Ameland (Oost)
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Ameland (Oost)
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Snippe   23-07-2020 23:01

Dinsdagochtend 21 juli tegen de middag gekeken maar er waren geen verdere naaktrecreanten. Wel geklede wandelaars en vissers. Ik voel me dan toch niet vrij genoeg om de kleren zomaar uit te trekken. Heb het dus maar wat hogerop gezocht en een verdiepinkje in de duinen opgezocht om daar even lekker naakt te zonnen. Leeft het blootrecreeren steeds minder of was het gewoon geen handige tijd?Rob en Elly   10-08-2018 11:29

Net terug uit Ameland waar we ook dit strand hebben bezocht. De eerste keer via opgang bij paal 17, daar is een kleine parkeerplaats en toen naar paal 18 gelopen. Dat is met wat tassen en parasol een aardige wandeling. Dus de tweede keer via het Meindertspad (paal 19) gegaan. Niet met de auto bereikbaar. Dit is een steile, rulle opgang maar relatief kort. Eenmaal op het strand is er niets dan ruimte en nog eens ruimte, zover als je kan kijken. In het hoogseizoen maar twee andere stellen gezien. De boorplatforms maken het uitzicht niet mooier maar zijn ook niet echt storend. De tractor met toeristen die af en toe eens langsrijdt die negeer je gewoon of is anders goed te ontwijken. Hier kom je echt tot rust. De wandelaars onder ons kunnen kilometers lopen zonder ook maar iets tegen te komen. Voor zowel de beginnende als de doorgewinterde naturist een fantastisch strand!


RenT   09-06-2018 18:23

Lekker rustig strand. Vanaf paal 19 het strand op gegaan. Er lagen nog een paar stellen meer. Lekker rustig, fijne plek. Goed te als je lekker uit te wind lag.


rein1962   24-07-2017 21:30

Een heerlijk rustig naaktstrand waar je uren in je blootje kunt wandelen en nadien heerlijk kunt ontspannen
(lees:uitrusten of slapen) in een duinpannetje. Geen last van gespuis of andere opdringerige types.
Gewoon zoals een naaktstrand hoort te zijn.
Een aanrader.rein   26-08-2016 08:58

ruimte,geen drukte, geen gespuis, lange naturistische wandelingen richting "de Hon". Heerlijk uitrusten in een duinpan. Kortom: de dagen zijn te kort.


Eilandhoppers   09-09-2014 16:17

Van alle waddeneilanden vind ik Ameland het mooist, door de afwisseling en de pittoreske dorpjes. Ook op naturistisch gebied was het goed. We hebben een mooie tocht gemaakt naar het meest oostelijke deel van het eiland. Iets voor paal 22 zijn we gelopen naar het eind van het eiland bij het gebied “De Hon”. Heerlijk gezwommen en in de luwte van een duinpan was het zelfs heel warm. Vanaf het oostelijke puntje heb je een mooi uitzicht op Schiermonnikoog.


k. lier   15-08-2013 18:21

Erg rustig. Mooie golven. Prachtig bij zonsondergang. Mooie duinen om uit de wind te liggen. Gisteren waren er 3 echtparen en diverse alleenstaanden. Niet echt druk dus. Slecht aangegeven maar naar mijn mening de moeite waard. Je kunt ook een flinke wandeling maken over het strand. Buiten het naaktstrand wordt ook naakt recreëerde op rustige delen


Klaus   17-01-2012 08:25

Ik heb daar verleden jaar een prachtige wandeling gemaakt aan de oost kant. Ik ga dat dit jaar beslist weer doen.


peter   22-11-2010 12:39

hallo.wij zijn 1e week van augustus op ameland geweest.is een geweldig eiland met een prachtig wit breed zandstrand...heerlijk naakt van paal 17.2 tot 25.0 gelopen dus waren geheel lekker bruin.zeer vriendelijk mensen.

mei 2011 gaan we weer 2 volle weken.hopelijk mooi weer! groetjes


rene van de groep   29-10-2010 20:53

We hebben echt een super weekend gehad mooi weer en hele mooie vrouwen 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend