Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 05 april 2020 om 00.09 uur

Zonnig en warm. Maandagavond wat regen

Vannacht is het helder en droog. De minimumtemperatuur varieert van 5C aan zee tot lokaal rond het vriespunt in het oosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit oost tot zuidoost.

Overdag schijnt de zon uitbundig. Voor begin april loopt de temperatuur hoog op, de maxima liggen tussen 17C in het noordelijk kustgebied en lokaal 22C in het zuiden. Er staat een matige zuidoostenwind. In de avond neemt de wind in het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer toe naar vrij krachtig.

De nacht van zondag op maandag verloopt helder. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11C langs de kust tot 6C plaatselijk in het oosten. De wind is zuidoost tot oost, zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig.

Maandag begint zonnig. De middagtemperatuur ligt tussen 17 C langs de westkust en 23 C in het oosten. Tegen het einde van de middag raakt het in het westen bewolkt en daar valt dan af en toe regen. In de avond trekken de bewolking en de regenzone oostwaarts waarbij de activiteit sterk afneemt. De wind is overwegend matig en komt uit zuid tot zuidwest. In de namiddag en avond draait de wind naar west, het eerst langs de westkust. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend