Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op dinsdag 25 september 2018 om 00.22 uur

Rustig herfstweer

Vooral in de noordelijke helft van het land komt lokaal nog een bui voor, de buien nemen geleidelijk in aantal en intensiteit af. Verder zijn er brede opklaringen en landinwaarts komt een enkele mistbank voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10C vlak aan zee tot 2C op een enkele plaats in in het (zuid)oosten van het land. Lokaal kan er vorst aan de grond voorkomen. Boven land is de wind zwak uit een westelijke richting, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind noordwest en matig.

Overdag zijn er perioden met zon en op een enkele lichte bui langs de kust na blijft het droog. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 16C. De zwakke tot matige wind komt uit zuidwestelijke richtingen.

In de nacht naar woensdag zijn er brede opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen de 9C in het noorden en 2C in het zuidoosten. De wind wordt zuidelijk en blijft zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied wordt de wind zuidwest en neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig.

Woensdag overdag zijn er flinke perioden met zon en blijft het droog. In het noordelijk kustgebied kunnen er later in de middag en in de avond enkele wolkenvelden overtrekken. De maximumtemperatuur ligt rond 18C. De zuidwestenwind wordt matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied krachtig. (Bron: KNMI)


Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend