Fun Valley bij Maastricht
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Fun Valley bij Maastricht
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Kenneth   20-07-2017 18:58

Ik zocht eigenlijk naar het gastenboek van de Maasplassen maar kon die niet vinden. Ik las namelijk op L1 teletekst dat er Blauwalg gevonden is en dacht dat dat best relevante informatie is voor deze website.


Fabienne - Maastricht   11-07-2010 01:35

zijn hier een paar keer geweest, maar teveel gluurders. Jakkes...


Alain   16-08-2009 13:27

Er is daar een oudere heer aanwezig die toezicht houdt.Veel bewegen hoef je niet want hij heeft het gezien.Hij bekijkt de gasten van kop tot teen.Het doet echt danken aan een medisch onderzoek!Er moet toezicht zijn maar het kan op een andere manier.
Dit is ook de reden dat er bepaalde mensen niet meer komen.Aan de overzijde bij de vereniging van de Maasplassen is er een andere sfeer.
Zeer vriendelijk personeel en veel jongeren die aanwezig zijn.
Een entréeprijs van slechts 5€.Dus zeker een aanrader.


Helmut   10-06-2009 17:02

Helaas, dit strand is niet meer om te genieten.... Als regelmatige bezoeker kwamen wij ook nog in 2008 op dit strand, echter later in het seizoen werd het steeds minder verzorgd, geen faciliteiten meer en ga zo meer door en dat voor een entreeprijs van €7,50. Wij schreven een klacht en kregen daarop 4 gratis entreekaarten voor het seizoen van 2009. En omdat het altijd wel eens kan fout lopen togen we wederom naar dit mooi gelegen naaktstrand. Wie schets echter onze verbazing, zelfs in het hemelvaart weekend was er absoluut niets in orde. De grasmat onverzorgd, vuilnisbakken werden niet geleegd, De beheerder met zijn koffiekeetje nergens te bekennen, het strand volledig onderkomen de steigers vol eendenpoep en het water vies en vervuild. Na ruggespraak met andere regelmatige bezoekers hebben wij dit strandje helaas voorgoed verlaten. Een ondernemer die zijn gasten wel laat betalen ( en meer dan op het textielstrand waar wel alles tiptop verzorgd was) moet zich diep schamen.


 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend