Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Sunny buns   11-10-2021 10:02

En ja hoor, op 9 oktober nog vier uur bloot van de zon genoten. Was dat het voor 2021?!


Sunny buns   08-10-2021 17:38

Vanmiddag heerlijk bloot gelegen en gelopen. Niet verkeerd voor 8 oktober! Gelukkig nul surfers, dus geen ongemakkelijke situaties. Hopelijk nog een paar van deze dagen later dit jaar.


Sunny buns   30-04-2021 13:38

Helemaal met Erik eens! Als je daar als nudist ligt, kan iedereen al meekijken. Ga je staan, dan loop je bijna kans op een boete wegens ongepast gedrag omdat werkelijk alle bebossing inmiddels verdwenen is. Op het oude naaktgedeelte mag je officieel niet meer naakt, maar het wordt wel gedaan, is veel rustiger, er is geen "gekleed verkeer" en er zijn geen surfers. Gewoon naar Groningen gaan (Hoornse Plas).


Erik   24-04-2021 17:08

Een kijkje genomen op het naaktstrand van Meerwijk. Wat een blamage, dit slaat helemaal nergens op. Door de combinatie surfers en naturisten opbrengst op een ‘postzegel’ van ongeveer 300m2 te douwen is gewoon het schofferen van het naturisme. Er is geen fatsoenlijk vlak stukje grond te vinden tussen de diverse bankjes die er staan geplaatst. Verder is er een constante loop van geklede passanten die even komen kijken of er nog iets naaktstrand is te zien. Wie dit bedacht heeft weet werkelijk niets van het naturisme. Gemeente Hoogezand activeer de ambtenaren die dit bedacht hebben met het mogelijke motto randverschijnselen te onderdrukken. In het halfuur dat ik er was is er over de parkeerplaats op 20 meter van de postzegel 2 keer een surveillancewagen van Handhaving gereden. Ik zou me als naturist bijna een crimineel gaan vinden. TRIEST 😢


Sunny buns   20-02-2021 16:59

Beste Johan,

Nee, de surfers zijn nooit naakt op het water. Lag zelf wel eens als enige nudist te zonnen op een veldje vol planken, zeilen en geklede surfers, die net zo goed dertig meter naar rechts vanaf het geklede strand hadden kunnen opstappen. Verder weinig beschutting. Liever naar Groningen (Hoornseplas).


Johan   20-02-2021 05:51

O, dit is wel een hele aparte combinatie, naturisten en surfers die gezamenlijk van hetzelfde strandje gebruik maken. Voor zover ik weet komt dat nergens anders in Nederland voor ? Wat ik me dan af af vraag zijn die surfers dan ook naakt ? Ik ben nog niet geweest hier, en misschien valt het mee, maar ik blijf het een merkwaardige combinatie vinden.


Jacco   19-02-2021 16:53

Wat is hier de verhouding tussen naturisten en surfers? En is naturistische publiek gemêleerd?


Naturist   12-11-2020 23:27

Boris, even googlen ...typ lettelberter plas. Je ziet een klein wit strandje, adres Hoofdstraat. Aan de kant van de weg zie je rij bomen, schuin geparkeerde auto's. Daar moet je het wezen. Parkeer je auto en loop naar het plas, rechts zie je een pad naar de bosjes en je vindt het vanzelf.


Sunny buns   21-10-2020 17:49

Beste Marco,

Volgens mij is het naaktstrand(je) het gehele jaar toegankelijk. Soms is het eind oktober nog lekker (zoals morgen misschien?) en soms is het begin februari al warm genoeg om bloot te zijn. Maak je geen zorgen over een erectie: de gemiddelde bezoeker is wel wat gewend! Even gaan liggen of een andere recreant de rug toekeren is voldoende. Veel plezier.


Piet Stijf   08-10-2020 19:10

Nou Marco, ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het momenteel best wel eens aan de rustige kant kan zijn op de stranden ... Maar ik kan er naast zitten natuurlijk.


Marco   08-10-2020 13:19

Hoi Allemaal,

Rare vraag, maar tot wanneer is het naaktstrand toegankelijk? Ik ben redelijk nieuw in het naakt recreeeren, vind het ook spannend, maar ook opwindend. Ik zou het liefste eens in mijn eentje (dus later in het seizoen) hier zijn om het eens uit te proberen. Zo hoef ik me niet te schamen als ik per ongeluk een erectie krijg of zo. Wanneer zou het rustig zijn?


Boris   25-09-2020 19:50

Albert,waar precies dan? Laatst geweest ,maar kon t niet vinden gr BorisHarry en wilma   16-09-2020 10:51

Suyderoogh achterin. Achter het hondenuitlaat gebiedt kan je prima
Zonder kleren liggen. Wij zijn de hele zomer hier geweest en veel andere naturisten gezien. Zolang er geen gespuis komt blijft het redelijk gedoogt. Veel pleziel en hopelijk word dit ooit weer een officiele plek


Albert   13-09-2020 20:24

in lettelbert liggen ook mensen naakt.. groetjes


Boris   12-08-2020 19:25

hallo,
Weet iemand of je nog ergens naakt kan recreëren buiten hoornsemeer en Meerwijk om?
Gr Boris


Jorick en Nina   21-07-2020 19:25

Wat een heerlijk strand! Doordat dit strand ook door vele jonge mensen (20-ers/30-ers) wordt gebruikt vinden wij dit 1 van de fijnste naaktstranden! Groetjes Nina en Jorick


Johan   03-07-2020 18:45

@ Frank, helemaal niet. Was vanmiddag een paar uurtje hier geweest. Was de enige naturist. Heel af en toe zon, maar wel veel wind. Verder 10 of zo surfers. Ik kom hier heel vaak. Nee, geen sextoerisme. Gelukkig niet.


Frank   03-07-2020 12:37

Laatst voor het eerst gelegen. Was best prima en mooi strandje. Nu vraag ik mij af, ik vind het fijn om even naakt in de natuur te zijn, hoe gebruikelijk is het om bij wat minder weer ook even een half uurtje naakt te zijn hier? Of krijg je dan gelijk veel te maken met sekstoerisme


Jopdehaan1@hotmail.nl   26-06-2020 15:13

zojuist weer ff genoten op het strandje! Heerlijk. Lekker druk! Trouwens: de 2 dames.. jullie waren erg mooi ;-)


Jopdehaan1@hotmail.nl   08-06-2020 19:45

Leuk strandje! Wel erg verlaten vandaag. Wat ik me wel afvraag; mag je nou ook naakt surfen daar?


Klaasjw@hotmail.com   01-06-2020 23:12

Een prachtig strandje met grote ligweide. Een gezellig gemengd publiek en de surfers heb je geen last vast.
Heerlijk een paar uurtjes kunnen zonnen vlak bij het paadje dat naar een verhoging gaat waar je mooi over het meer kan kijken.

Aardige mensen die netjes vragen of 1,5 meter afstand houden goed is voordat ze hun handdoek neerleggen.

Morgen met het mooie weer (27°C voorspeld) heerlijk zonnen.


Jeroen   25-05-2020 22:19

Een alleraardigst strandje waar we lekker genoten hebben afgelopen hemelvaart.

We zijn op de gok ernaar toe gereden en we hebben genoten. Er is een soort uitkijkje waar je over het water uit kan kijken.

Het water is niet erg diep. Je moet gewoon wat verder lopen. Dat was voor mij en mijn vrouw geen probleem. Je komt dan in de buurt van de textielrecreanten in bootjes maar die hebben daar geen last van.

Gezellige mensen ook want we hebben lekker met diverse mensen gepraat en wat zonnebrand "uitgeleend"


Ron   03-04-2020 14:02

Aangezien de temperaturen weer stijgen en nu met de corona crisus afstand enz zou het strandje gesloten worden of is het nog wel mogelijk om te gaan zonnen aankomende week kan er verder niks over vinden open of dicht of het mag of niet


Naturist   03-09-2019 15:07

@Ron. Dat was bij mij ook zo. Ik kwam daar ook heel vroeg. Heel irritant. Gewoon negeren, loop niet weg en niet kijken. Anders denken ze dat je het "spannend" vindt.Ron   30-08-2019 09:50

Afgelopen woensdag geweest was er al vroeg rond 9 uur

Wat mij opvalt veel al geklede mannen in de ochtend glurend of er wat ligt ook een vervelende man met scoot mobiel gaat op een bankje zitten en gaat zitten gluren en met zich zelf zitten spelen heb hem er op aangesproken en toen droop die die af zulke verpesten het strand behoorlijk was al lange tijd niet meer geweest door dit soort mannen maar blijkbaar blijft het het zelfde helaas morgen nog maar een poging wagen hopend dat het wat drukker is en minder van dat soort mensen zijn


Sunny buns   08-04-2019 17:59

Vandaag een dagje naaktstrand gedaan. Was er om 09.40 uur als eerste. Tegen 11.00 uur kwamen er twee wat ordinaire en behoorlijk lawaaiige dames, die met drie loslopende honden op en rond de gele surfplankbank gingen zitten/liggen. Gevloek en getier (ziektes en vrouwelijke geslachtsdelen) tegen de honden en toen ik zei, dat honden hier aangelijnd moesten zijn en eigenlijk überhaupt niet op dit strandje mochten komen, waren de rapen gaar. Ze doen niks hoor, nergens anders is een bankje (o nee?!) en ze zouden snel verkassen en alles ontkennen als ik de politie zou bellen. Mag ik me onveilig voelen met drie loslopende honden, die door de baasjes voortdurend uitgescholden worden? Gelukkig (mede namens minstens vier andere bezoekers) ging het gezelschap na ruim 1,5 uur eindelijk weg. Als jullie dit lezen dames: loop lekker om het surf-/naaktstrand heen, val mensen niet lastig met je geschreeuw en je honden en ga wat liever met je dieren om. Tokkies!


GP   07-10-2018 13:11

Onlangs was ik twee dagen in Groningen, oa om dit strandje te bezoeken. Het was mooi, zonnig weer en er stond een sterke wind; daarom verbaasde het mij niet dat op deze eerste dag Windsurfing At Meerwijck aanwezig was, evenals wat naaktrecreanten. Ik besloot er nog niet te gaan liggen. Op de tweede dag - toen het iets minder weer was - echter wel. Ik was nog de enige persoon op het strandje. Binnen de kortste keer was ik echter omringd met windsurfers, helaas alleen mannelijke ;) Ik hoorde een van de direct betrokkenen fluisteren dat daar een homo lag. Terwijl ik dat in de verste verte niet ben. Het geeft misschien wel aan hoe er in die kringen gedacht wordt.

Of het een logische combinatie is, naaktrecreanten en windsurfers? Aan de ene kant past het ongewone van bloot zijn wel bij het ietswat alternatieve karakter van windsurfen. Aan de andere kant nemen deze laatsten wel de nodige ruimte in beslag, viel me gelijk al op.


Sunny buns   09-08-2018 13:04

Gistermiddag wilde ik wat afkoelen en ging richting dit naakt- en surfstrand om bloot te gaan liggen. Het hele terrein lag vol met surfplanken en zeilen en er was geen enkele naaktrecreant. Ben na een tijdje maar weggegaan, want je gaat toch ook niet als enige in je blootje tussen al die surfers liggen en lopen! Veel (kite)surfers gingen trouwens het water in vanaf het geklede strand, een paar meter verderop. Voor mij blijft het een zeer vreemde combinatie.


Roy   05-08-2018 01:45

Hallo, ik ben 25 en kom af en toe op dit strandje.

Wisselende ervaringen.

Met de surfers geen enkel probleem of moeilijk moment. Was er een keer aan het zwemmen, was de enige aanwezig. Er kwam iemand om te surfen en die wachtte heel netjes even tot ik uit het water was. Eenmaal weer gekleed nog even met hem gesproken, hele vriendelijke persoon.

Andere keren zitten er mensen die gewoon graag bloot buiten zijn, net als ik, en het gewoon normaal gezellig hebben. Seksuele activiteiten heb ik er niet aangetroffen gelukkig. Maar je ziet er wel allerhande mensen. Van lui die onderweg naar het ''gewone'' strand even snel over het naaktgedeelte lopen om iets te zien tot mensen die er met fiets of brommer gekleed blijven staan om de boel uitgebreid te bekijken en mensen die met hun stijve maar heen en weer blijven lopen.

Hoe je het ook went of keert, denk ik dat je het niet kunt voorkomen.

Maar vanavond wel een nare ervaring gehad. Eerst waren er ook andere mensen, niks aan de hand. Toen ik alleen overbleef, wou ik na een kwartier ook weggegaan. Maar toen ik me aan stond te kleden kwam er een oud mannetje naar me toe die gekleed vlak bij me ging zitten en vroeg of ik ook even lekker wou spelen. Ik zei nee en toen bleef hij aandringen. Toen ben ik heeel snel weggegaan. Dit vind ik écht een hele nare ervaring. Vies en eng. Zeer ongewenst!

Ondanks dat ik verder geen echt rare dingen heb meegemaakt daar, weet ik niet of ik er nog wel een keer weerkom. Zit me helemaal niet lekker.
Tjipke Tasma (Webmaster)   10-06-2018 22:14

Beste Harold,

Bedankt voor je bijdrage in het gastenboek.

Het gedrag van deze heren heeft helemaal niks met naturisme te maken en is volstrekt ontoelaatbaar. Ik hoop de surfers en de naturisten samen optrekken en de heren hierop aanspreken.
Als een waarschuwing niet voldoende is dan de politie bellen. Gewoon doen.Harold   05-06-2018 18:31

Wat mij opvalt als medegebruiker en vakantieganger, supper, van het surfstrandje. Dat aan het einde van de dag de sfeer een beetje omslaat. Overdag gemoedelijk met de naaktrecranten maar aan het einde van de middag moeten de heren hun Cockringen laten zien en diverse malen moeten ze spelen met hun pielemoos alleen of staand voor de andere mannen. Soms verdwijnen ze met 2 of meer even in de rietrand om te plassen of ?????? en daarna hun zaakje afspoelen in het water. Ik heb een aantal medegebruikers gesproken die ook kinderen bij zich hadden en dit meemaken. Wat ik heb begrepen dat er diverse klachten bij de gemeente ingediend want dit kan niet de bedoeling zijn. Jammer dat de goeden weer onder de kwaden moet lijden. Toevallig dit ook met Martijn, die het surfstrand bijhoudt, besproken en gaf mij het advies om dit hier te plaatsen. Misschien gebeurt er dan wat mee.


Bert   20-05-2018 17:22

Vanmiddag, sinds lange tijd het strandje bezocht. En ik moet zeggen, dat ik me er erg op m,n gemak voelde. Heb geen gluurders, of oude mannetjes in kleding gezien, hetgeen er vroeger wel gebeurde.
Verder vindt de combi, naakstrand/ surfstrand, geen enkel probleem.

Heb ook het idee, dat de surfers, er ook niet heel veel problemen mee hebben. Kom hier zeker, nog eens weer.

Oh ja en qua, inkijk vanaf het textielstrand, het groeit alweer aardig dicht.


Sjaak   13-05-2018 19:26

Vanmiddag na een dagje fietsen spontaan het strandje bezocht. Direct mijn kleding uit gedaan en het water in gegaan. Het was even wennen om voor de eerst op een naaktstrand zijn. Zo te zien werdt het strand goed bezocht door de andere recreanten. Heb heerlijk nog even kunnen zonnen om een bruin kleurtje te kunnen krijgen.
Ik ben verkocht en raad dit strandje aan.


Sunny buns   26-09-2017 13:28

is die wat oudere heer met die witte scooter een spion of vindt hij het gewoon leuk om urenlang gekleed naar blote mensen te kijken vanaf de picknicktafel; ga dan met je scooter weg bij het naaktstrand als je toch niet van plan bent om bloot te gaan; beetje zielig hoor


   20-07-2017 12:00

Toch vind ik die combinatie met surfers wel ok. Het voelt niet ongemakkelijk. De surfers lijken me er wel aan gewend.


Sunny buns   28-06-2017 15:47

Het slaat inderdaad nergens op! Ruimte genoeg een paar meter verderop. Het is net zoiets als een halal-slagerij annex slijterij. Maar goed, naakt kan hier (nog?).


ManInBlauweStoel   12-06-2017 19:33

Wat is eigenlijk het idee achter de combinatie naaktstrand en surfstrand? Het normale strand is mega groot en nooit vol. Het kleine naakstrandje ligt vol met surfzeilen. De windsufferds voelen zich er ook niet echt gemakkelijk bij.


Sunny buns   04-04-2017 12:32

Ik word doodziek van die mannetjes, die volledig gekleed een uur (of nog veel langer) op een bankje of de gele surfplank op het naakt-/surfstrand zitten om de boel "in de gaten" te houden. Ja, dit geldt voornamelijk voor die man met die elektrische fiets! Nog nooit iemand naakt gezien of zo?! Wees dan een kerel en ga zelf ook bloot. Er zijn tientallen bankjes in Meerwijck en mijnheer moet precies als een soort meesterspion strategisch op dat ene bankje en/of die ene gele surfplank zitten. Zielig hoor! Verder een leuke plaats om naakt te zonnen.


mirakels   19-09-2016 03:27

Nou wees maar gerust.Zoals je al gemerkt hebt doen wij daar niets meer. Het is niet onze eerste intentie om dat te doen. Wij komen ook voor de zon,en het gezellig bij elkaar zijn.


Marko   17-09-2016 14:42

Even een korte reactie op het bericht van mirakels.
Ik hoop dat dit bericht geplaatst word.
Zoek op "mirakels en sex" via google en dan weet men met wie we te maken hebben.
Jullie hebben de afgelopen jaren het naaktstrand verziekt met jullie seksuele handelingen sinds naaktstrand de Moere gesloten is.
Blijf er lekker weg dan hebben de sex zoekers er ook niets meer te zoeken.
We hebben trouwens samen afgesproken dat wanneer jullie daar toch weer bezig zijn we gelijk even de politie bellen ze zijn inmiddels van de situatie op de hoogte.
Het is een erg leuk strand geworden met vriendelijke mensen waar geen plek is voor gasten zoals jullie.


mirakels   16-09-2016 13:45

Ik wil even reageren op Paul. die avond waren er maar een paar man aanwezig. een homo stel en 4 mannen. Er waren geen kinderen in de buurt, geen stellen het was al laat. dus niemand die er iets tegen kon hebben. En iedereen deed mee behalve dat homo stel. Als jij niets geplaatst had dan was dit niet aan het licht gekomen was er niets aan de hand geweest. door mensen als jij, oprroerkraaiers wordt het naaktstrand straks gesloten. En volgende keer gelijk aangeven dat je er niet van gediend bent. En niet achter mijn rug om praten graag


Jan   24-08-2016 18:41

Ik ben vanmiddag even gaan kijken bij het nieuwe naaktstrandje. Ik kan niet omschrijven hoe een kaalslag het is geweest. Van de parkeerplaats kan je de mensen al naakt zien. Ook het oude strand heb ik bezocht, ook hier e.e.a. kaalslag. Hier kom ik niet weer. Wat ik van een naaktstrand verwacht is dat er ook een beetje prive is en niet dat de textielmensen zitten te gluren vanaf de parking. E.e.a. waardeloos. Jammer zo blijft hier niets over.


Tjipke Tasma (webmaster)   19-08-2016 20:39

Beste Paul,

Mij is het niet duidelijk waarom je wel iets in het gastenboek schrijft, maar je stilhoudt op het strandje. Eén telefoontje naar de politie was voldoende geweest om hier een eind aan te maken. De politie controleert hier nog steeds scherp, maar kan ook niet altijd aanwezig zijn. Dus voor de volgende keer direct even bellen.


Paul   19-08-2016 19:57

Ik wil even iets kwijt.

Ik ben een man van 45 jaar en ga al jaren naar dit, en enkele jaren terug het andere, strandje. Ik ben blij dat dit strandje er nog is maar vanmiddag was de lol een beetje vanaf. Ik had gedacht dat het nu beter zou gaan meet het strandje maar niks is minder waar. Heb met eigen ogen gezien dat die dame er weer was die zich door jan en alleman laat neuken en die mannen die er om heen staan klaartrekt etc. Mannen waar zijn we nu mee bezig hou het gezellig en ik hoop dat deze dame een keer een flinke boete van de politie krijgt want ze verziekt het al jaren voor een ander.


Dennis   29-07-2016 00:57

Hallo allemaal,

Ik ben een man van net 40 en heb mezelf nooit bezig gehouden met naturisme. Ik heb hier vele reacties gelezen en daarvan trokken er wel een aantal mijn aandacht!

Als ik dan lees dat een vrouw op weg is naar een strandje om even te relaxen en ze voelt zich niet veilig door vele hitsige mannen, dan begrijp ik dat volkomen!

Ook lees ik dat homo's de boel verzieken voor de naturist, maar zijn er dan nooit hetero's die de boel verzieken door voor iemands neus los te gaan?

Een man had het in zijn reactie over preutsheid. Ik begrijp zijn bedoeling heel goed. Ik denk dat de wereld inderdaad verpreutst is en de meeste mensen niet meer dicht bij de natuur staan.
Mensen zijn gerobotiseerd door de media. Dure glitters, dure textieltjes en vergeet vooral niet wat de PORNO INDUSTRIE kan doen met gefrustreerde mensen!

Als een vrouw zich niet fijn voelt omdat er vieze mannen rondlopen, kun je dan zorgeloos met je gezin een dagje recreëren??? volgens mij niet!

Ik begrijp dat naturisme "a way of life is". Het ultieme gevoel van vrijheid! Niks mooier dan vrijheid!
Het onderwerp spreekt mij ook enorm aan en zou het graag willen ontdekken!

Mijn vraag aan de gevorderde naturisten, hoe gaat dit op campings?
Heerst op de campings misschien een vreedzame sfeer?

Ben ontzettend benieuwd naar reacties!

Groet,

Dennis
Katy   18-07-2016 13:54

goedemiddag!ik wil graag weten waar is naaktstrand was dichtbij Winschoten?


Bert   30-05-2016 14:41

Vandaag mooi weer en het naaktstrand nieuwe stijl een bezocht. Lekker rustig, wat naturistenpubliek en geen surfers. Vergeleken met de oude situatie opener, maar vind ik totaal geen bezwaar. Goed gedaan zo.


patrick   13-05-2016 12:41

@ mark de boer,
In het noorden word het echt minder en minder. Zoals iemand hieronder opperde -Scharmermeer- maar dat vind ik niks. Weinig plek om naakt te liggen, je moet een behoorlijk stuk (langs een soort weiland) lopen wat onbeschut is als er geen graan groeit en mensen vanaf de weg je kunnen zien lopen. Voelt enigszins apart aan. Hoornseplas is al jaren niks meer door de gigantische kap die daar geweest is. Zoals de bekend is de moere niet meer toegankelijk. Het is gewoon klaar,over met naakt zijn in het noorden.


Mark de Boer   10-05-2016 12:51

Is er uberhaubt nog ergens een naaktstrand waar je ongestoord kunt liggen zonder die vervelende surfers???


Rita en henk   09-05-2016 21:45

Hoogezand is niets meer,alles is volledig open gekapt je kan nergens meer uit de wind zitten heel erg jammer!
De surfers hebben een prachtig strand cadeau gekregen!
Wij gaan voortaan bij het scharmer meer liggen
De oude bekende plek heerlijk rustig en beschut zonnen


Pieter   08-05-2016 18:06

Weet iemand of het oude naaktstrand bij meerwijck weer is gedoogd ?

Pieter.


pdsacapuntas@gmail.com


@lamme nietlache   08-05-2016 10:34

Wat een onzin post, gaat helemaal nergens over. Je zou je verbazen wat voor soort mensen er weleens op een naaktstrand komen. Heb echt weleens een moeder met 2 dochters bij de Moere gezien. Waren allebei rond de 15 a 16. Eentje hield haar stringetje alleen maar aan en de ander alleen een shirtje.

Over de sluiting van dit strand, tja deze sluiting doet me weinig vond het maar een ongemakkelijk strandje, maar ik dacht dat Nederland zo'n vrij land was. De laatste jaren sluiten er alleen maar strandjes, denk aan de moere, denk aan de gigantische kapping bij Hoornseplas en noem het maar op. Nederland is eigenlijk maar een bekrompen landje


Lamme nielache   30-04-2016 23:53

Moet altijd erg lachen om die doorzichtige nep berichten op dee site hier. Bijvoorbeeld : ik ben een jongen van 16 en wil voor het eerst hier naar toe. Kan dat ? Word ik niet gek aangekeken ? ( echt zo nep, nog nooit jongeren gezien op een naaktstrandje!, waarschijnlijk gepost door een geilnicht die hoopt dat er zo jongens komen ?!) of deze: ik ben een mooie vrouw van 40 en ga morgen naar dit strandje ik neem ook mijn 2 dochters mee van 15 en 16. (Haha ja ja was het maar waar dat ze mee kwamen met hun mooie strakke borstjes... Geloof je het zelf!???) of deze : ik ben een jongeman van 18 ik wil hier graag heen maar ben bang dat ik een stijve krijg... Heeft iemand tips ? ( Pfffff ja ja, is dit niet de fantasie van degene die dit bericht post ?! Haha !


Giovanni   28-03-2016 14:40

Mee eens met Jan. Het oude strand voor de naaktrecanten en de nieuwe voor de surfers. Opgelost .... nee, daar denkt een eigenwijze burgemeester helemaal niet na.
Rode Loper .... nimmer van gehoord. Zou het bedoeld zijn bij Sellingerbeetse?


Jan   10-02-2016 21:17

Surfers en naaktrecreanten op 1 strand. Dat is niks.
Jammer. Waarom niet het oude strand weer openen voor de naaktrecreanten en de nieuwe voor de surfers.
Wie weet trouwens waar je in Stadskanaal naakt kan liggen zonnen. Ik hoorde bij de Rode Loper maar weet niet precies waar.


martijndanielle   06-08-2015 17:12

vandaag voor het eerst met mijn vrouw op het naakt strand geweest lekker rustig en fijne mensen daar

ga er zeker weer eens heen topieBert   22-07-2015 15:41

Vandaag geweest, niet druk, ruimte genoeg. Heerlijk water. Overlast? Niets van gemerkt.


Ruud   09-07-2015 00:32

Wat zijn dat voor naturisten die om wat voor reden bossages en struiken willen verwijderen?
Lijkt mij erg tegenstrijdig om een half terrein te verwoesten omdat er enkelen wat vrjjer met naakt omspringen. Dst heet dus respekt voor de natuur , mooi niet he.
Net of iedereen tegenwoordig zijn best doet zo truttig mogelijk te doen.
Mag je binnen kort je vrouw niet meer insmeren zonder afkeurende blikken van anderen? Of trekken we voortaan maar een naaktpak aan. Owee als er
een sprankje erotiek bij komt kijken.


rico   06-06-2015 09:42

Gisteren nog even bij naakstrandje geweest en hele mooie zomerdag best wel wat stelletjes en mannen en vrouwen vond het wel gezellig kon mooi van de zon genieten en water leuk om ook ander mensen te ontmoeten zekers de moeite waard. ;-)


rico   06-06-2015 07:25

Gisteren nog even bij naakstrandje geweest en hele mooie zomerdag best wel wat stelletjes en mannen en vrouwen vond het wel gezellig kon mooi van de zon genieten en water leuk om ook ander mensen te ontmoeten zekers de moeite waard. ;-)


Surf dude   03-06-2015 08:33

Sinds 1 juni loopt het storm met surfers..
Toeval ? Onder tussen is er af en toe een agent aanwezig die zo lang naar mij kijkt dat ik er ongemakkelijk van wordt.. Weet niet wat ik nu ongemakkelijker vind ... Een homo in de bossen of een agent die bergen spanning uitstraalt naar de verkeerde mensen...


naaktstrand gebruiker   18-05-2015 01:05

tanja in het bos naast het naaktstrandje is het ook verboden om daar te komen daar staan ook verbodsborden.

verder ik vind het heel erg als het strand dicht gaat, ik ben er voor om beter onderhoud en het strand groter te maken door de struiken richting het bos te gaan verwijderen zodat er een ligveld kan worden gemaakt.
op het strand zelf wat speelapparatuur te plaatsen voor kinderen zodat er meer gezinnen komen.
desnoods hekken i het stuk bos te plaatsen wat overblijft om gasten die zichs niet kunnen gedragen te weren.
verder al zal er maar 2 toiletten zijn en een douche om even koud af te kunnen spoelen zou het fijn zijn tenslotte is dat ook op het textielstrand.
wat ook fijn is om daar een kleine kiosk te zetten om een patatje of iets te drinken te kunnen kopen omdat de snackbar van de naturistenstrand 350 meter vandaan is dus je moet 700 meter lopen dan is je snack al koud voor je weer terug bent.
verder zou het fijn zijn dat de uitkijktoren bij het textielstrand weer beter bemand wordt dat is de laatste tijd ook niet geweest zodat ook daar je klachten kwijt kunt.
ik hoop dat ze er hier wat aan gaan doen.

gr. een bezorgde naaktstrand gebruiker.


Kees Stada   13-05-2015 09:19

Je zou in 2015 toch niet verwachten dat er nog steeds mensen zijn met super bekrompen gedachten over een naaktstrand. Steekhoudende argumenten om tegen een naaktstrand te zijn, hoor ik nooit.


Bram   09-05-2015 18:11

Jammer dat er geregeld een strandje sluit om dat er gedonder is. Dit word verpest door een paar homo’s En daar moet de naturist voor opdraaien .
Dus die moeten maar weg. Probleem opgelost. Nee zo werkt het niet. Het ver plaats zich elders weer.
Als de homo’s op het gewone strand zouden zijn ,Worden dan deze ook gesloten. Denk het niet.
Waarom dan wel de naturisten strandjes .Deze groep mensen worden weg gecijferd ,Dat is jammer ook zei hebben een plekje nodig.
Almere dicht Geen alternatief ,Sneek willen ze dicht voor een waterski baan geen alternatief .Nu hoogezand weer ook geen alternatief.
De naturist is altijd het mikpunt zodra er een strandje gesloten moet worden.Waarom word er nooit een textiel strand gesloten.
Het zou mooier zijn als ze eerst een alternatief zochten ,Maar dan wel een normale plek waar normaal kan worden gerecreëerd kan worden.
Ook wij zijn normale mensen ,maar die liever in hun blootje recreëren .En geen varkens zijn .Wij verlaten de plek zo als wij gekomen zijn ,Dus schoon.
Dit kan je van het gewone strand niet zeggen. Hier blijft het afval liggen liefst naast de afvalbak want deksel omhoog kost te veel moeite.
Wie is er nu smerig de naturist of de textiel drager .Nou ik zit liever bloot ,Dan tussen het afval.


mirakels   29-04-2015 16:45

ik heb van de gemeente Hoogezand-Sappemeer een brief ontvangen.hierin staat dat de gemeenteraad op 1 juni 2015 met een definitief besluit komt. In de opinierende raadsvergadering vormt de raad zich een mening over het onderwerp dat op de agenda staat. Hier vind de discussie plaats. Wij zijn van harte welkom bij deze vergadering. En kunnen plaatsnemen op de publieke tribune. De agenda van de vergadering kun je vinden op de website van www.hoogezand-sappemeer.nl wij krijgen als burger de gelegenheid het woord te voeren. Hiervoor kunnen we gebruik maken van het inspreekrecht. als je dat wil, moet je dit wel vooraf melden bij de giffier 0598373667.Mijn bief wordt toegevoegd aan het voorstel van de gemeenteraad,zodat de raadsleden kennis kunnen nemen van mijn bief en het bezwaar mee kunnen nemen in hun overwegingen. Maar 1 bezwaar is niet genoeg, daarom wil ik vragen of meer mensen dit willen doen. als we niets doen zijn we het standje kwijt.


mirakels   18-04-2015 12:07

Ik ben benieuwd wat er nu besloten is. de gemeenteraad heeft gisteren een besluit genomen. Ik heb nog bezwaar gemaakt. En gevraagd of we het oude strandje niet terug kunnen krijgen.Ben wel benieuwd of dat effect gehad heeft.


tarina   17-04-2015 13:24

Jeetje wat een heftige reactie zeg. Ik ben juist voor om t strand te behouden. Vind t zonde om deze assholes dit af te laten pakken. En dit was in t bos ernaast, dus niet op t strand. Dan geloof je me niet, zo komen we wel verder....
Schrik me eerst helemaal de stuipen op t lijf en nu is dit de reactie vanuit jullie. Geeft me een nog meer veilig gevoel zo.


pieter   17-04-2015 00:03


Helemaal met je eens Mark ,ik was er ook en het was druk en we hebben genoten van de zon .
En honden moeten aangelijnd . zodat ze niet op je af komen rennen en overal aan je ruiken. En de stront die ze achterlaten.
groeten en ik hoop op een mooie zomer zodat we veel van ons strandje kunnen genieten.
mark   16-04-2015 18:30

Flauwekul verhaal tarina
Ik was er de hele middag
Er lagen Vrouwen en mannen van de zon te genieten.
Niets aan de hand.
Ga maar ergens anders stemming maken om het strand in een kwaad daglicht te stellen.
Trouwens honden zij verboden na 1 april op het strand.

Groet,Mark


tarina   15-04-2015 18:39

Ik was hier vandaag in de buurt. Ik kom niet uit de omgeving en dacht met t mooie met mn hondjes een fijne wandeling te gaan maken. Echter al na een korte tijd kwam ik de ene na de andere man alleen tegen. Daarop besloot ik weer terug naar mn auto te gaan. Ik wilde dit via het bos doen, maar kwam al snel een man tegen die zich al aan t uitkleden was voor een andere man. Ik draaide me om en besloot via het water langs terug te lopen. Ook hier kwam ik steeds hitsige mannen tegen. Door t mooie weer had ik geen jas aan, geen tel bij me en voelde behoorlijk bedreigd... met de autosleutel in mn hand als wapen probeerde ik zsm weer bij mn auto te komen. Ik ben letterlijk wel 10 zoekende mannen tegen gekomen. Ik kon op een gegeven moment wel janken. Was bang en had me ook voorgekomen direct in t oog te steken met mn autosleutel als ik mij door iemand bedreigd zou voelen. Hulp roepen had immers geen zin, allemaal van die idioten in de nabije ook omgeving. Kortom geen fijne wandeling met mn hondjes. Ik was heel blij dat ik niet met een kind erbij hier was....

Ik denk niet dat t sluiten vh naaktstrand hier effect op zou hebben. Het 1 heeft niets met het ander te maken. Structureel en dagelijks bezoeken van politie in dit gebied zou al erg afschrikken denk ik. Jammer dat deze conclusie er uit gehaald wordt. Ik hoop dat er echt iets aan t probleem gedaan wordt, want ook na t sluiten vh strand zullen deze mannen hier nog steeds rondlopen.
Joost   15-04-2015 17:19

Vandaag mooi en warm weer.
Had graag nog even naar Meerwijck gewild maar durf niet.
Mag het nog of niet?
Had zo graag nog even in de zon willen liggen


Henk   14-04-2015 16:21

Helaas moet er dus weer een naaktstrand verdwijnen onder de druk van sekstoeristen. De Moere is al verdwenen, Hoornse plas is een kaalgeslagen vlakte geworden, en de druk tot sluiting is nog steeds niet van de ketel. Nu is dus Meerwijck aan de beurt.
Kennelijk haalt de overheid overal bakzeil en wil niet handhaven. Of zou het toch zijn dat de algemeen toegenomen preutsheid .... ?


Joost   09-04-2015 17:48

Echt jammer dat ook dit nu dicht gaat. Ging altijd naar de grote Moere maar toen dat dicht ging ben ik naar Meerwijck gegaan. Ik kom hier graag om na mn drukke baan lekker in mn blootje in het zand te gaan liggen. Dat sommige mannen daar iets anders doen daar stoor ik mij niet aan. Maar ja ze verpesten het wel voor ons naturisten en daar baal ik ontzettend van


ecdebruine   08-04-2015 12:51

Sexuele handelingen hebben niets maar dan ook niets met naturisme te maken. Begrijp ook niet waarom men zo graag aanstoot wil geven door in het openbaar handelingen te doen waar men zich aan stoort. Doe dat thuis. Gewoon genieten van zon wind en water.


O. De Jonge   08-04-2015 12:29

M.,
Heel jammer dat u het naaktstranden wilt sluiten. Ik kom er al jaren met de fiets vanuit Groningen.
Ik begrijp niet dat u zich zo druk maakt over sexuele handelingen.
Iedereen doet aan sexuele handelingen en in de natuur kan dat heel fijn zijn.
Ook begrijp ik niet dat het naaktstrand enige tijd geleden is verplaatst. Op de vorige locatie hoefde niemand er last van te hebben. Dat lag veel meer uit de gangbare wandelroute.
Nogal logisch dat publiek er nu hinder van heeft. Zo vlakbij het openbare strand.
Ik ben ervoor dat er overal in de natuur buiten de bebouwde kommen naakt gerecreëerd kan worden. Mensen hoeven zich niet zo te schamen voor hun lichaam en hun gedrag.
Heel jammer van deze zeer preutse beslissing.
Ik hoop dat de gemeente raad zich bedenkt en het naaktstrand weer naar de vorige locatie terug zet. Zet er dan maar een groot bord voor dat wandelaars niet kunnen schrikken.
Groeten,
O. De Jonge, Groningen   14-03-2015 13:28

Ik heb begrepen dat gemeente van plan is het naaktstrand in Meerwijk te sluiten. Ik wil graag iedereen oproepen om daar tegen in protest te gaan.
De gemeente Hoogezand is al enige jaren bezig om van het strand af te komen. Ik vindt dat we dit niet zomaar moeten laten gebeuren. Bij deze een oproep tot actie


Emiel   05-07-2014 08:08

Bedankt voor de website! De Hoornseplas was een stuk leuker dan Meerwijck. De plek is groter, opener en heeft eigen faciliteiten. Gr, Emiel


bolletje   17-08-2013 11:37

ben er gisteren even geweest en met twee stellen zitten praten. Heel ogedwongen. Achteraan zaten een paar heren, altijd in voor een praatje. Echt aan te bevelen.


kris   22-06-2013 21:12

HERSTEL: Doorrijden tot de parkeerplaats voor het SURFSTRANDJE !! (niet "grote strand"). Het nieuwe strandje ligt hier gelijk naast ter hoogte van de parkeerplaats van het surfstrandje !!
Verder doorrijden naar de grote parkeerplaats van het "grote strand" (textiel) kan wel, maar betekent verder teruglopen, over het strand zelf.
En nu maar hopen op mooi weer !! ;)


kris   22-06-2013 19:54

Topstrandje! Afgelopen week even wezen kijken... bij het oude (oostelijke) strandje inderdaad gelijk een paar meneren tegengekomen die graag een praatje(?) wilden maken... maar het nieuwe (westelijke) strandje is echt helemaal top voor een naturistische zomer:
Doorrijden tot de parkeerplaats voor het grote strand. Hier alles aanwezig wat er voor een stranddag nodig is. Gelijk hiernaast maar inmiddels volledig afgeschermd door bos en riet het nieuwe strandje (ter hoogte van de parkeerplaats), bij alle drie de ingangen tussen de bossages netjes aangegeven met nieuwe borden.

Tip: neem voor een naturistisch dagje toch zwembroek of bikini mee voor kiosk (en toilet) op het gezellig grote textiel strand. En daarna weer snel terug zonnen en zwemmen zoals de natuur het bedoeld heeft ;)


Andy   19-06-2013 18:29

Ramona, die gluurders heb je overal, schijnbaar hebben ze nog nooit een blote vrouw gezien? Zoals ze dan continu voorbij lopen / zwemmen etc...!!

Mijn vriendin gaat niet zo snel uit de kleren als ik en met dit soort gasten heeft zij er geen zin meer in.
ramona   17-06-2013 19:02

Vandaag geweest en het is niet meer zo hoe het was en nog steeds kansloze loerders en wat daar bij komt kijken kom er niet weer ga wel op zoek naar een ander plekje


rico   20-08-2012 16:45

leuke vrouw onmoet richting, meerwijk, die volgens mij ook naar de kleine strandje ging in meerwijk leuke dame, zou wel meer van die dame willen weten,
lekker samen genieten in de zon.. op de mooie zomerdag.. en waren vandaag trouwens best wel wat mensen op de naakstrandje.. :) dus dat goed begin..

groetjes..


Martin vd K   10-08-2012 23:31

Vandaag, 08 augustus 2012 naar Meerwijck geweest, zoals altijd, naar het oude naaktstrand.
Het was al weer een tijdje terug dat ik hier geweest ben, en het was uitzonderlijk rustig.
Nou ja, geen probleem dacht ik, gewoon lekker naakt bruinbakken.
Totdat er een oudere man aankwam die mij als enige naakt zag liggen, hij vroeg mij of ik wel wist dat naakt zonnen hier niet mee toegestaan is.
Dit wist ik dus niet, en ik vroeg hem waar ik hier in de buurt dan wel naakt kon zonnen, de beste man vertelde mij van het officieële naaktstrand, dus ben er tegen een uur of drie s'middags een kijkje gaan nemen.
Er lag 1 man dus ook hier heerlijk rustig, het is geen groot gedeelte, maar naar mijn mening een leuke plek met ook nog eens een stukje waar je het water in kan, ik ga hier zeker vaker heen, woon toch in de buurt, Lewenborg.
xxxxxxxxrico   03-08-2012 18:19

ik vind dit mooie strandje, het is nu ook schoner, en wordt toch wel af en toe goed bezocht, vooral leuke dat verschillende mensen komen.. en de omgeving is heel mooi zo bij het water..

en ook mooi dat aftoe vrouwen zijn.. :)


fitness20   24-06-2012 10:53

Ik ben een jongen die veel aan fitness doet, 20 jaar en het lijkt me wel leuk om een keer hierheen te gaan. Is dit wel leuk en of veilig voor een jonge puber? Ik ga binnenkort maar eens even kijken. Ik doe veel aan fitness.. Word je dan erg bekeken of niet? Ik hoop dat iemand mij kan informeren op msn?


Michel   01-06-2012 19:15

Hallo ben 24 jaar en wil keer naar naaktstrand is dit een leuke plek voor de eerste keer misschien kan ik met mensen mee stel of vrouw b=vindt eerste keer moeilijk


Ikke   28-05-2012 13:17

Hallo, bij toeval dit strandje ontdekt en heb heerlijk genoten van de zon... (voor het eerst op een naaktstrand)beetje onwennig in het begin maar daar was ik snel doorheen.. het was er redelijk druk, mannen ,vrouwen ,stelletjes maar ook heel veel mannen alleen. ik vroeg mij al af waarom ze steeds achter in de hoek van het strandje liepen..maar heb hier op de site gelezen dat er veel homomannen voor sexcontact komen.. ben ruimdenkend en heb er geen last van gehad alleen dat sommige mannen vreselijk zitten te staren,dat irriteerde me wel. kom dan een praatje maken i.p.v
leuk op een handdoekje liggen loeren..voor de rest is het een leuk plekje om van de zon te genieten..Hoi   27-05-2012 14:22

het oude naaktstrand word niet langer gedogen de politie trees streng op een oficeele waarschuwing en het verzoek om naar het officeele strand te gaan een volgende keer een boete. LET DUS OP!! er zullen dagelijks controles plaatvinden zowel zichtbaar als onzichtbaar. dit is het gevolg van de toenama aan overlast van heren welke zich op en om het strand begeven!


Klaas   24-05-2012 21:05

Hoi Rik,

Het nieuwe strandje is nog steeds een officieel naaktstrand. De borden worden echter continu door een stelletje vandalen weg gehaald of gesloopt dus met terugplaatsen is men maar gestopt. Daarom gaan er soms ook wel textielrecreanten zitten wanneer er geen naturisten zijn omdat het voor hun niet duidelijk een naaktstrand is. Ik ben er ook wel eens gekomen terwijl een textiel gezin zich daar lekker had genesteld. Ik ben even naar hun toe gegaan en ze verteld dat ze zich op een officieel naaktstrand bevonden. Zij hadden geen bezwaar dat ik naakt ging zonnen en ik had geen bezwaar dat zij daar gewoon bleven zitten. Zo zou het altijd overal moeten...elkaar gewoon vrij laten!


hans   22-03-2012 17:28

hallo
is het oude naaktstrandje ook voor stellen
wij willen eens gaan mijn vrouw en ik maar weten niet precies hoe het daar gaat. bekeken worden vinden wij niet erg iemand die ons vertellen wil hoe het gaat graag reageren


rik   15-03-2012 15:05

Weet er ook iemand of het tweede strand nog naakt is was vorig jaar wel zo maar nu geen borden meer was gemende strand


Martin   20-12-2011 11:08

Hoi mensen,

Ik ben nog nooit naar een naaktstrand geweest. Maar het lijkt me leuk om dat eens te doen. Heb die wens al jaren. Ik woon in de provincie Groningen. Maar om alleen te gaan lijkt me niks. Misschien wil er een gezellige dame met mij mee. Gewoon voor de gezelligheid. Ik ben een man van 42 jaar. Misschien kun je mij via de beheerder van deze site bereiken. Ik weet niet hoe het werkt.


nudist   25-11-2011 11:00

het is onzettend jammer dat dit strand nauwelijks word onderhouden gemeente hoogezand doe er eens een keer wat aan.


zon   20-08-2011 17:06

ben er jaren geleden daar eens op vakantie geweest echt een heerlijk strand op het nieuwe ben ik nog niet geweest

Morgen tegen het einde van de ochtend ben ik daar in de buurt en ga ik weer eens kijken ga dan weer naar het oude strand , ik hoop dat ik daar leuke mensen tegen kom en kan terug kijken op een leuke middag


VW boy   07-08-2011 21:38

kunnen we daar ook rustig bruinen, want bij het hoornse plas kijken sommigen je lichaamsdelen er haast af


het. boy   29-06-2011 01:48

ik ben gewoon hetro en wil niet na het nieuwe strand want daar lig je zo te kijk maar is dat oude strand een veilige plek voor een puber aleen (wel gewoon overdag van 10 tot 18 zeg maar) ? graag een reactie


mix stel   14-05-2011 20:57

hoi we zijn gisteren even wezen kijken hier voor de eerste keer maar waren volgens ons op het oude strandje maar ook daar is het heerlijk liggen


lex   10-05-2011 10:19

hoi zonaanbidster,

fijn dat je zulk positief nieuws afgeeft! hopelijk kan dit zo blijven en is er respect naar elkaar.
als je weer gaat hoor ik het graag.

groeten, lex 38


Geert   04-05-2011 12:49

Hoi,

Ik denk dat ik hier vrijdagmiddag even ga kijken.
Ben hier nog nooit geweest.

Groeten,

Geertjoey   01-05-2011 11:15

Hmm de wind is NO dus zou je hier lekker uit de wind kunnen liggen. Ik ga vanmiddag maar eens checken hier.


beau   27-04-2011 18:18

hey zonaanbidster,
ik was er ook 2e paasdag..
heb geen vrouw alleen gezien.. dus heb je vast gemist daar.. hihi.

ga je er vaak heen?


Geert   26-04-2011 11:36

Hallo Zonaanbidster,

Kom je daar alleen om te zonnen of zwem je hier ook wel?

Groetjes,

Geertzonaanbidster   24-04-2011 09:03

Hallo,

Ik ben zaterdag 23 april naar het nieuwe naaktstrand geweest een paar uurtjes van 11 t/m 14:00 uur, het was er lekker rustig en netjes,ik kom hier wel vaker weer met het mooie weer.
Ik ben een vrouw van 34 jaar en kom meestal alleen.

Groetjes zonaanbidster.


hans   22-04-2011 19:28

hallo
nee ik bedoel op het oude strandje mijn vraag is of je hier ook zonder problemen met je vrouw kan zonnen en of meer stellen op het oude strandje zonnen wij zijn hier verder nooit geweest en willen het eens proberen maar dan wel op het oude strand vanwege beschutte ligging
alvast bedankt


Robin   22-04-2011 18:33

Had later vanmiddag eindelijk weer even tijd, was rustig en zeer aangenaam even weer lekker van de zon te genieten.
Hoezo zonder problemen Hans? Zijn die er op het "nieuwe" strandje?


hans   22-04-2011 13:54

hallo
kun je op het oude strand ook zonder problemen met je vrouw zonnen en zonnen hier meer stellen
wie heeft een antwoord


Robin   19-04-2011 07:29

Je komt in ieder geval je afspraak deze week al na sun_lover, het lijkt prima weer te worden deze week, ik probeer maar even wat tijd te maken en zal er vast één van de komende dagen wel weer zijn.
Is er wellicht via de moderator een pm mogelijk op deze site?


sun_lover   16-04-2011 20:44

hey Robin,
leuk dat er via deze site gereageerd wordt!
eind van de ochtend is het idd vaak heerlijk rustig met uitzondering van enkele 'vage-textiel-gasten'.
's weekends is het, bij lekker weer, wel iets drukker maar voor de middag is het vaak rustig.
vraag: is het mogelijk om via deze site 'privé' emailadressen of telefoonnummers uit te wisselen?
'k vind het geen prettig idee dat iedereen hier mijn email adres kan lezen.
maar het idee om gezellig af te spreken spreekt me wel aan. zou leuk zijn als je reageert, dan zorg ik voor mooi weer :-)
groetjes,
sun_lover


Robin   13-04-2011 07:19

Ik had zondag geen tijd maar maandag rond de middag heerlijk een paar uurtjes liggen zonnen.
In de ochtend had ik een prive strand en later kwamen er langzaam wat meer heren en een stel op het strand.
In die uren wel veel wandel verkeer van geklede "vage" heren in de richting van de hoek links achteraan, maar geen last van gehad.
Kortom als het weer het toelaat ga ik weer vaker.
Zou leuk zijn Sun_lover, als jij weet hoe we in contact komen, spreken we af als ik even tijd heb en het warm genoeg is.


sun_lover   08-04-2011 15:08

hallo Meerwijck-gangers,
ik zie bij de berichten wisselende verhalen over het aantal bezoekers. de foto's zien er veel belovend uit.
dichtbij huis een mooi plekje om op warme dagen te vertoeven. dit weekend (zondag) belooft lekker warm te worden, wie van de lezers van dit forum gaat -bij mooi weer- komende zondag lekker zonnen bij Meerwijck? na het bericht van robin (12-7-10) lig ik liever niet alleen. en trouwens: alleen is maar alleen.
x
sun_lover (m)


a. nudist   02-04-2011 18:04

hoi iederen ik ga ook binnenkort weer naar het strand iki hoop toch dat het dit jaar gezelliger word dan vorige jaren en dat je dan vrij kan lopen zonder dat je word aangegaapt met goh wat gaat hij doen.

mvg. a. nudist


Wim Quittner   22-03-2011 17:29

Regelmatig hou ik korte wandelingen in de natuur. Doel is dan om zo lang mogelijk bloot te lopen. Dit kan zowel in Groningen als in Drenthe.
Dit is een vorm van naturisme die zo langzamerhand in Duitsland veel wordt gedaan onder de noemer "nackt-wandern"
Wie wil een keer mee?
Natuurlijk gebeurd er onderweg ook wel eens iets "spannends"


joop de haan   19-03-2011 14:59

hallo allemaal,

ik ben nog nooit naar een naaktstrand geweest maar zou het graag willen deze zomer.

welke vrouw(en) en/of stel(len) willen een keer met me mee om mij net dat extra duwtje in de rug te geven?

graag hoor ik wat van jullie.

groeten,
Joop de haan.
22 jaar
jopdehaan@hotmail.com


Klaas   14-03-2011 15:45

Dit weekend voor het eerst dit jaar weer een kijkje gaan nemen. Nu in het voorseizoen heeft de begroeiing tussen het textielstrand en het naaktstrand nog geen blad. Hierdoor wordt het naaktstrandje nog niet aan het oog van de mensen op het textielstrand ontnomen. Het bijzondere was dat normaal gesproken je je op dit standje nog wel eens een bezienswaardigheid voelt, maar dat nu de reactie van iedereen op het textielstrand heel normaal was. Het blijkt maar weer dat hoe meer het naturisme wordt verhuld hoe nieuwsgieriger men wordt en hoe bekrompener erop wordt gereageert. Maar het zal nog wel een tijd duren voor de begroeiing weg kan en je zelf mag weten of je op het strand kleding draag of niet...Tot die tijd moeten we het doen met dit afgebakend, voor het zicht ontrokken, tweede rangs stukje waar men af en toe komt "aapjes kijken".


iemand   07-11-2010 11:21

hoi iedereen ik ben vaak op het naaktstrand aan het zuidlaardermeer ook ben ik vaak op het hoornseplas.
ik ben er vaak alleen soms ook met ons 2 het zou leuk zijn als wij ook eens iemand mee kunnen nemen desnoods om kennis te maken met het naaktstrand. om prive redenen maak ik mijn naam liever niet herkenbaar maar je mag mailen op naakstrand@live.nl haha ja ik weet het het is per ongeluk verkeerd gespeld maar het adres klopt.
ik hoor het wel dat er reactie komt.
alleen is maar alleen het is er gezelliger met een groep.

groeten en tot ziens maar weer.


Robin   12-07-2010 07:39

Gisteren voor het eerst hier geweest en even een paar uurtjes heerlijk in de zon kunnen liggen.
Toch kreeg ik, aan het einde van de middag, nadat een paar stellen weg gingen, een wat onbehaaglijk gevoel, door de verhalen die ik gelezen had over homo's en gluurders.
Ben toen maar weg gegaan zonder dat ik daar overigens direct aanleiding toe was, meer een gevoel.
Volgende keer toch maar samen met iemand...


Klaas   25-06-2010 21:44

Kom hier regelmatig. Een mooie rustige plek en gezellig met de vaste bezoekers.
Jammer alleen dat cruisende homo´s op weg naar hun ontmoetingsplek tussen het oud en het nieuwe strandje en gegluur in de bosjes de rust regelmatig verstoren.
Ik neem ook wel eens mijn kinderen mee maar zie mij dan toch vaak genoodzaakt ze zwemkleding aan te trekken omdat ik het gespuis in de bosjes niet vertrouw. Jammer dat een paar bekrompen funzen je plezier dan zo kunnen vergallen!


David & Saar   18-08-2009 17:08

Hi Mary & Ron,
Wie weet! De sauna klinkt goed! Stuur ons maar even een mailtje op shreksimpson@gmail.com met wat meer info en wie weet.

Groetjes!


Mary en Ron   17-08-2009 13:49

Hoi Saar en David
Zouden wij dat lekkere stel kunnen zijn?
wij hebben ook de ruimte om tuis bloot te zijn met buiten sauna.
Groetjes Mary en Ron


alwin   14-08-2009 10:20

Welke vrouw heeft een keer zin om mee te gaan
Ben zelf 40 jong
Alleen vindt ik niks aan


David & Saar   06-08-2009 01:41

Vandaag zijn wij voor het eerst op het nieuwe naakstrand geweest. Niet verkeerd, Leuk gemengde bezoekers. Wel jammer dat er toch weer met zichzelf spelende gays al trekkend naast je liggen of in de bosjes zich tegoed doen aan zichzelf aan het uitzicht op de zonaanbidders... Maar ach...leven en laten leven.. Een lekker stel zou leuker zijn :-)


Frank   27-07-2009 15:35

Leuke site


Ron en Mary   10-07-2009 18:55

Hoi
Wij liggen met een boot op het Zuidlaardermeer.
en We gaan wel eens naar het naakt strandje,
maar er is nooit wat te doen.
We zouden het leuk vinden om met meer mensen iets af te spreken.
We zijn heel benieuwd of hier meer belangstelling voor is.
ons email =pbaz@orange.nl


Jasper   30-06-2009 16:26

Hallo,

wie gaat er van de week nog?
stel 47   25-06-2009 22:21

willen ook s gaan kijken vrijdagochtend, hope dat er iets te doen is


ed   23-08-2008 12:36

Hallo Anne V.

Leuk dat je antwoord op mn bericht, maar waar kom je vandaan dan?? Wil best een keer met je heen hoor. Hoor het wel van je


Anne V.   16-08-2008 11:25

Hoi Ed.

Ik wil ook een keer graag naar het naakstrand.
Heb ik nog nooit gedaan en het lijkt mij heel erg
leuk. Stuur anders maar een e-mail naar mij.
SweetAnne@live.nl

Ik ben niet de Anne van het andere berichtje dat hier ok staat. ;)


Anne   28-05-2008 12:21

Hallo allemaal. Ik wil hier even kwijt dat ik het nieuwe en het oude naaktstrand echt super vind. Ik zelf ga altijd naar het oude naaktstrand omdat daar meer privacy is. Deze zomer neem ik mijn 2 dochters van 10 en 12 ook mee. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend