Laatst bezocht:12-05-2019Algemeen   Route   Foto's   Gastenboek   Gelderland   Nederland   English   Deutsch   France


Naaktstrandje Berendonck
Foto's oude naaktstrand
Gratis parkeren op het parkeertrein aan de Staddijk tegenover de Tennisvereniging Smash 70.Ga de tunnel onder de A73 door.Aan de andere zijde van de weg ligt het recreatiegebied Berendonck.
Volg het fietspad, zoals aangegeven op de Route pagina.Ga links bij de eerste afslag. Dit is de weg naar de sauna.Het pad naar de sauna.Via het (nog) onverharde pad (bij de blauwe container) naar het betonpad langs de A73.Het (nog) onverharde pad.Het nieuwe betonpad langs de A73.Aan het einde rechts. Dit is het pad dat op het naaktstrand uitkomt.


Let op, dit zijn nog foto's van het strandje van voor de herinrichting van november 2018.
Kijk hier voor actuele foto's/Het pad eindigt midden op de huidige grote zonneweide.

Het naaktstrandje, met een kleine opening in de bosschages als instapplek om te zwemmen.Bij het instapplekje is door de vaste bezoekers van het naaktstrandje een leuning geplaatst, om het instappen te vergemakkelijken.Een oude foto, met op de achtergrond de beboste omgeving.

Het nieuwe saunacomplex in opbouw.Het naaktstrandje.Het naaktstrandje..De plas, met op de achtergrond de brug over de Berendonck.Naast de grote zonneweide is het bos flink uitgedund, zodat hier ook ruimte is voor naaktrecreatie. Inmiddels is dit gedeelte al weer flink begroeid, maar op enkele open gedeeltes kan nog worden gerecreŽerd.De zonneweide op een andere landtong.Het alternatief is parkeren op de officiŽle parkeergelegenheid van de Berendonck.
De toegang tot de Berendonck (betaald parkeren).Parkeerplaats A.Langs het textielgedeelte naar het naaktstrandje (het asfaltpad is inmiddels vervangen door een betonpad.Volg het betonpad voorbij het hek. (kijkrichting tegengesteld aan looprichting).Volg het pad aan de oever van de plas.Bij de eerste afslag links. De volgende afslag rechts. Hier kom je op de eerst beschreven route uit.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend