Egmond Binnen
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Egmond Binnen
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


   10-09-2023 10:59

Mijn vrouw en ik hebben jaren getwijfeld of dit mischien iets voor ons zou zijn.
Toch de stoute schoenen aangetrokken en voor de eerste keer naar het naaktstrand, wij wonen tenslotte in de buurt. Maar wat een prachtige ervaring, strand is groot, rustig, niet te druk bezocht, en hebben heerlijk kunnen zwemmen. Mijn vrouw vind vooral het naaktzwemmen erg fijn. Wij zijn 2 dagen later met onze dochter van bijna 8 jaar heen geweest, en deze maakte er eigenlijk niks van, heeft de hele middag fijn kunnen spelen. Mensen laten elkaar met rust, en er word eigenlijk helemaal niet naar je op of omgekeken, heerlijk, wat een mooie ervaring, vooral de stilte en de natuurgeluiden, die je op een textielstrand nooit hoort, waren voor mij persoonlijk de mooiste ervaring.
Kortom, groot succes, en voortaan word dit strand met elke gelegenheid door ons bezocht.


Wouter   01-08-2022 20:50

Vanavond een duik genomen, er waren nog 2 mannen en een vrouw in het water. Het strand ziet er mooi uit.


J+I   19-07-2020 08:55

Waar is anno zomer 2020 op het strand direct vanaf de opgang het ijzeren kleine bord op de ijzeren paal welke (extra) aangeeft dat het naaKtstrand vanaf daar begint? Waarom heeft de Gemeente deze dit jaar niet geplaatst?


Joma   29-06-2020 09:32

Vorig jaar dacht ik dat het naaktstrand was opgeheven maar dat is zeker niet het geval.
Gemengd publiek, stellen, mannen alleen, maar zeker ook vrouwen alleen. Bezoekers van alle leeftijden. Erg fijn strand héérlijk voor een lange naakt wandeling richting Castricum. We hopen er deze zomervakantie weer vaak te zijn.


Sophie   30-09-2019 16:37

Afgelopen zomer driemaal op dit strand geweest en het is mij erg goed bevallen. Gemengd publiek, ook jongeren gezien. Je moet er wel wat moeite voor doen om te komen aangezien het redelijk afgelegen ligt, maar dat maakt het juist zo aantrekkelijk. Volgend jaar kom ik hier weer!


eerstekeer   31-07-2019 22:17

De eerste keer op een naakstrand, en wat relaxed.
Of de parasailers nu per ongeluk langs de naakten gaan, of dat dit bewust is, geen idee.
Dit gaan we vaker doen, alleen beter insmeren volgende keer.


Joma   17-06-2019 08:28

Het naaktstrand lijkt te zijn opgeheven
, Zelfs het bord bij de opgang geeft alleen aan dat het een activiteiten strand is. Niets over gelezen in informatie van de gemeente Bergen.
Erg triest dit. Op het bord is nu handmatig bijgeschreven waar het naaktstrand is.
Bas   29-05-2013 08:50

Hallo Mensen,

Reactie van Dirk is naar mijn mening overdreven, het klopt dat er na de zendmast meer mannen liggen, ook ik lig daar. Maar dat heeft meer van doen dat ik niet door koppels of gezinnen wil worden misvat als exhibitionist.
Dat gaat volgens mij op voor meer van de mannen die hier liggen. De stempel homo-strandje vind ik onterecht. Gemengd bedoel je dan mannen/vrouwen of homo's/hetero's?
Het strand na de zendmast is groot genoeg voor privacy en ik ben nog nooit lastig gevallen en slechts een enkele keer aangesproken.Dirk   20-03-2011 13:58

DIt strandje staat bekend als homostrandje.
Het is in werkelijkheid gelegen in Egmond-Binnen.
Vanaf paviljoen ZilverZAND te voet , richting zuiden lopen, 200 meter na de zendmast van Rijkswaterstaat. Even verderop ligt Bakkumerstrand
Druk bezocht op zondag, is rustig liggen door breed strand. Naakstrand voorbij de strandhuisjes van Paviljoen Zilverzand is gemengd strand......
 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend