Pier Delfzijl
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Pier Delfzijl
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


John   23-12-2019 13:18

Wat ontzettend jammer, op Google lijkt het prachtig mooi, wie heeft er nou last van? Bekrompen zooi in dit land!
Ik weet zeker dat er ook veel Duitsers op af zouden komen, want aan de andere zijde van de Eems is er niets fatsoenlijks qua strand.


Giovanni   03-02-2016 19:17

Tja, een bootje heb ik niet. Een bootje huren wordt me te duur. Ik kom daar niet meer. Zoek wel een andere plekje ....


Jan   21-11-2015 13:04

De schermdijk is gesloten, het strandje NIET , alleen is het moeilijk om daar te komen.Je moet een bootje hebben , vanuit de haven kun je daar naar toe varen, het strandje is nl een stukje drooggevallen waddenzee,Nu kun je dus alléén met hoog water bij Delfzijl zwemmen en met laag water niet meer op het eind van de dijk.


Giovanni   19-11-2015 09:31

"Om veiligheidsredenen zal de schermdijk in Delfzijl - dit is de dijk waar inmiddels windmolens op staan en die parallel aan het Chemie Park Delfzijl langs het Zeehavenkanaal loopt - nu definitief niet meer toegankelijk zijn voor het publiek. In de jaren voor de projectuitvoering was er een soort van gedoogsituatie ontstaan en gingen recreanten af en toe de schermdijk op. Dit is nu niet meer mogelijk. Een hekwerk constructie zorgt voor een gepaste afscheiding. De Pier van Oterdum nabij Borgsweer is wel weer open en toegankelijk".

Nu vraag ik me af of het ook toegestaan is voor de naaktrecreanten op de pier van Oterdum. Zo ja, dan is het mij niet duidelijk waar we moeten zijn: Valgenweg of Oterdummerpier. Steeds meer sluiten de naaktstrandje in de provincies Groningen en Drenthe. Er is maar 1 officiële naaktstrand over en dat is Hoornse Plas.
Giovanni   05-08-2015 22:58

Ben vandaag effe wezen gaan kijken. De windmolens zijn nu in gebruik. Er staat nog steeds een hek er voor. Ze zijn nog aan het werk daar.


Hans   17-07-2015 08:33

Weet iemand misschien of de pier inmiddels weer geopend is?


Naturist   18-07-2014 14:50

Jan, ik hoop, dat het naaktstrandje blijft bestaan. Anders moet ik verder zoeken naar het dichtsbijzijnde strandje. Ben daar natuurlijk niet blij mee, als het voorgoed gesloten is.


Jan   01-04-2014 13:12

Vanaf eind maart 2014 is de dijk volledig afgesloten,
ook voor fietsers en wandelaars,
Wat er in de toekomst met dit strandje gebeurt, is nog niet bekend,


Janine   24-07-2013 21:52

Micha, waren er daar een paar mensen op de pier (bij het naaktgedeelte), terwijl het toegang tot het eind van deze maand niet toegankelijk is, dat i.v.m. broedseizoen?


micha   22-07-2013 14:12

zondag 21 juli met onze 2 zoontjes naar de pier geweest om te gaan zwemmen. Geweldige plek maar aan het eind van de middag snel ingepakt en ons laten wegjagen door een idioot die zonodig zichzelf moest gaan liggen "helpen" na eerst een praatje met ons te hebben gemaakt.
Toen ik hem hierover aansprak was zijn commentaar " oh ik dacht dat jullie er geen last van hadden". Wat een viespeuk.
Van het clubje mannen dat er deze middag was, was hij het laatst overgebleven. Ik heb het aan de gemeente gemeld.
Waarom heb ik toch het gevoel dat nudisme en naaktrecreatie aan het verranzen is, van jongs af aan ga ik al naar naaktstranden en natuurlijk maak je soms vervelende dingen mee net zoals op alle plekken waar mensen zijn. Maar de laatste jaren lijkt het wel of er alleen nog maar mannen van middelbare leeftijd rondlopen, weinig vrouwen kinderen gezinnen en eerlijk gezegd snap ik het wel. Ik vind de sfeer er ook niet beter op worden. Kortom zwembroek aan . Jammer.Ligtgraagnaaktindezon   10-07-2013 20:28

Hoi Dateman,

Blijkbaar kan je niet lang meer wachten (ik ook niet), voordat je weer op het pier mag komen. Het heeft nu idd geen zin om daarheen te fietsen. Nog even geduld .... dat geldt ook voor mij.Dateman   05-07-2013 21:35

Is het nu wel bereikbaar tijdens het broedseizoen of niet, want ik kom van 25 kom verder fietsend en als je er in juli niet mag komen heeft het geen zin daar heen te fietsen.


John   14-08-2012 16:15

Hallo.

Even een berichtje op wat ik hier nu had gelezen.

Ook ik was wel eens de pier op geweest, maar dat was een aantal jaren geleden. Aan het eind zo'n beetje van de pier waren alleen een paar blote "oudere" mannen. Niets ten nadele hoor van wat ik hier schrijf, had er ook wel mee gesproken en even bijgezeten. Maar ik zag toen voor de rest niemand in hun blootje. Weet niet of ik toen goed zat hoor. de pier die aan beide kanten afloopt en als je richting het eind loopt dan zat het volgens mij aan de linkerkant. Misschien is het nu wel veranderd en komen er ( hopelijk ) meer naturisten hier hun vertier zoeken. Bedankt voor eventuele reacties en leuk dat ik hier ook mijn bericht mag plaatsen.

Groetjes,

John.


Jan   06-06-2012 11:35

Ben , Hebben deze kinderen hun ouders nog nooit in hun blootje gezien ?? Als je weet dat er mensen in hun blootje recreëren, dan ga je toch niet.!!!
Waarom fiets je dan , heen en terug,ongeveer 9 km ??


t-shirts   20-04-2012 18:06

Wat een leuke website!

t-shirts


Ab   20-04-2012 11:45

Zijn naakte mensen geen normale mensen? Waarom mogen kinderen geen naakte mensen zien? Wat is er mis met naakt?


Ben   20-04-2012 01:31

Ik zou jullie er wel op willen wijzen
dat dit word gedoogt er lopen namelijk ook
normale mensen met KINDEREN


maurice   01-10-2011 15:41

Vandaag 1oktober 2011 voor het eerst hier geweest. Hier waren alleen maar mannen. Ik had de indruk dat het daar ook iets voor mannen was. Ik kom hier in ieder geval niet meer. Ik voelde me erg bekeken.Harm   28-08-2011 01:38

Bedankt voor de informatie , ik ben in Groningen al een tijd op zoek naar en geschikte plek voor naaktrecreatie , er is voor een naturist erg weinig te vinden in het preutse Groningen . Ik zwem bij Nieuw Stad achter Bierum wel eens naakt in de Eems , maar dan hang ik mijn zwembroek aan het hek bij de zee en ik spring naakt het water in .


Visser   06-11-2010 20:40

Bedankt klaas voor de nuttige informatie.
Ik kijk al uit naar volgend jaar om er ook eens een kijkje te nemen.


jannes   11-10-2010 10:09

Met de auto het haventerrein oprijden.Aan het einde rechtsaf. Einde de auto parkeren. Er is ruimte genoeg.De pier op en na 3.5 km ben je bij het begin van het naaktstrand. Het is er heel mooi.Alleen bij oostenwind is het een beetje koud. Ik heb er genoten. Er waren meer naaktrecreanten. Het was gezellig. Hier ben ik vaker te gast. Netjes.


Dapper   08-08-2010 16:31

Vanmiddag tijdens een toertochtje eens de pier opgereden en verbaast over de lengte!! aan t einde heb je inderdaad een prachtig strand en meteen maar even tot de middel in de Eems gestaan. Hier kom ik in t vervolg vaker, er lagen nog 2 mensen en er fietsten een paar mensen langs. Super locatie en zo dichtbij!!


Klaas   28-06-2010 20:26

Een fantastische plek voor naturisten! Ik heb vanmiddag de auto tegen het hek van Wagenborg gezet en daar de kleren lekker achter gelaten. Na een lekkere wandeling onder langs de Eemszijde van de dijk op het standje aangekomen. Lopend doe je er een klein uurtje over. Naast onze stranden vind je volgens mij nergens een plek waar je zo 5.5 km ongestoord in je blootje kunt wandelen. Na een uurtje lekker te hebben gezwommen en gezond op het rustige strandje ben ik weer lekker de 5.5 km langs de pier terug gewandeld naar de auto. In tegenstelling tot de algemene beschrijving werd op het hele strandje uitsluitend naakt gerecreëerd. In de algemene beschrijving staat ook dat het strandje nauwelijks te voet bereikbaar is gezien de afstand maar ik wil juist iedereen aanraden om lekkere zonder kleren er heen te wandelen. Onder langs de pier ben je voor de scheepvaart in de haven en vanaf het chemiepark onzichtbaar en met die enkele fietser op de pier maak je gewoon een praatje want die is ook naturist. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend