Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op dinsdag 19 januari 2021 om 10.16 uur

Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten

Het is bewolkt en regenachtig. In de middag volgen er van het zuidwesten uit droge perioden, maar blijft er aanhoudend kans op een bui. Het wordt zacht met maxima tussen 8C in het noordoosten en 11C in het zuidwesten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust is de wind hard, 7 Bft. Aan de kust is er kans op zware windstoten rond 75 km/u.

In de nacht naar woensdag is het bewolkt en in de noordwestelijke helft valt af en toe regen, elders blijft het grotendeels droog. In het zuidoosten zijn er opklaringen. De minima liggen tussen 4C in het zuidoosten en 7C aan zee. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, in het Waddengebied hard, 7 Bft. Langs de noordwestkust is er aanhoudend kans op zware windstoten rond 75 km/uur.

Woensdag overdag is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op veel plaatsen lang droog. Vooral in de middag kan er enige tijd lichte regen vallen. De maxima liggen rond 9C. Er staat een zuid- tot zuidwestelijke wind, matig tot vrij krachtig boven land, krachtig aan zee en op het IJsselmeer, hard in het Waddengebied, 7 Bft. (Bron: KNMI).


Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend