Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 06 december 2020 om 00.59 uur

Brede opklaringen en enkele wolkenvelden. Morgen veel regen en wind

Vannacht zijn er brede opklaringen en is het droog. Met name in het noorden is er een kleine kans op mist of een enkele mistbank. Op de meeste plaatsen gaat het licht vriezen en op bruggen en viaducten is er kans op gladheid. De oostelijke wind is zwak, langs de kust en op het IJsselmeer mogelijk matig.

Vanochtend lost de aanwezige mist op. Verder zijn er zonnige perioden en de maximumtemperatuur wordt ongeveer 4°C. In de middag en avond gaat het in het oosten af en toe regenen, in het zuidwesten kan er in de avond plaatselijk mist ontstaan. De wind is zwak en komt uit een overwegend noordelijke richting.

In de nacht naar maandag wordt de bewolking van het oosten uit steeds dikker en gaat het langdurig regenen. In de hoger gelegen delen van de Limburgse heuvels is er kans op enkele centimeters sneeuw. De minimumtemperaturen variėren van 5°C in het noorden en noordwesten tot rond het vriespunt in het zuiden en zuidwesten aan het begin van de nacht. De wind komt uit richtingen tussen west en noordwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, aan de noordwestkust krachtig. In het noorden en noordoosten is de wind zwak uit uiteenlopende richtingen.

Maandag overdag begint grijs en op de meeste plaatsen regent langdurig. Aan het begin van de middag wordt het van het zuidwesten uit geleidelijk droger maar het blijft bewolkt, in het noorden valt tot aan het einde van de middag van tijd tot tijd regen. De maximumtemperaturen variėren tussen 1°C in het uiterste zuidoosten tot ca. 6°C in het noordwesten. De wind draait overal naar zuidwest en neemt toe naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de middag is er in het Waddengebied kans op een stormachtige wind, 8 Bft, met zware windstoten van 75-90 km/u. In de avond draait de wind naar zuid en neemt dan af naar zwak tot matig, in de noordelijke kustgebieden en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend