Trintelhaven

Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Trintelhaven
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


N & G   05-08-2022 10:25

Afgelopen woensdag op dit strandje geweest. Mooi omgeving het water is prachtig. Lekker ons ding kunnen doen op dit strand. Heeerrrrrlijk, voor al met dit warme weer en een lekker windje erbij is helemaal top! Het was ook heerlijk rustig voor al bij de nudiste gedeelte. We komen geheid weer terug met mooi weer.


Fred   18-07-2022 15:35

Gisteren een wandeling van een uur gemaakt op het strand in mijn blootje, slechts 2 mensen tegengekomen die mij vriendelijk groeten, wel veel fietsers op het fietspad maar de afstand is zodanig dat de meesten je niet opmerken is mijn indruk. Voor herhaling vatbaar.


L   16-07-2022 18:28

Vandaag een lange wandeling gemaakt op dit strand in mijn blootje.
Wel een paar mensen tegen gekomen maar die keken niet raar op. Gewoon hallo en verder gelopen. Toch wel redelijk goed zichtbaar vanaf het fietspad maar voor mij was dit geen probleem.
Aanrader.


D en N   25-05-2022 23:02

15 Mei hier geweest. Best een fijn strand. Van de weg hoor je niet veel. Je waant je een beetje in Zeeland.
Mag wel wat drukker worden. Komen zeker terug.


Wim   02-06-2021 22:39

Vandaag eens de moeite genomen om naar dat strand te gaan. Auto op de grote parkeerplaats en dat restaurantje was open, dus ook toilet. Op het strand is er niets, maar wel lekker rustig om (naakt) te wandelen. We waren niet de enige daar. In het begin wel een textielstrand, maar ook daar zie je al mensen in hun blootje lopen.
Al bij al 3 uur in je blootje aan het wandelen geweest.


Bernard   03-09-2020 01:43

Op zich een mooie plek om naakt te vertoeven, maar het lijkt er steeds meer op dat wij als naturisten op het randje van de wetgeving - en locaties - lopen en worden afgeserveerd. Het bloot recreŽren lijkt hiermee nog alleen in een soort van "niemandslands" te kunnen. Ik ervaar dat als uiterst vreemd en uiterst schurend tav wets artikel 430A

Horsterwold naaktwandelen - als voorbeeld - werd notabene door staatsbosbeheer in 2013 en de jaren erna georganiseerd en als normaal gezien, maar moet je zien wat er nu plaatsvind. Mensen worden beboet terwijl er al rechtelijke uitspraken in 2016 en 2017 zijn geweest waarin iedereen is vrijgesproken.

Aan de NFN heb je niets - kost je contributie maar deze doet totaal niets en is op alle fronten afwachtend en passief!

Het naturisme in NL staat hiermee in een steeds slechtere positie - daar moeten we voor op komen om naakt te kunnen recreŽren en dit als een normale beleving te gaan ervaren - er zijn immers meer dan 2 miljoen mensen die daar met grote regelmaat van willen genieten !!


Rene   29-08-2020 21:58

Mooi en rustig strand om te wandelen. Je ziet ook fietsters een pauze nemen, fiets mee het strand op, kleding uit en zwemmen. Of bootjes gasten die voor anker gaan en zo het strand op.
En dat midden in Nederland. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend