Bergen aan Zee
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Bergen aan Zee
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Rogier   11-09-2021 13:11

Wat is het naaktstrand van Bergen toch fijn! Een uitgestrekt rustig strand waar je heerlijk kunt wandelen. Ik was er afgelopen woensdag, het was lekker rustig en mijn billen zijn weer bijgebruind.


Stille zonner   25-06-2020 19:30

Ik ben vandaag voor het eerst naar het naaktstrand geweest het was heerlijk alleen viel me op dat er behoorlijk wat mannen zijn die niet alleen voor het strand komen ik ben zelf een man maar werd voortdurend aan gestaart en dat was nier bepaald prettig maar al met al een heerlijk strand alleen jammer dat er zoveel ouderen zijn en niet zo veel jong


willem   22-05-2018 08:58

Was gister lekker weer om van Hargen naar Bergen aan Zee te wandelen. Eerste stukje met zwembroek, later zonder.

Die strandtent "het stille strand" is dicht, dus of je naakt op het terras mag ?? uiteindelijk zwembroekje weer aan en bij Noord een biertje, daarna terug.

Opvallend was dat zowel bij Schoorl aan zee als Hargen de meeste badgasten gewoon in kleding, lange broek enz waren, niet eens in badkleding. 250 meter voorbij Schoorl, daar waar het naaktstrand begint was het bijna net zo druk als bij de strandtent zelf, waar textiel verplicht is, verderop richting Bergen vooral alleenstaande mannen.
Het naaktgedeelte heeft roze koppen op de KM palen, maar nu zie je tussen Hargen en Schorel aan zee ook roze koppen op de palen en ook naturisten. Alleen dat stuk strand lees ik niet hier op naaktstrandje. Begint 250m ten noorden van Paal 29 (28.750)


Chris S Germany   19-06-2017 18:47

Heute einen schönen Tag am Naturistenstrand verbracht.

Auch das Strandcafe Wittesand besucht, dort muss man sich aber leider bekleiden. :)
Tjipke Tasma (webmaster)   21-05-2017 00:13

Bedankt voor jullie bericht Han en Michelle.

De naam is inderdaad gewijzigd ik heb dit op de site aangepast. Of het nu weer voornamelijk door naturisten wordt bezocht (en dat bloot op het terras is toegestaan) dat weet ik niet.


Han en Michelle   20-05-2017 14:37

Klopt het dat paviljoen 'Uit de Kunst' nieuwe eigenaren heeft en nu paviljoen 'Witte' heet ? En is dit paviljoen weer vooral bezocht door naturisten ?


eric   19-07-2015 12:53

et naaktstrand van bergen is niet meer het strand van vroeger de hetro mannen worden lastig gevallen door voyeurs en de vrouwen worden lastig gevallen door vieze oude kerels die continu om de vrouwen heen dralen of net niet op hun schoot gaan zitten en dan al trekkend en soppend proberen om tot een avontuurtje te mogen komen.
Eris geen duidelijkheid tussen het naakstrand gedoogstrand textielstrand en het activiteiten strand alles loopt door elkaar en dan nog niet te spreken over de honden bezitters zomers van 19.00 uur s avonds tot 10.00 uur s morgens aangelijnd of het risico lopen op een boete van €180Hou allemaal eens rekening met elkaaren als je zoveel behoefte heb ga dan naar de hoeren toe,maar niet op het naaktstrand


Het Stille Strand   21-03-2014 14:07

Unieke vereniging Het Stille Strand bestaat 90 jaar
Al bijna een eeuw comfortabel genieten van strand en zee
Uniek in Bergen aan Zee en aan de rest van de Nederlandse kust: strandvereniging Het Stille Strand. Al 90 jaar een paradijs van en voor strandliefhebbers. De vereniging heeft in de
zomer een grote witte loods op het strand, waarin leden hun stoelen, windschermen en andere strandspullen kunnen opslaan. Stille Stranders hoeven dus nooit over het strand te slepen met zware stoelen en tassen. Bovendien maken ze gratis gebruik van douches, toiletten en drinkwater. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Op Het Stille Strand geniet je
comfortabel van een lange en mooie stranddag.
‘Gemak, daar draait het allemaal om’, zegt nieuwe voorzitter Hans van Dijk. ‘Alles wat je nodig hebt, is al op Het Stille Strand. ’s Morgens staat er een kopje koffie voor je klaar. En we zijn op mooie dagen open tot ’s avonds negen uur. Veel leden komen in de zomer na het werk nog even om vanuit de eigen luie stoel de zon in de zee te zien zakken. Dat is echt luxe!’
Betaalbare luxe, benadrukt de strandvoorzitter. Een lidmaatschap kost doorgaans slechts 130,- euro per gezin. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. ‘Omdat je maar weinig mee hoeft te nemen naar het strand, kun je gewoon op de fiets komen. Dat bespaart een hoop
parkeerkosten’, tipt Van Dijk. Het Stille Strand gaat al vele zomers en generaties mee. Dit jaar bestaat de vereniging maar
liefst negentig jaar.
‘We gaan het 90-jarig bestaan natuurlijk vieren met een mooi feestje op het strand’, zegt Van Dijk. ‘Maar hopelijk ook met een fantastische zomer en vele mooie stranddagen waarop we samen kunnen genieten van het Strand.
Voor meer informatie: www.stillestrand.nl of op Facebook:
Het Stille Strand, Bergen aan Zee!
Locatie Het Stille Strand:
Onze accommodatie is de grote witte houten loods op het strand: 200 meter ten noorden, vla naast het naaktstrand in Bergen.
van Strandpaviljoen Noord, bij de strandafgang Noord en fietsenstalling Rembrandt.


Dave   07-10-2013 10:24

Geweldig strand! Je kan hier heerlijk liggen omringd door mooie Nederlandse natuur. Wel een vraag, wiens handdoek is nog meer door de meeuwen meegenomen?


Phil   07-02-2013 10:21

Velsen-Noord:
Achter het Tata-terrein net ten noorden van de pier is geen officieel naaktstrand maar wordt er wel gedoogd. De duinen zijn vrij toegankelijk. Aan de wegkant worden veelal honden uitgelaten, aan de strandkant wordt naakt gerecreeerd. Helaas zijn er ook veel cruisende mannen op zoek naar ander vertier. Ik kom er ook graag maar dan alleen voor het zonnen samen met mijn vrouw.


Mark   06-09-2012 18:12

Onlangs op een dinsdag hier voor het eerst geweest. Het is een mooi, schoon en rustig stand. Je kan er heerlijk lopen aangezien het naaktstrand doorloopt richting schoorl. Bij wat veel wind kan je ook in de duinen liggen en dat is schitterend. Het publiek bestond uit stellen en mannen alleen. Helaas klopt het dat deze vaak op zoek zijn naar meer dan naturisme. Het blijft als hetro man alleen schrikken als er weer een man naast het duinpan waar je ligt opeens opdoemd. Maar de schoonheid van het strand wint het ruimschoots, snel weer!

Wel nog een vraag, hopelijk weet iemand er antwoord op; bij het strand van velsen noord wordt er ook naaktgerecreerd maar zie dit nergens op het web staan. Is dit een officieel naaktstrand?


Dirk Lute   19-08-2012 11:53

zaterdag 18 augustus 2012 .Na een heerlijke tijd op het naaktstrand van Zeeuws -Vlaanderen, vandaag samen met mijn vrouw nog een dagje na zonnen. Wat werd het een desillusie. Het terras uit de kunst bleek een plek voor naakt gluurders. Er zaten daar meer geklede dan naakte mensen en ik voelde mij als in een fuik gevangen. Bij navraag aan de uitbater hoorde ik dat de naaktgrens verlegd was naar het noorden en dat zij nu dubbele klandizie had. Ik vervaarde deze uitleg alsof wij als naaktrecreanten een promotie artikel waren voor meer omzet (gratis naakt kijken )Moet dit? en moeten de naturisten zich laten verjagen door geen handhaving van regels? Ik zag geen borden wat het gebied is van het naaktstrand en welke regels daar gelden. Voldoet deze strandtent wel aan de voor waarde die in het verleden gesteld zijn van daar mogen zijn. Ik weet dat ik uit naam van meerdere naturisten spreek die deze situatie ook als zeer onprettig ervaren. Graag ontvang ik een reactie.


zonner   17-09-2011 16:03

hallo zonaanbidder,
ja je kan hier opzich wel beschut in de duinen
zonnen. maar je moet wel even zoeken naar een geschikte plek.
wij liggen hier ook wel eens te zonnen en is een relaxt strand.

succes


zonaanbidder   15-08-2011 21:52

Hallo, wij willen graag naar dit naaktstrand maar onze vraag is of je ook beschut in de duinen kan zonnen. Hoop dat iemand ons kan helpen aan deze info.


Jan   03-07-2009 08:42

Let op het parkeren is inmiddels heel duur. Een paar jaar was dit nog gratis of dichtbij ca. €6 p/dg. Nu van 10.00 tot 18.30 uur € 12,50 betaald!


vakantieganger   28-02-2009 01:25

Ik kom hier graag, maar weet iemand waar ik mijn spullen kan achterlaten, zodat ik vrij kan gaan zwemmen en dergelijke.
Je spullen onbeheert achterlaten lijkt me nou geen goed idee, ik weet niet hoe veilig het is?


Peter   07-07-2008 00:20


Heerlijk strand. Bij "Uit de kunst" kun je ook in je nakie op het terras zitten. Tot Schoorl aan Zee kun je lekker in je nakie over het strand lopen. Doen! 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend