Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op woensdag 22 mei 2019 om 00.32 uur

Vannacht veel bewolking, overdag steeds meer zon

Vannacht is het bewolkt en blijft het droog. Later in de nacht kan in Zeeland mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 10C. De noordwestenwind is overwegend matig.

De ochtend begint bewolkt en in Zeeland kan mist voorkomen. In de loop van de ochtend breekt de zon op steeds meer plaatsen door. In de middag schijnt de zon volop met slechts hier en daar een stapelwolk. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15C langs de kust tot lokaal 21C in het oosten en zuidoosten. De westelijke wind is overwegend matig.

In de nacht naar donderdag is het droog en is er weinig bewolking. De minimumtemperatuur ligt tussen 4C in het noorden en oosten en 9C langs de kust. De wind is eerst zwak en veranderlijk maar wordt in de loop van de nacht zwak tot matig uit een zuidelijke richting.

Donderdag overdag blijft het droog is er aanvankelijk veel ruimte voor de zon, wel komt er in de loop van de dag van het zuidwesten uit wat sluierbewolking. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17C langs de noordwestkust tot lokaal 23C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is zwak tot matig. In de loop van de dag wordt de wind overal zuidwestelijk en is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend