er ruimte voor de zon. Het is droog. De noordoostenwind is boven land matig, langs de westkust soms vrij krachtig. Morgenmiddag schijnt in het noorden de zon volop. In het zuiden en oosten is er meer bewolking en daar kan een enkele bui ontstaan. De maxima liggen tussen 16'C in het Waddengebied tot 27'C in het zuidoosten. De noordoostenwind is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig. Morgenavond kan er in het zuiden en oosten eerst nog een enkele bui voorkomen. Elders is het zonnig en droog. De wind is oost- tot noordoostelijk en meest matig, langs de westkust en boven het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend