Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op woensdag 27 mei 2020 om 07.06 uur

Eerst lokaal dichte mist, verder zonnige perioden en droog

Vandaag zijn er flinke perioden met zon en het blijft droog. Aanvankelijk is er plaatselijk nog sprake van nevel en mist, in Gelderland lokaal dichte mist. In het Waddengebied komt in de ochtend en de eerste helft van de middag lage bewolking en lokaal ook (dichte) mist voor. In de loop van de dag kan dit zich ook voordoen langs de noordwestkust. Verder in het binnenland ontstaan stapelwolken die in de loop van de avond weer oplossen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16C in het noordelijk kustgebied tot 24C in het zuiden van het land. De noordelijke wind is zwak en wordt matig, langs de kust later op de dag vrij krachtig.

Komende nacht is er weinig bewolking en koelt het af naar ongeveer 9C. De zwakke tot matige wind komt uit een noord- tot noordoostelijke richting.

Morgen overdag is het overwegend zonnig. In de namiddag en avond drijft er van het noorden uit wat bewolking binnen en een spat regen hieruit is in het noordwesten niet helemaal uitgesloten. Verder blijft het droog. De maximumtemperatuur varieert van 15C in het Waddengebied tot 21C in het zuidoosten. De noordelijke wind is matig en aan de zuidwestkust mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend