Laatst bezocht: 02-09-2020


 

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Gelderland   Nederland


Naaktstrandje Plas van Bruil (Gedoogd!)
Foto's
Gratis parkeren onder de Nelson Mandelabrug. Hier is een kleine parkeerplaats aanwezig voor circa 40 auto's.De bushalte op de Nelson Mandelabrug.Via de trap is het naaktstrandje ook bereikbaar vanaf de Nelson Mandelabrug.Gezicht vanaf de Nelson Mandelabrug op de Nederrijn.De thuishaven van het schip de Zonnebloem.Buurtschap De Praets. Volg verder de Meginhardweg, neem niet de afslag naar de Steenfabriek.Volg de weg.Voorbij de slagboom.De toegang.De Plas van Bruil.De Plas van Bruil.De Plas van Bruil, de zuidoever.De zuidoever.De strandjes aan de zuidoever.De Plas van Bruil, de zuidoever.De Plas van Bruil, de noordoever.De Plas van Bruil, de noordoever.De Plas van Bruil, de noordoever.De Nederrijn links en het naaktstrandje rechts, gezien vanaf de zomerdijk.
De dijk is in 2014 verlaagd, waar er bij hoogwater revierwater in de plas van Bruil kan stromen.

Via een draaihek is er toegang tot het achterliggende natuurgebied. (geen naaktrecreatie).Achter het draaihek een prachtig (textiel)strandje.


 
Aan de westzijde is een geul aangelegd met een verbinding met de Nederrijn. Achter de bomen ligt de plas van Bruil.Aan deze zijde is de plas via een draaihek toegankelijk.De brug over de geul achter de plas van Bruil.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend