Egmond/Noord
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Egmond/Noord
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Lou   19-05-2023 08:13

I.t.t. het onderschrift bij één van de foto’s, staan er bordjes die het ‘beschutte verblijf in de voorste duintjes’ verbieden, zgn. “Kwetsbaar duingebied” (hoewel een simpele storm daar meer ‘schade’ zal toebrengen dan een enkele zonliefhebber). Al met al blijft het, los van de (soms vele) wandelaars, een mooie locatie.


Man 37   12-08-2022 21:53

Vandaag geweest in de ochtend. Eerste keer ooit op een naaktstrand.
Heel rustig. Hier en daar wat stelletjes en mensen (mannen en vrouwen) alleen.
Redelijk wat mensen die langs de kustlijn lopen (gekleed), maar daar heb ik geen last van gehad.
Heerlijke ervaring.


Man naakt 47   15-05-2018 20:38

Vorig jaar hier voor eerst geweest was heerlijk. Met de fiets door de duinen, laatste stuk over de duinen is wel hele klim maar daarna richting naaktstrand gelopen. Daar aan gekomen mijn T-shirt en short uit gedaan en verder gelopen om plekje te zoeken . Daar heerlijk naakt gezeten en gelegen en heerlijk naakt gezwommen en in zee voor de eerste keer en rond gelopen!!Rustig en gezellige stellen en mannen alleen gezien ook paar vrouwen. Ga daar zeker vaker heen. Heerlijk zo naakt zijn.


Jan   25-05-2017 11:01

De gegevens zijn goed bijgewerkt, rustig gedoogd naakstrand met veel (geklede) wandelaars richting Bergen die dan wel een beetje vreemd opkijken. De eerste duintjes geven bescherming tegen de wind (wel voorzichtig met de natuur!)


Fam.van Leeuwen   22-07-2015 19:23

Weet iemand of je hier ook gemakkelijk kunt komen met de fiets.....? Wij zijn een echt naturistengezin, maar mijn vrouw kan niet zo goed lang lopen. Groetjes Erik


koos en leny   21-08-2008 22:42

Een lekker rustig strandje. Even een kwartiertje wandelen over strand en je bent bij paal 36. Zeker een aanrader als je van rust houdt. Wij gaan zeker weer heen. Groetjes van Leny uit Alkmaar 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend