Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 20 juni 2021 om 21.54 uur

Toenemend bewolkt, vannacht en morgen veel regen

Vanavond neemt van het zuidoosten uit de bewolking toe en in het zuidoosten kan lokaal al een spat regen vallen. De wind is noordelijk en zwak tot matig. De wind ruimt verder naar noordoost en neemt langs de kust en boven het IJsselmeer toe naar vrij krachtig, 5 Bft.

Vannacht gaat het van het zuidoosten uit regenen. De regen bereikt het noordwesten pas tegen de ochtend. Vooral in het oosten kan het stevig doorregenen en in het zuidoosten is ook een enkele klap onweer mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 14C, in het zuidoosten rond 17C. De wind is noordoost en matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, 5-6 Bft.

Maandag overdag is het bewolkt en regent het geruime tijd. Op veel plaatsen valt 20-40 mm regen, lokaal mogelijk meer dan 50 mm. In de loop van de middag wordt het van het zuiden uit droger en klaart het hier en daar op. Overdag wordt het niet warmer dan ongeveer 16C, in het uiterste zuidoosten ligt de temperatuur enkele graden hoger. De wind is noordoostelijk en matig boven land, langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig. In de avond draait de wind naar noordwest en neemt iets af. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend