Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen




De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 24 oktober 2021 om 01.14 uur

Opklaringen. Maandag regenachtig

Vannacht klaart het van het zuiden uit steeds verder op, het blijft droog. De minimumtemperaturen liggen tussen lokaal 2C in het oosten en 9C in het Waddengebied. Er staat een zwakke, aan zee matige tot vrij krachtige zuid- tot zuidoostenwind.

Overdag is het, op wat sluierwolken na, zonnig en droog. De maxima lopen uiteen van 11C op de Wadden tot lokaal 16C in het zuidoosten. De zuid- tot zuidoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Zondagavond is het nog helder maar in de nacht naar maandag neemt van het westen uit de bewolking toe. Aan de kust valt later wat regen. De zuidelijke wind is meest matig, vlak aan zee matig tot vrij krachtig en de minimumtemperatuur varieert van 9C vlak aan zee tot 3C langs de noordoostgrens.

Maandag overdag is het bewolkt en regent het van tijd tot tijd. In de middag wordt het droog, maar het blijft overwegend bewolkt. In de avond is er langs de westkust een enkele bui. De wind wordt zuid tot zuidwest en is matig, vlak aan zee af en toe vrij krachtig. De middagtemperatuur ligt rond 12C. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend