Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 17 november 2019 om 20.47 uur

Bewolkt en van het oosten uit regen. Maandag regionaal veel regen

Het is overwegend bewolkt en in het oosten valt regen. De regen breidt zicht vanavond verder uit naar het westen. In de heuvels van Zuid-Limburg kan de regen vergezeld gaan van een vlok natte sneeuw. De noordelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In de heuvels van Zuid-Limburg valt mogelijk ook een vlok natte sneeuw. De minimumtemperatuur varieert tussen 6C in de noordwestelijke helft en ca. 2C in het zuidoosten. De noordelijke wind is matig, langs de kust krachtig. In de loop van de nacht neemt de wind langs de kust toe naar hard, 7 Bft.

Morgen overdag is het eveneens bewolkt en regent het van tijd tot tijd langdurig. De meeste neerslag valt in de oostelijke helft, waar op meerdere plaatsen meer dan 20 mm kan vallen. De middagtemperatuur ligt tussen 5C in het zuidoosten en 8C in het noordwesten. De wind is in de westelijke helft van het land noordelijk en zwak tot matig, langs de kust (vrij) krachtig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk hard. In de oostelijke helft is de wind zwak en veranderlijk. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend