Texel De Cocksdorp
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Texel De Cocksdorp
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Peter   09-11-2023 14:44

@Huub: ten eerste excuses voor mijn zeer late reactie. Ja hiermee heb je mijn vraag inderdaad beantwoord, bedankt!
Lijkt me erg mooi om daar eens te wandelen, richting de slufter en dan over strand in je nakie terug. Puur natuur!


Maarten en Joke   15-09-2023 12:01

We hadden de reviews hier al gelezen, dus hadden al een verwachting. Bij aankomst (en dag ons dagje naaktstrand bij Den Hoorn) overtrof dit echt alles !! Wat een prachtig strand en prachtige plek. We hebben al heel wat stranden gezien, maar dit is nu onze favoriete plek. Heerlijk wijds en breed strand en heel rustig. Straks maken we nog een blote wandeling naar de Slufter.
Nu genieten van deze prachtige nazomer stranddag ??


Huub   11-09-2023 11:01

@Peter Met"door de duinen" bedoelde ik echt de landkant achter de duinen waar heide staat en vennetjes zijn. Is wandelgebied en geen naaktrecreatie. Dus daar uiteraard in textiel. Terug vanaf Slufter richting paal 28 kan je zonder textiel, loopt vrijwel niemand muv enkele andere nudiste(e). Grens (noord) is wel 26,4 zoals aangegeven ivm recreatie in badkleding.@Peter, vraag beantwoord?


Peter   11-09-2023 09:27

@Huub: kon je dan de hele route dus helemaal van paal 28 naar de slufter en terug in je nakie lopen? En bedoel je dan met 'landkant' dat je door de duinen liep, of nog steeds over het strand maar tegen de duinen aan?


Huub   28-05-2023 17:15

@eppo, en wat vond jij van het strand?
@wilco , net als jij herhaal ik mijn review na nog een bezoek. Nog steeds heel mooi!


eppo   31-08-2022 22:59

huub ik heb je volgens mij zien lopen met rugzak


Huub   25-08-2022 16:54

Heel mooi strand, echt aan te bevelen. Naar Slufter gewandeld vanaf paal 28 (strandtent), aan landkant. Over het strand terug. Naaktstrand aan Slufterkant zo heerlijk stil, vrijwel niemand. Zen moment tijdens zwemmen en zonnen. Meer richting paal 28 weer drukker


Wilco   03-08-2022 22:33

Van de week weer een paar keer op het naaktstrand van Paal 28 geweest. Echt een ideaal strand voor rustzoekers. Als je voorbij de strandhuisjes loopt heb je echt een strand voor jezelf.
Ik verbaas me erover dat er maar zo weinig reviews van dit strand zijn. Ik heb hier al eens een review over dit strand geschreven en wat ik toen schreef is nog steeds actueel. Echt een aanrader. Maar niet allemaal tegelijk komen nu, moet wel lekker rustig blijven natuurlijk....


Tjipke Tasma(webmaster)   01-02-2021 19:06

Beste van Dijk,

Om het (begin) van het naaktstrand te bereiken moet er ongeveer 600 meter over het strand worden gereden, waardoor het (vrijwel) onbereikbaar is per scootmobiel. Dit geldt eigenlijk voor praktisch alle naaktstranden aan de kust.van dijk   01-02-2021 18:54

Mevr Meneer.is het naturistenstrand met scootmobiel bereikbaar.vr gr F van Dijk.


Marijn   28-08-2020 19:32

Hier vorige week heerlijk gewandeld. Met kleren aan vlak voor strandopgang links pad achter de duinen langs richting slufter (groene paaltjes). Bij de slufter langs zee lekker bloot terug richting strandpaviljoen.


elan   27-08-2019 12:20

Afgelopen weken weer naar Texel met vakantie geweest. Het was weer heerlijk op het naaktstrand bij Paal 28. Eerst naakt de zee in die prachtig was door de wind en de hoge golven. Daarna in je nakie genieten van zon en wind in de duinen of op het strand. Het is zo puur om naakt te genieten van deze mooie natuur.


Wilco   20-08-2015 23:43

Het naaktstrand bij Paal 28 is een heerlijk rustig strand, ideaal voor beginners. Als je even doorloopt na de strandhuisjes die bij het naakstrand horen, heb je een strand bijna voor jezelf. Je kunt ook flinke wandeling maken richting de Slufter, een prachtig natuurgebied. Ergens schijnt het naakstrand op te houden dan, maar heb het bord niet gezien, misschien gemist. Dus ben tot aan de geul van de Slufter geweest en weer terug een flinke tippel. Voor de rest heerlijk rustig strand, geen gedoe. Aanrader voor rustzoekers. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend