Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 22 juli 2019 om 16.24 uur

Zonnig en droog. Dinsdag tropisch warm

In het noordoosten zijn nog wolkenvelden aanwezig, elders is het tamelijk zonnig met dunne sluierbewolking. Van het westen uit wordt het ook in het noordoosten in de loop van de dag steeds zonniger. Het blijft droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 23C in het uiterste noorden tot 29C in het zuiden. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig en op de Wadden eerst nog lokaal krachtig. In de avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak, langs de kust en op het IJsselmeer naar matig.

In de nacht naar dinsdag zijn er opklaringen en is het droog. Er kan wat nevel of een ondiepe mistbank ontstaan. De temperaturen dalen naar waarden rond de 16C. De wind is zwak tot matig en komt uit een zuidelijke richting.

Dinsdag overdag is het zonnig en met temperaturen tussen 30 en 34C wordt het op veel plaatsen tropisch warm. Alleen in het noordelijk kustgebied blijft de temperatuur met 28C iets achter. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. Aan zee kan in de loop van de dag een wind van zee opsteken waardoor de temperatuur daar enkele graden daalt. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend