Geestmerambacht
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Geestmerambacht
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Emilio   11-09-2023 03:52

Zoals ik al eerder schreef ga ik altijd alleen. Ongezellig, maar het is niet anders. Ik zoek een plekje dicht bij het bankje bij de steiger en als het warm is zoals de afgelopen dagen, spring ik geregeld even in het water. Dan heb je ook aanspraak van andere mensen en is het heel gemoedelijk. Als je langs de steiger vanuit het water een beetje omhoog loopt naar het einde, kan je makkelijk het water uit. Er zijn stenen, maar die kan je goed zien. Ze zijn niet al te glibberig. Ik snap wat Jan schrijft. Er is activiteit tussen de bomen en ik zie en voel ook de rondlopende individuen die je min of meer ‘scannen’. Neem er geen acht aan en geniet lekker van het buitenzijn. Ik kijk/staar gewoon terug als het te gortig wordt, dat helpt vaak wel en ik heb ooit ook een man aangesproken die maar om me heen bleef draaien. Het is al met al een hele fijne mooie plek. Spreek mensen gewoon aan op ongewenst gedrag. Ik denk dat dat uiteindelijk toch de enige manier is om duidelijk te maken dat dit strand niet daarvoor bedoeld is.


Jan   10-09-2023 09:46

Mooie ligging, maar lastig om te zwemmen. Steigertje heeft geen trappetje en via het strandje is het door de blubber ploegen en om bij het meer te komen voorzichtig met de stenen op de bodem.
Veel mannen die op het stuk tussen de bomen zichzelf aan het bevredigen zijn en een paar die over het open deel rondjes lopen om te gluren.
Op het open deel is het redelijk vertoeven, maar de sfeer wordt door de afwerkplek tussen de bomen wel verziekt. Je hebt vanaf diverse plekken op het open deel namelijk zicht op de plek tussen de bomen. Dat wij er waren was er ook een stel daar met elkaar aan het vozen waar de hele club mannetjes omheen ging staan af te trekken.
Jammer, want de locatie is best wel mooi met schoon water.
Toiletgebouw is aanwezig, maar dat ligt tegen de afwerkplek aan en je voelt je als man erg bekeken als je daarheen gaat.
Geen horeca op het terrein, maar cá 10 minuten lopen op het geklede deel.
Zeker geen aanrader voor kinderen en zeker geen aanrader als je niet geconfronteerd wil worden met zaken waar een naturist niet voor komt.


Emilio   05-06-2023 23:51

Ik ben een man en ik ga alleen naar deze plek. Omdat ik geen vrienden heb die dit met mij willen doen. Ze willen zich niet blootgeven. Dat maakt mij dan ook een man alleen en dat voelt steeds vaker alsof ik dan een of andere perverse man ben. Wat niet zo is. Ik zie wat er in de bossages gebeurt. Zolang ze mij er niet mee lastig vallen vind ik het oké. Als het maar niet zichtbaar is. Wat ik een beetje mis is dat mensen die niet de bosjes in willen elkaar niet wat meer omarmen. Elkaar uitnodigen om bij elkaar te zonnen, kletsen. Ik mis het sociale een beetje hier. Ieder voor zich en als ik hoi zeg, dan draait diegene zich af, alsof hij/zij zich schaamt. Waarvoor? En inderdaad, dat toilet gebouw… zullen we dan zelf een emmer en een mop meenemen om het eens uit te chlooren? ?


Reinier & Nicole   29-05-2023 06:57

Voor de eerste keer hier geweest. We vonden het erg mooie locatie, vol in het groen, met een weids uitzicht over de plas en voor de geoefende zwemmers veel mogelijkheden. Mooi dat er een toilet gebouwtje stond, al had dat wel wat schoner gemogen en een douche zou ook welkom zijn. Het water in en uitgaan via de steiger is inderdaad even een uitdaging, maar lukt wel. Aan de andere zijde bij het strandje is vrijwel alles dichtgegroeid en inmiddels is daar ook blauwalg geconstateerd, al zagen we geen waarschuwing ter plekke. Wat tegenviel was dat een ouder mannetje en een stel zich niet konden beheersen met privé activiteiten: Dat maakte bij onze aankomt een vertwijfeling of we hier wel zouden blijven. Toch waren er op dat moment een redelijk aantal mannen en vrouwen, die hier wel de pure aard van het naturisme begrepen. Omdat we ook heel veel op verschillende locaties komen, hebben we steeds meer de indruk dat wanneer de bloot terreinen ver afgelegen gelegen zijn met weinig vertier voor jongeren of kinderen, dat gezinnen en jongeren mensen dan ook wegblijven. En als het sanitair dan ook nog eens slecht onderhouden is maakt dat helemaal een indruk van weinig (sociale) controle, en werkt helaas zo activiteiten in de hand dat niets met naturisme te maken heeft.


John   27-05-2023 17:40

Vandaag heerlijk een aantal uurtjes gezond. Het weer was fantastisch. Zwoel windje en lekker warm op je huid. Gemoedelijke sfeer, veel stellen maar ook mannen en vrouwen alleen. Water was nog wel erg koud. Top lokatie.


Adrian   01-09-2022 01:51

Dit jaar weinig kinderen die met hun ouder(s) naar het strandje komen. Zijn ze weggejaagd door vieze oude mannetjes, die zich niet weten te gedragen? Of is er een andere oorzaak?? Graag jullie reactie.


Anita   26-08-2022 20:11

Ben hier geweest. Best spannend als vrouw alleen. Inderdaad veel kijkers, maar niemand sprak me aan. Beetje ongemakkelijk.
Fijn schoon grasveld. Makkelijk bereikbaar.


Chantal   22-08-2022 14:15

Als vrouw alleen verl gluurders om je heen.. voelt niet prettig


Jasper   12-08-2022 16:25

Hé Anita Ja zeker ook geschikt voor alleen vrouwen. Het is een heerlijk grasveld met genoeg ruimte. Zeker een aanrader


Anita   10-08-2022 15:06

Geschikt voor een vrouw alleen?


Arie   07-08-2022 07:28

Gister, 6 augustus voor het eerst geweest.
Heerlijk rustig strandje, mooi zwemwater, schoon toilet..... heerlijk
Enkele stellen en vooral wat oudere mannen (50+ en daar val ik zelf ook onder)


Anita   04-08-2022 20:07

Leuk strandje ?


Adrian   03-08-2022 01:01

Parkeren is gratis en volop ruimte. Zo'n 10 minuten lopen langs het meer. Er staan duidelijke borden (NFN) waar het gebied begint.


Anita   02-08-2022 11:38

Kun je hier goed parkeren, en is het ver lopen?
Joost   27-07-2021 21:56

Afgelopen maand hier voor het eerst geweest. Na het lezen van het gastenboek snapte ik meteen wat er met het frikandellen bos bedoeld wordt. Zelf trek ik me er niets van aan. Ik had een leuk plekje gevonden vlak bij het water langs een gezellige dame uit de buurt. Even mee gekletst net als sommige heren. Ik vond het vriendelijk aanvoelen en ga hier zeker terugkomen. Aangezien ik door heel Nederland reis probeer ik verschillende strandjes maar deze staat hoog.


Adrian   03-06-2021 01:08

Vandaag (woensdag) weer een dagje op dit strand geweest. Geen last van viespeuken gehad. Valt allemaal wel mee, als je maar niet de bosjes in gaat. Leuk strandje ook voor kinderen geschikt Veel stellen en vrouwen vandaag, prima sfeer. Als je nog twijfelt, kom dan toch en hou je zwembroek aan. Dat mag ook, zeker als puber. Tot ziens deze zomer op het naaktstrand.


Adrian   18-05-2021 04:05

Het strandje is gewoon open.


Steve   14-05-2021 08:08

Het naaktstrandje Geestmerambacht lijkt opgeheven.
Ik was daar eergisteren en op het officieel strandbord staat niets meer over naaktrecreatie. Ook de bordjes naast de boomstammen zijn weg.
Het is ook nog volledig open gesnoeid.
Stef   22-09-2020 19:42

Vandaag voor de 2e keer hier geweest. Van 12.00 tot 16.30. In het begin erg rustig en voornamelijk mannen alleen. Na 14.00 werd het publiek wat meer gemengd, ook qua leeftijd.

Zo lang je op het gras blijft hangt er een prima sfeer. Tussen de bomen komen er mensen met duidelijk andere doeleinden. Geen last gehad van onwenselijke opmerkingen of gesprekken.

Heerlijk relaxed dagje gehad.


Jonge dame   13-08-2020 08:28

Lekker in de zon gelegen en het water is top heerlijke temperatuur en helder!

Straks Twiske uitproberen


metzntweeen   12-08-2020 12:39

Helder zwemwater. Veel visjes te zien


Peter   11-08-2020 22:58

Top gezelschap vandaag!
Lef ook van die jonge meid, volgende keer van harte welkom
Erg dapper en bijzonder mooi


Mick   10-08-2020 14:04

Ik ben daar vanmorgen geweest en de sfeer was zeer goed, lekker bijgebruind, heerlijk gezwommen, leuke mensen ontmoet, en nog oude bekenden tegen gekomen.


Nico   10-08-2020 11:42

Nooit meer.

Even lekker gelegen maar er was constant iemand zo aan het gluren dat ik me af vroeg of die geen nek pijn kreeg.

Moest na een minuut of 20 even naar de wc. Toen ik opstond ging er gelijk een oude man op het bankje staan en bleef mij aankijken.

Na het toilet bezoek even naar het water (meter of 3 door de bosjes over een paadje) gelopen en meteen drie oude mannen die mij achterna kwamen.
Snel weer weg bij het water, werd toch erg vreemd.
Vooral omdat er voor mij niemand was geweest.

Even in het gras gaan zitten waarop de man van het bankje gelijk redelijk agressief op mij af kwam die vervolgens zo dicht op mij kwam staan dat zijn ballen bijna in mijn gezicht zaten.
Dit is wat hij zei: Je weet dat je niet verder mag dan dat bord met bloot gebied erop hè!!
Ik zeg. Nee weet ik.
Waarop hij zegt ja omdat ik je net verderop zag lopen en dat kost je wel 400 euro he.

Nou was ik of niemand verder geweest dan dat bord.

Is dit iets om de jongeren weg te jagen ofzo?
Of willen die oudjes daar geen onbekenden?!

Ook heel vreemde mannetjes die de hele tijd half verscholen in de bosjes blijven staan.

Heel rare gewaarwording en nog nooit eerder zoiets mee gemaakt.

Maar snel weg gegaan na een half uurtje daar geweest te zijn.

P.s. dit was op 04-08-2020 omstreeks 1500uur.Erik   08-08-2020 15:00

Als eerst wil ik zeggen dat het een heel mooi veldje is. Ik ben er nu 2 x geweest.de 1ste keer stond er idd een oud mannetje zich af te stekken tot ik het na een uur zat was en er wat zei. Vandaag waren er heel veel homoseksuele mannen die ook net als al eerder gezegt alleen maar aan het rond gleuren zijn. En op je af komen. Moet er wel bij zeggen dat er vandaag meer mensen waren met kinderen waardoor het moraal iets hoger komt te liggen. Zelf ben ik heel ruim ingesteld en heb niets tegen wie dan ook maar ik voelde me niet op het gemak door dat ik van top tot teen werd uitgekleed ( door mannen), ik kan me dan ook heel goed voorstellen dat vrouwen zich er niet op hun gemak voelen


Jim   06-08-2020 10:10

Het loopt daar helemaal uit de hand, met de vooral oudere, homo mannen die constant om zich heen zetten te kijken/gluren.
Bij aankomst word je al gekeurd, mannen die de hele tijd sex contact zoeken, de hele tijd het bosje in en uit gaan, ze schijnen dit al het frikandellen bos te noemen.
Mannen die rondlopen met cockringen, mannen die zich afrukken, zelfs toen ik wegging kwam ik langs een man die op een bankje zittende mij aankijkend zat af te rukken.
Dit laatste zal mij een eventuele volgende keer niet meer gebeuren, want dan zal er een asexsuele tegenaktie komen, want hier ben ik niet van gediend.
Voor alle duidelijkheid, ik ben een zeer vrijdenkend persoon die zeer op zijn levens vrijheid is gesteld en zeker ook anderen al hun vrijheden gunt.
Ook buitensex moet kunnen, daar heb ik zeker niks op tegen, leuk zelfs, maar doe het dan op plaatsen waar de mensen daar voor komen of later op de dag of op een achteraf plekje.
Ik heb zeker niks tegen homo mannen, maar zoals ze zich nu met velen op dit naaktgedeelte gedragen is niet leuk meer, veel mensen, ook hetro stellen vermijden daarom deze naaktrecratieplek, jammer want een meer gemeleerd publiek zou leuker en ontspannender zijn.


Klaas   26-06-2020 23:14

Wij, mijn vrouw en ik, komen hier regelmatig. Vaak veel alleenstaande mannen maar vandaag een mooi gemengd publiek. Stellen alleenstaande jonge vrouwen en natuurlijk de nodige mannen. Je wordt er nooit lastig gevallen behalve voor een gezellig praatje. Geen pottenkijkers.


klaas   17-06-2020 20:46

Vandaag langs geweest voor het eerst op eerste oog niet echt veel aantemerken maar soms loopt er wel iemand langs die even goed kijkt naar je van top tot teen en bijna iedereen is ron de 55+ hoop dat ik nog een paar keer heen kan en ook wat levetijd genoten tegen kom om gezellig een babbeltje te maaken of zoStel   12-06-2020 08:16

Cees bedankt voor je compliment
Was zeker een mooie dag!
Als je oppast misschien kom ik of we dan vaker.
En inderdaad leuker als er meer stellen zouden komen!
Gemengder gezelschap


Cees   10-06-2020 23:25

Vandaag 10 juni hier gelegen. Een beetje fris nog en het was in het begin rustig.
Nadat een prachtige jonge meid kwam liggen (Een model is er niks bij) , werd het in ene drukker en kwam de zon soms door. Haar gezelschap kwam later aan , maar wat een geluk voor hem!
Blijft een mooi plekje, en was vandaag ondanks wat frisser weer de mooiste dag om er te zijn.

Leuk als er meer stellen zouden komen, dat het wat gemengder is.
Chicco   30-05-2020 22:59

Vandaag in de middag wat uurtjes doorgebracht op dit prachtige strandje, helaas is 90% van de bezoekers oude 55+ mannen met flinke bierbuiken die sex zoeken met elkaar. Ik vond het geen gezicht. Spaarnwoude is veel gemoedelijker en de populatie is ook gemengd .


Jeroen   22-08-2019 20:01

Vandaag hier met vrouw geweest, 1e en meteen de laatste keer. Er liep 1 man te paraderen met zn cockring om en om de 5 meter zat een man alleen te gluren naar anderen. Hooguit een half uur in de zon gelegen en in die tijd verdubbelde het aantal mannen, niet fijn, voelde gewoon vies.


   26-07-2019 12:22

In mijn BLOG over het naaktstrand staan 5 artikelen
die over het naaktstrand gaan en mijn ervaringen. Die
artikelen mogen best gelezen worden.

https://peterbeermansdagjournaal.blogspot.com/

Scrol naar beneden naar de data: 7,16, 21 april; en: 1 en
19 mei.

Nogmaals het naaktstrand is niet veilig !


Peter Beerman   25-07-2019 21:53

Seks is daar waar mensen uitgekleed zijn. Ook op nudistencampings. Op naaktstranden. In Zuid-Frankrijk wordt open en bloot aan seks gedaan op het strand. Oud en jong. Cap d'Agde . Zelfs op het naaktstrand is Nederland bekrompen als vanouds. Het is al meteen incest als oud met jong is. Jongeren denken snel dat ze aantrekkelijk gevonden worden. Wanen zich de schoonheden. Wanen zich Brad Pit. Belachelijk!
Van mij hoeft de seks het niet. Er is voldoende struikgewas. Als het te dichtbij komt ben ik weg. Is mijn keus. Als je kiest voor seks. Ga je gang...nogmaals als ik er last van heb ben ik weg...of zoek een plek die voor mij geschikt is.
Ik zag er werkelijk nooit iemand die aantrekkelijk genoeg was om daar seks mee te hebben. Niet onder de ouderen en niet onder de jongeren. Mensen met een nogal dommige mentaliteit.
Ik kom er niet meer vanwege aangeklede kijkers. En giechelend langskomend publiek. Mannen die bij de grens van het gebied staan te kijken of je er overheen gaat. Alsof ik in een dierentuin ben. Wat een belachelijke vertoning. GEEN VEILIGE PLEK VOOR MIJ. Werkelijk te lullig om over naar huis te schrijven. Er is wel een mooie zwemplek.

(zie ook mijn BLOG: https://peterbeermansdagjournaal.blogspot.com


Brandon   02-07-2018 21:49

Jeroen. Dit naaktstrand is nog open.


Jeroen   28-06-2018 06:14

Is dit naaktstrand nog open?


Xander   25-08-2017 16:23

Hallo, vandaag hier langs geweest. Gemoedelijk, maar vooral oudere mannen. Geen leuke dames of mensen van rond de 25-30, dat maakt het toch wat minder. Er is hier iig niets om bang voor te zijn.


Maran   23-08-2017 08:31

Gister zat n oud geil vies mannetje gewoon te filmen . Is dit normaal!!!


Rene   13-07-2017 18:59

FF reageren is niet parkeerplaats zuidzijde maar parkeer noordzijde tegenover de molengroet.en dan aanrijden op de parkeerplaats rechts in DE hoek achter de boomstammen


Peter   13-07-2017 17:50

Geen sex op het naaktstrandje in geestmerambacht. Streng toezicht met boetes maar een plek aanwijzen elders.
Bv achter de afval plaats een legale plek maken. Parkeerplaats zuidzijde


Spontane kwakje   08-05-2017 23:49

Ik ben een jongen van 18 en ga morgen naar toe, ik ben wel benieuwd wat ik aan ga treffen en hoeveel mensen er langs fietsen. Ik ben wel benieuwd en nieuwschierig.
Ik hoop dat het een leuke dag word


Zwemmers   13-04-2017 11:14


Het is een heerlijk strandje met voldoende ruimte en rust.
Fijne mensen die genieten van de zon op het lijf en de wind langs de billen.

Ja aan de bosrand zitten soms wat mannetjes maar die houden nooit lang ''stand'' en vallen niemand direct lastig.

Ook deze zomer gaan we weer heerlijk genieten van de zon en het frisse water.Patrick   24-06-2016 12:46

Gister voor het eerst hier heerlijk uit de kleren gegaan,t was heerlijk weer en van gluurders heb ik in ieder geval geen last gehad,hoewel er ook maar 5 of 6 mensen waren toen ik aan kwam rond half negen.

Ik ga zeker vaker komen met mooi weer


Quinn   19-06-2016 18:56

En hoe is het er nu?
Ik ben van plan in juli naar dit strandje te gaan maar ga dan voor het eerst en vind best wel spannend.
Lijkt me heerlijk naakt te zijn in de natuur.


michel   11-03-2016 13:39

TIP....Als er overlast onstaat organiseer jullie dan en maak er een kleine vereniging van dan sta je stuk sterker en kun je mensen aanspreken....zie bv den bosch met het Engelenmeer...sociale controle spreekt zich snel rond en...weg overlast.....evt in samenwerking gemeente.


Nevermind   17-08-2015 21:04

Mijn hele leven woon ik al vlak bij het geestmerambacht en de overlast die wij hebben van het sexverkeer is niet normaal. Ik heb totaal geen problemen met het naaktstrandje daar want dat zijn/waren altijd hele normale mensen maar wat ik nu lees...het spijt me voor de oprechte naaktrecreanten dat zo te lezen de pedosexuelen en perverselingen dit stukje Geestmerambacht ook al over proberen te nemen. Vond het altijd wel sneu dat we af en aan autoos met kinderzitjes en n man alleen zagen rijden naar de parkeerplaatsen om het meer heen...want die mannen leven vaak stiekum een dubbel leven voor wat voor reden dan ook. Dit vind ik echter uit de hand lopen want het gaat volgens mij allang niet meer om de desperate homoos die niet uit de kast kunnen of willen komen maar om hobby-perverselingen al dan niet drugs gerelateerd die steeds meer ruimte blijken te krijgen,iig op eisen.Want laten we wel wezen...het gebeurt ook steeds vaker dat er rukkers gesignaleerd worden die op de vlucht slaan bij het bellen van politie of die opgepakt worden en weer vrij worden gelaten en die gewoon de volgende dag weer lekker aan de gang kunnen. Echt SHAME on you! En dan heb ik het nog niet eens over de leeftijden waar hieronder gesproken wordt...dat ga ik ook niet doen want mijn maag trekt t even niet meer. Wel ga ik in actie tegen dit totaal uit de hand gelopen idiote perverse gedoe want ondertussen zijn de "gewone"recreanten ,die ook 24/7 recht hebben op recreatie, vogelvrij door dit soort gasten.


pete   02-07-2015 09:33

Ik was vandaag op zoek naar een naaktstrand in de buurt van Amsterdam, maar hier zie ik berichten waarin jongeren zeuren over "geile" ouderen en dat ze eigenlijk willen dat de ouwe gasten verdwijnen en dat ze hun plaats als cruise-recreanten in kunnen nemen. Vrij hypocriet en niet echt de bedoeling van naakt recreatie als je het mij vraagt. Sla ik zeker over.


24jaar   02-07-2015 07:40

Helaas zie ik alleen maar oudere daar geilen. Fietser wil ik wel eens tegen komen ;) zijn amper plekken waar jonge mensen heen gaan. Meeste durven pas als ze oud en verzakt zijn denkt ik.

Ben zelf 24 en zou wel eens paar jongens rond de 17-29 willen zien daar!


Sjakie   11-06-2015 15:13

Ik zou wel willen maar durf niet hoe los ik dit op


fietser   01-05-2015 01:18

hallow alemaal
ik fiets elke dag van me stage even langs het naakt strand omdat ik het heel leuk vind om even te kijken maar idd ook valt het mijn op dat er wijnig jonge jongens zijn ik zie meestal ook vaak oudere mannen ik vind het dan ook wel leuk om wat jongere jongens te zien ik ben self 17 en homo


kees   05-03-2015 12:59

Er zijn weinig jongens en meisjes te vinden.

Ik heb er vaak liggen zonnen maar ben dan vaak wel de jongste 30 jaar.


Edwin   30-07-2014 19:14

Beste kees

Ik heb er nog nooit jongens en meisjes van jou leeftijd gezien, wel een paar jaar ouder


Tom   20-07-2014 22:40

Ik vind dat naakt zijn gewoon heerlijk maar vind het best spannend en toch wel eng zijn er altijd stelletjes of ook jongens die het gewoon lekker vinden zijn er noch tips als je daar voor het eerst je kleren uit trekt en daar naakt staat en is het er ook een gezellige groep of iedereen voor zich ik zag dat iemand ook vroeg over leeftijden zijn er ook veel mensen onder de 18 want dat is wel prettig voor mij indien me leeftijd of mischien een leuke relatie


kees   20-07-2014 19:38

Zijn er ook meiden en jongens van 16 jaar mijn leeftijd dus niet alleen maar ouderen mensen alvast bedakt


Peter Jonkergouw   10-06-2014 00:22

Ik wil even melden dat van een van de toiletten het slot en de klink verdwenen zijn, en dat is al een poosje zo. Graag herstellen. Dank U.


Edwin   02-05-2014 21:58

Hoi Sanna

Misschien moet je een keer naar Spaarnwoude gaan


Sanna   30-04-2014 10:40

Ik lees hier zo de berichten, vind het erg jammer dat er veel gluurders zijn. Ik zoek naar een veilig naaktstrand samen met een vriendin.


edwin   19-08-2013 19:32

Beste Mark &marion

Toen ik hier voor het laatst was stonden de borden er nog en ik heb er ook niks van gehoord dat het niet meer zou mogen


Mark & Marion   18-08-2013 21:57

Hallo,

Na onze vakantie dachten wij nog even te genieten van de zon en ook gedaan. Maar het viel Marion op dat de borden met aanduiding naakt recreatie zijn verdwenen. Is dit met reden of vandalisme? Mocht dit met reden zijn weet iemand dan welke reden dit is. Wij hopen niet dat het betekend dat naakt recreatie niet meer toe gestaan is. We komen hier namelijk graag.

Groet Mark & Marion


linda   24-07-2013 10:34

zijn er sinds een paar jaar wegens omstandigheden weer geweest,prima strand erg jammer dat het een stuk kaler is voor degene die in de schaduw willen zitten,en is er schaduw dan zetten mensen hun fietsen of scootmobiel neer bij de paar bomen die er nog zijn,lekker sociaal.Zet die dingen bij de wc neer.Daar is plek zat. Kunnen anderen ook zitten Verder het gebruikelijke veel mannelijke kijkers,1 maal een irritante man die elke keer ons aansprak.Maar dat was een eenmalige ervaring. Verder zijn er meerdere stellen,en ook soms vrouwen alleen.


Tony Reukers   08-05-2013 16:06

Bezoek 6-7-2013
Ieder volgend jaar zie ik het hier kaler worden. Vooral met west/noordwesten wind kan je nu nog alleen beschut liggen op het middenveld en de zuid-zijde. Het gebied wordt wel regelmatig onderhouden. Toiletten waren geopend.
Het was 'n zonnige dag met frisse wind. Ongeveer 20 bezoeker, mannen en vrouwen (stelletjes)
Informatie over het zwemwater is te vinden op: http://www.zwemwater.nl/details/zwemplek/1837/algemeen


ikke   07-05-2013 07:49

hallo stel26, overdag is het juist lekker rustig, en vooral de eerste keer zou ik het juist overdag gaan doen, dat deed ik ook, met de drukte valt het wel mee, ruimte genoeg.


ikke   04-05-2013 22:46

overwinnen dat vond ik ook moeilijk, maar ik heb het toch gedaan, afgelopen week ben ik ook geweesd, en as dinsdag ga ik ook weer heen. gewoon doen!!!


Stel26   26-04-2013 16:39

Hallo recreanten,

Dit jaar willen wij onze angst toch overwinnen (vorig jaar uiteindelijk niet gelukt). Onderstaande berichten zijn positief om te horen dat het eigenlijk best wel mee vast en dat de meeste verhalen overdreven worden. Onze vraag: hoe is het met de drukte in de weekenden of avonden met mooi weer? Lig je tegen elkaar aan of heeft iedereen plek zat om lekker te kunnen genieten van de zon en het water?

Mvgr..


kind aan huis   24-04-2013 04:14

Hoi Allemaal, Het verbaasd mij dat bijna iedereen het heeft over die "vervelende mannen" Het nudisten gebied is niet groot en weinig beschut, de mensen die hier komen, komen voor uiteenlopende bedoelingen maar met hoofd doel "naakt recreeren" Ik kom hier al jaren en bij de minste zonnestraal ben ik daar te vinden,Ik ben nooit lastig gevallen of respectloos behandeld. Het is er gemoedelijk, veel vriendelijke mensen en ach dat er soms wat gebeurd? dat zie ik overal waar ik naakt recreer, dus echt geen uitzondering, we zijn allemaal van vlees en bloed en helaas ook hypocriet.Het is gewoon een hele fijne plek om te ontspannen,Jammer dat het niet al vanaf het pad begint zodat er meer ruimte is maar verder netjes,toegangkelijk, toiletruimte, strandje en zwemsteiger en vriendelijke mensen.Ik kan het een ieder aanraden.


ikke   13-09-2012 14:48

Ook ik heb een goed gevoel over het geestmerambacht.Ik kwam voor het eerst op 07-09-2012 en voelde mij meteen op m,n gemak,ook ik stoorde mij niet aan een aantal oude mannen, ik kom hier voor m,n rust en wat een ander doet doet me niets,de dagen daarna weer geweesd en de drempel had ik overwonnen,heerlijk dat dit mogelijk is om zonder kleding te recreeren, ik kijk er as vrijdag naar uit om het weer te doen.Ben een man van 51.


stel   13-09-2012 09:13

Zondag 9-8-2012 een heerlijke zonnige dag en even recreëren in het Geestmerambacht.
Wij kwamen hier voor het eerst en het zag er schoon en verzorgd uit. Netjes een toiletruimte aanwezig. Het recreatie terrein ligt niet zo beschut voor de wind. Maar dat was zondag geen probleem. Wel moeten wij kwijt dat wij geen groepen stockstaartjes en vieze homo's hebben gezien wat ons enigszins stoorde.
Sterker nog wij hebben helemaal niets gezien, ook zijn wij niet aangesproken door mannen of werd mijn vrouw begluurd niets van dat alles, het enige wat wij zagen is dat er enkele mannen de bosjes in liepen. Maar dat hebben wij slechts 6 keer gezien in 5 uur tijd dat wij aanwezig waren.
Wij vinden het homo probleem wat mensen beschrijven een zwaar overdreven verhaal en zulke meldingen doen meer goed dan kwaad. Het zal exploitanten zeker doen twijfelen een terrein te doen sluiten. Dus mensen overdrijf niet zo en schrijf oprecht hoe het er wel toegaat in plaats van die verzonnen verhalen.
Wat wel irritant was is het grote aantal fietsers en wandelaars (dus gewoon stelletjes) wat meent dat de routes te moet laten lopen via de naaktrecreatie. Dit zijn louter nieuwsgierigen welk even komt gluren. Daarbij voelden wij ons wel eens wat ongemakkelijk. Een hek aan beide kanten van het terrein zou deze toeristen wat weren en recreanten wat meer privé gunnen.
Verder een goed oordeel wij komen hier nog wel eens terug.ikke   11-09-2012 00:21

heerlijk de afgelopen week, voor het eerst gelopen zonder kleren.


Joop   27-08-2012 22:05

Ik ga regelmatig naartoe. Af en toe zag ik weleens, dat de homo's sex doen... dus vreselijk erg in het openbaar. In Brabant ging de naaktstrand door de schuld van homo's dicht. Hopelijk gebeurt het niet bij Geestmeramacht... Dus moeten de homo's ophouden met vieze sex.


Robshot   16-08-2012 09:21

Hier zijn nu wel wc's aanwezig


recreant   15-08-2012 20:15

Vandaag voor het eerst op het naaktstrandje geweest. Ik voelde me er niet prettig. Veel gluurders, het lijkt wel een ontmoetingsplek en veel oudere singel mannen rondlopende met penisringen en die voortdurend met zichzelf spelen.
Zeker geen plek om met je kids te zijn.


Sanne   01-07-2012 12:21

wij zijn afgelopen donderdag op het naakstrandje geweest s"avonds nog even lekker afkoelen en genieten van een verkoelend windje, we hadden absoluut geen last van opdringerige mannen, we hebben juist genoten van deze zwoele avond.


Raoul   23-06-2012 01:00

Ik was afgelopen woensdag met mijn partner op het naaktstrand Geestmerambacht. Het was aardig weer, hoewel er een briesje stond. Doordat het strand totaal niet beschut is, wordt het er dan minder aangenaam: eerste minpunt.
Storender was het aantal single mannen, circa 10 (terwijl er precies nog 1 ander stel was en géén single dames). Die gedroegen zich als stokstaartjes: rechtop staand, continu aan het spieden. Daarnaast vonden een handvol kerels het nodig om gewoon gekleed poolshoogte te komen nemen.
Als klap op de vuurpijl kwam er echter een man op een fiets aan, die ons aansprak en vroeg of hij bij ons mocht liggen. Daarna ging hij, ongehinderd door ons gebrek aan enthousiasme, op 3 meter afstand met zichzelf spelen.
Dit is geen oproep tot meer toezicht (dat was er wel) of andere fratsen, maar onze ervaringen aan de Noordzeekust zijn in elk geval beter.


Wilfred   20-05-2012 13:24

Het open water bij Geestmerambacht is afgelopen winter gek genoeg nauwelijks bevroren geweest.
Dankjewel! Ik ben benieuwd naar het trappetje. Het lijkt me wel makkelijk. Zal binnenkort wel weer heen gaan.


Tony   09-05-2012 16:19

9 Mei 8:12 : Alkmaar zwaar bewolkt, geen strandweer, watertemp. 16,0 gr.
Bij het strandje is nu een informatiebord geplaatst met onder andere telefoonnummers van hulpdienst.
Volgens de informatie wordt vanaf 2013 de waterkwaliteit op het internet vermeld.

Aan het drijvende steigertje is in 2011 door een frequente bezoeker een trappetje geschroefd, dat de winter heeft doorstaan. Hierdoor kan je makkelijker het water uitkomen.


Wilfred   07-10-2011 13:01

Afgelopen weekend was ik sinds een tijdje weer op dit naaktstrandje geweest en toen kwam er een jonge dame van 19 jaar ter hoogte van het steigertje aangelopen en ging nadat ze mij vroeg of het niet te koud is het water in. Ik heb toen nog even met haar gezwommen. Was wel gezellig ;-)


ikke   31-05-2011 12:47

Hoi ik wil graag naar het naaktstrand maar durf het nog niet,heb iemand tips.


Edwin   28-05-2011 18:16

wie gaat er maandagmiddag ook naar dit naaktstrandje, Ik ben er vanaf 1400uur


Jan   08-05-2011 16:44

Komen er op dit naaktstrand ook vrouwen van 18tot 30 jaar, ik ben zelf een man van 28 jaar


Wilfred   01-05-2011 08:04

Daar heb ik tot nu toe nog niets van gemerkt.Henk Both   26-04-2011 21:18

Zeker een mooie side, al had ik onder het kopje foto's wel wat anders verwacht. Ik bedoel, er waren wel foto's te zien natuurlijk, dus in die zin viel het niet tegen. Maar aangezien het een naaktstrand betreft had ik ook wel wat foto's van nakende recreanten verwacht. Niet met oneigenlijke bedoelingen, uitsluitend om alvast een beetje in de sfeer te komen zeg maar. Er is tenslotte niets fijner dan naakt te zonnen aan een mooi strand.


John en Willeke   26-04-2011 18:01

De side is top!


Edwin   24-04-2011 14:03

Bedankt voor de info
Ik ga morgen voor het eerst naar een naaktstrand en vind het wel een beetje eng en las in een ander bericht dat er alleen mannen komen met andere bedoelingen en daar heb ik geen zin in


Wilfred   24-04-2011 10:05

Hoi Edwin,

Tot nu toe zie ik iedere keer als ik hier kom ook vrouwen op dit naaktstrand.


Edwin   21-04-2011 20:13

komen er veel vrouwen op dit naaktstrand


judith   26-06-2010 09:34

ik zou zo graag willen weten op welk gedeelte je naakt kan creeeren bij de geestmerambacht.
aangezien ik door ziekte niet lang kan lopen is het handig om precies te weten waar ik moet zijn.

alvast vriendelijk bedankt.

Reply Webmaster:
Kijk even op de route pagina  hoop dat de 780 meter lopen niet te ver is.


Arie   23-06-2010 20:26

Jammer dat dit weer typisch een strandje is waar alleen andere mannen komen met andere bedoelingen dan naakt zonnen en genieten van de vrijheid. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend