Vlieland
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Vlieland
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Belgen   22-08-2021 20:14

Hele dag lekker naakt genoten op het strand vlakbij de camping. We waren de enige (terwijl er veel volk was), maar niemand die raar keek.


Piet   03-09-2019 19:44

Niet dat ik denk dat ik het ga doen.. Maar toch:

Kun je een rondje om, naakt, op Vlieland? Met wat creativiteit?


Andre   25-08-2019 15:41

‘Smorgens van 8-9 uur gaan veel mensen van de Stortemelk naaktzwemmen in zee. ( daarna ook nog wel trouwens). Sommige gaan alleen om te zwemmen naar het strand. Andere doen yoga of gaan hardlopen. Daarna nemen ze een duik zonder kleding en gaan dan weer naar de camping. Een hele relaxte sfeer.


Rinke   26-07-2019 22:14

text over vlieland is verouderd. Er staat dat naaktrecreatie op het strand alleen verboden is bij het badstrand tussen paal 50 en 51. Dit is niet waar. In de APV van 2011 (zelf op te zoeken) staat dat het overal op het strand mag behalve op de bewaakte stranden. Delen van het strand bij camping stortemelk zijn in de zomer ook bewaakt, en daar mag het dus volgens de apv ook niet.
Op borden bij de strandopgangen vanaf de camping staat trouwens ook dat naaktrecreatie daar verboden is, maar ik vermoed dat dit bluf is van stortemelk zelf, want het is officieel dus alleen verboden op het bewaakte stuk.

Overigens kan naaktrecreatie dan wel officieel niet verboden zijn op grote stukken strand bij de camping, maar niemand doet het daar (waarschijnlijk mede vanwege de borden), en je valt compleet uit de toon.


eilandhoppers   08-09-2014 13:30

Een heerlijke dagwandeling gemaakt vanaf hotel het Posthuys richting de Vliehors. Alleen de Vliehorsexpress gezien, verder zagen we alleen in de verte een enkele wandelaar. Prachtig gebied met ook een aantal drassige stukken. Het juttershuisje bezocht, heel bijzonder. Heen langs de noordzeekant en terug langs de waddenzee. We hebben daar wel even moeten zoeken naar het pad rondom het natuurgebied de Kroon's polders. Een geweldige tocht!


Niek   29-07-2010 11:25

Dit jaar staat er een bord bij de strandovergang Bolder/Stortemelk dat naaktrecreatie ook daar niet is toegestaan. Wel wordt er nog bloot gezwommen bij de laatste overgang van vak Groen.


Henk v d Veer   09-02-2010 23:57

Het was fijn om na 50 jaar weer eens terug te zijn ,dat was met de open dagen van de luchtmacht
Heerlijk! en het eerste was wat ik ontmoete was
Pietie van lange paal die getrouwd is met Jan Vink
Hoe is het mogenijk
Vr gr Henk v d Veer 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend