Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op donderdag 22 april 2021 om 02.10 uur

Opklaringen, vooral in het noorden ook enkele wolkenvelden. Vrij koud

Vannacht zijn er brede opklaringen, al komen er met name in de noordelijke helft van het land ook wolkenvelden voor. De minimumtemperatuur varieert van rond het vriespunt landinwaarts tot 5C in het noordelijk kustgebied. De wind is zwak tot matig, op de Wadden mogelijk vrij krachtig, uit noordelijke richtingen.

Vandaag overdag zijn er in de zuidelijke helft flinke zonnige perioden, in de noordelijke helft komen er vooral in de ochtend ook wolkenvelden voor. Het blijft overal droog. Met een middagtemperatuur van circa 11C is het vrij koud voor de tijd van het jaar. De noordelijke wind is overwegend matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar vrijdag verandert er weinig aan dit beeld en beperken de wolkenvelden zich tot de noordelijke helft. In de zuidelijke helft blijft het breed opgeklaard en kan het plaatselijk nevelig worden. De minima liggen rond het vriespunt, in het noordwestelijk kustgebied rond 5C. De wind is zwak, langs de kust matig, en komt uit noordelijke richtingen.

Vrijdag overdag is er veel zon en ontstaan er stapelwolken. In het noordoosten blijven er enkele wolkenvelden aanwezig. De maxima lopen uiteen van 10C in het Waddengebied tot 14C in het zuiden, bij een zwakke tot matige noord- tot noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend