Laatst bezocht: 12-05-2019
 

Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Gelderland   Nederland


Naaktstrandje
Loenensche Buitenpolder  (Gedoogd!)
 Foto's

Parkeren onder de brug, hier is een ruime parkeerplaats aanwezig.Voor de kortste weg, bij het talud naar beneden. Of een klein stukje omlopen.

Volg het onverharde pad richting de Waal.Bijna bij de Waal. (laat de auto maar keurig bij de brug staan).Visser aan het begin, maar er is verderop voldoende ruimte voor naaktrecreatie.

De strandjes dichtbij de brug.Het naaktstrandje.De historische sluis, gebouwd 1907, is de wateruitgang van de Buitenpolder.De brug over de nieuwe geul, bij het historische sluisje. Het gebied in oostelijke richting is gedurende de werkzaamheden afgesloten. In totaal komen er 2 geulen, waardoor een lange blote strandwandeling is niet meer mogelijk.Op het strand zijn veel stenen aanwezig.Het naaktstrand.Prachtige strandjes tussen de kribben.Aan het eind van het gebied waar naakt wordt gerecreŽerd, verderop is de camping "De Steenoven".De bebouwing van de camping "De Steenoven". Met de herinrichting is de camping opgeheven.Tot aan de brug wordt naakt gerecreŽerd.Aan de overkant de steiger van het voet- fietsveer Beuningen-Slijk Ewijk.

AlternatiefAan deze zijde is het naaktstrandje tot juli 2019 niet toegankelijk.Het projectbord.Hier wordt ook een kleine parkeerplaats aangelegd.Op de achtergrond de brug over de nieuw gegraven geul bij het historische sluisje.Parkeren aan de weg, door het steile talud is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Zet wel de auto compleet in de berm.Klim over het hek, of open het hek (wel weer sluiten!). Ondanks het bord je verboden toegang staat de boer toe dat er gebruik wordt gemaakt van het pad naar de Waal strandjes. Fietsen kunnen worden meegenomen tot aan het struinpad langs de Waal. Aan het einde van het pad naar links.Het struinpad achter de Waal strandjes.Langs het struinpad is een aantal padjes naar de Waal strandjes. Let op het prikkeldraad.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend