Het Rutbeek
Terug   NederlandGastenboek Naaktstrand Het Rutbeek
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund)

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code typ in dit veld tien 


Chantal   11-08-2022 12:40

Marijke en Jan Uw reactie is nog veel verbazingwekkender!
Wat is het onfatsoenlijke gedrag wat er is dan van dit groepje?
Aangezien dat niemand dat benoemd hier. Geef dan eens duidelijk aan waar dat gedrag uit bestaat en waar je dat op baseert..
Wat Chantie bedoeld is dat er mannen rondlopen die ongewenst foto's maken van vrouwen die liggen te zonnen en dit in eerste instantie niet opmerken. Of mannen die letterlijk tussen de benen van vrouwen gaan staan te gluren. Voor een naturisten strand is dit ongepast. Zoek je dit wel dan ga je toch naar Busloo of een club? Of wissel nummers uit en spreek ergens af. Laatst was er een meisje van nog geen 20 die er voor het eerst was en alleen die heeft dit niet Als prettig ervaren en vrouwen alleen worden op deze manier wel weggejaagd dat kan niet de bedoeling wezen. En dan is het terecht dat andere bezoekers het voor zo'n meisje opnemen. Tegen de tijd als de politie er is is de persoon in kwestie al gevlogen.


marijke en jan   09-08-2022 21:45

@Chantie
wat een verbazingwekkende reactie:
1. Je dient je te gedragen om voorkomen dat mensen je moeten aanspreken. dat is een fatsoensnorm.
2. mensen aanspreken op ongepast gedrag? Vreemde pretentie dat jij bepaalt wat ongewenst is. in voorkomende gevallen kun je gewoon de politie bellen.

met vriendelijke groet


Chantie   24-07-2022 18:50

Elsenjan

Met verbazing lees ik uw bericht.
Denk dat ik ook tot dat groepje behoort zoals u aangeeft.
Echter is het geen groepje maar individuen die bij elkaar liggen.
Hoezo asociaal?
We lachen er heel wat af dat klopt. Soms misschien te hard praten.
Maar daar mogen mensen ons gerust op aanspreken.
veld is zeker niet van ons echter spreken we wel mensen op ongepast gedrag aan.
Juist om viespeuken een halt toe te roepen.
Zodat iedereen zich welkom en veilig kan voelen.
Daarbij sluiten zich steeds mensen bij “ons groepje” aan.

Mvg Chantie


Chantal   24-07-2022 18:01

Elsenjan verklaar dit eens nader... Hoe u dit omschrijft lijkt het om ons groepje te gaan. Hoezo asociaal? Wat doen wij voor asociaals? En daar erbij als mensen vinden dat wij overlast veroorzaken zoals u beweert dan kunnen ze toch bij ons komen en aangeven..
Wat ik wel storend vind is bepaalde gluiperige mannetjes die er rond lopen.. Waardoor je er als vrouw alleen zijnde niet meer gemakkelijk alleen gaat liggen.


Rob   16-07-2022 00:54

14 juli voormiddag tot 15 u geweest sinds zeer lange tijd. Goede plek, veel ruimte en schoon zo ook het toiletgebouw is top. Er waren verspreid over de 3 uurtjes pakweg een 10-tal mannen 3-tal vrouwen alleen, 6-tal mv mm vv mmv stellen. Jammer dat 1 man continue pal langs andere mannen liep en het terrein overduidelijk meer als cruising zag, incl het toiletgebouw in de route opnam. 3 uur lang. Helaas ook: Een geklede man liep en zat later ietwat uit het zicht, maar wel zelf zicht vrij lang op een centraal bankje. Ik vond het ongemakkelijk en voelen als gluurderig. Volgende keer misschien toch maar melden?
Het terrein is echter zeker oké en kom terug. Voor mijn vertrek, begon het publiek iets qua mix te veranderen.


Elsenjan   16-06-2022 08:03

Gister geweest wat een heerlijke plek. Echter wat ons behoorlijk stoorde was het luidruchtige groepje mensen. Gaat om een man met wat dames deze liggen hier vaak liet ik me vertellen, ze liggen altijd in het midden van het veld na bij het pad wat het veld door kruist. Dit zijn echt gewoon behoorlijk asociale mensen die denken dat het terrein van hun is. Na wat rond vraag storen vele aan hun gedrag.


Victor   22-05-2022 07:57

Hoi Bas,

Ik adviseer je om een pas te kopen. Voor voertuig (auto): € 45,00 betaal je een heel jaar. Komt nog administratiekosten bovenop. Maar na a 8 of 9 bezoekjes heb je de kosten eruit van de pas.

Zelf ben ik meer fan van de Gelderse plassen. Daar kun je met 1 kaart op alle plassen in Gelderland komen.

Als je volgend jaar goedkoper uit wilt zijn kun je beter 1 kaart in de voorverkoop aanschaffen.

Groeten,
Victor


Bas   18-05-2022 21:54

In mijn lunchpauze zou ik graag kort naar het naaktstrand gaan alleen ik vind 6 euro voor een half uur best veel in deze tijd. Weet iemand waar je het meest dichtbij gratis parkeert?


Anne   12-07-2021 22:19

Willem, op dit naaktstrand kan dat zeker. Relaxte sfeer, mannen, vrouwen,jong en oud


willem   11-07-2021 23:14

hoi ik wil met gezin ook hier is bezoek brengen met partner en zoon van 13 kan dat


peer   03-06-2021 13:13

Ben vorige week zondag geweest met mijn vrouw heerlijk genoten van de zon en het water hopelijk volgt er een mooie zomer


Dick   28-02-2021 13:03

Ik ben vorige week er geweest het was weer gezellig. Op het naaktstrand er waren niet zo veel .maar wel gezellig geklets met de mensen ,en lekker weer om naaktstrand te zonnen


   24-07-2020 22:35

ik ben er al heel wat keren geweest. Maar ik vindt wel dat de wc,'s en de wastafel beter schoon macht maken.maar verder is het rustig tevertoeven


Chantal   29-06-2020 20:10

Al heel wat keren geweest weer tot nu toe dit jaar. Blijft een favo relaxplek komen er nu een jaar of 4. Alleen overschot aan waterplanten tussen de tenen is wat minder. Vandaar maar vaker gebruik maken van de douches.


Andre   07-05-2020 11:44

06 mei, weer naar het naaktstrand geweest.
Wat een fijne plek om weer relax te worden.


Valentijn   06-09-2019 14:12

Zaterdag 23-08-2019
Was een mooie zaterdag, waarschijnlijk de laatste warme/hete periode van deze zomer.
Drukke dag met veel mensen van verschillende leeftijden en paar stellen met kinderen.
30 jaar geleden als 19-jarige voor het eerst geweest en ontmoet nog steeds bekenden ondanks dat ik al meer dan 20 jaar weg ben uit Twente.
Er zijn altijd mensen die met andere bedoelingen (lees; gluurders) komen maar sfeer is heel ontspannen en ongedwongen.
Jonge mensen zie je niet veel maar dat komt ook doordat mensen over het algemeen preutser zijn geworden en ook bang zijn voor eventuele foto's die men tegenwoordig met mobiel kan nemen.
Kortom, ikzelf geniet nog steeds van het Rutbeek met z'n goede sfeer en lekker water.


Patrick   29-07-2019 15:02

Zaterdag 27/7 was ik in de buurt en ben een paar uurtjes geweest rond de middag. Wat een heerlijk strandje en ontspannen sfeer. Was ook rustig zodat iedereen ruim van elkaar kon liggen. Bijzonder vind ik het dat mensen die aankomen dan toch pal naast of voor een ander gaan liggen op 3 mtr afstand. Het leek het strand in Frankrijk wel, Fransen hebben doen dit ook vaak, terwijl er volop ruimte is. Let wel, het betrof hier steeds stellen, maw woorden, geen bijbedoelingen. Mannen alleen lagen allemaal op gepaste afstand, ik dus ook :-).
Hoop er in de toekomst nog vaker te kunnen komen.
Was ook aangenaam verrast met het toiletgebouw met douche.


GP   11-10-2018 13:56

Na het noorden (Meerwijck) en het zuiden (Isabellagriend), leek het me wel leuk om er een keer precies tussenin te gaan zitten. Het Rutbeek, dus. Op het station heb ik een fiets gehuurd, want van daaruit is het Rutbeek heel goed bereikbaar. Even ten zuiden van het station begint al de Haaksbergerstraat die je maar hoeft te volgen om bij het Rutbeek uit te komen. Eerst kom je nog door het dorpje Usselo, waarna je al bijna bij het Rutbeek bent. Ik fiets het liefst via de Eggelmorsweg, wel een klein beetje om maar zeker de mooiste route. Via de Oude Buurserdijk kom je dan in een fraai bosgebied terecht, waarna de Eggelmorsweg recht naar het naaktstrand loopt. Van het station af een kleine tien kilometer fietsen. Een mooie afstand.

Het was zeer rustig op het naaktstrand, met wel die ene andere persoon voor wat sociale controle. Precies zoals ik het graag heb. Ik heb de zonnige zijde uitgekozen om te gaan liggen. Er kwam nog wel een ‘mannetje’ kijken, maar daar heb ik mij niets van aangetrokken. In tegenstelling tot anderen, vind ik het juist goed dat er een fietspad over het naaktstrand is aangelegd. Want je hoort gewoon een rondje om de plas te kunnen maken. Onder meer hardlopers maken er dankbaar gebruik van. En het levert ook grappige situaties op. Loop je daar bijvoorbeeld in je blootje over het pad, komt daar ineens een hardloopster de hoek om. Ik vind het fantastisch dat zoiets kan in Nederland.


Victor   24-08-2018 11:26

Het loop- en fietspad over het naaktstrand is wat mij betreft een doorn in het oog (negatieve commentaar van jongeren en mensen met een islamitische achtergrond).

1 van de mooiste naaktstrandje is het Hilgelo (noordoosten van Winterswijk) en een halfuur rijden van Enschede. Kleinschalig maar wel WC en douche aanwezig.


Patrick   24-08-2018 10:58

Door de extreem goede recordzomer was het druk als vanouds met een gemengd publiek.
Door de hitte en droogte geel gras, veel mieren, warm water en een lage waterstand - maar geen blauwalg.
Het volleybalnet is weer opgehangen. De Scooters en fietsers over het pad blijven lastig. De ijscokar komt soms wel en soms niet.Anton en tina   05-08-2018 19:48

Wij stel uit Hardenberg vandaag voor de tweede keer geweest ontzettend gezellig leuke mensen je proeft echt echt de sfeer van de natuur komen zeker vak en 10


rene   12-02-2018 05:28

Was het maar weer zover.Heerlijk weer genieten van de zon.


eensmaarnooitweer   23-07-2017 22:11

Vrijdag geweest, er ligt een soort bossage waar achter 4 mannen lagen,eerst alfzondelijk maar al snel vonden zei elkaar. Waarna ze in tweetallen met elkaars geslacht speelde. Vreselijk dit. Tip aan beheerder haal de bossage weg, een doorn in het oog.


Jesper   05-06-2017 23:30

Ok. Thanks.


Jeroen   04-06-2017 23:36

@Jesper: Verboden is het niet, maar zou liever zien dat je samen met een volwassene er naar toe gaat.


Jesper   04-06-2017 10:41

Hoi, hoe oud moet je zijn om naar het naaktstrand te mogen? Ik ben 14, mag ik dan al alleen gaan?


Gerard   01-06-2017 17:45

Dit jaar al drie keer geweest het is er super leuke mensen jong en oud door elkaar
Samen met mijn vrouw ga ik hier zeker vaker naar toe


wout   26-12-2016 08:51

@Marinus je mag per mail contact opnemen


Marius   26-12-2016 08:34

Ik wel interesse in een nieuwjaarsduik :)lars   11-12-2016 22:52

Oh haha naam vergeten idd


wout   10-12-2016 10:09

En wie is diegene die animo voor nieuwjaarsduik heeft?


   09-12-2016 16:07

Ik zou misschien wel interesse hebben in een nieuwjaarsduik, ligt aan de animo, datum etc..


wout   25-11-2016 12:32

We gaan langzamerhand richting oud en nieuw is hier nog intresse in een blote nieuwjaarsduik?


patrick   26-08-2016 11:08

komen er vandaag nog wat jongere mensen naar het strand ergens onder de 30 jaar? heb niet echt zin om tussen vooral oudere mensen te zitten. niet dat daar iets mis mee is maar zou gezelliger zijn om wat jongere mensen er te zien


rene en janet   23-06-2016 23:53

Beste rick.er zowel mannen vrouwen stelletjes als ook gezinnen


Rick   23-06-2016 23:10

Hallo,
Wij willen ook een keer naar dit naaktstrand,
Zijn hier alleen mannen of ook wel vrouwen?


rene en janet   04-06-2016 18:31

En weer heerlijk genoten vsn de zon en water temperatuur is perfect


rene en janet   04-06-2016 03:43

We gaan vanaf vandaag weer een paar dagen heerlijk genieten van het mooie en warme weer.Dat wordt weer een gezelligheid.we hopen dat het weer lekker druk gaat worden.je kan er goed en rustig liggen.veel plezier voor alle naturisten.


rene   28-05-2016 22:40

Vandaag toch nog genoten van het zonnetje al was het van korte duur.was weer gezellig. Als het weer het toe laat zijn wij er altijd.dus vaste bezoekers.


Harmen en Santana   06-05-2016 12:11

Morgen gaan wij voor de eerste keer naar dit naaktstrandje. Wat zijn jullie ervaringen tot nu toe qua sfeer, waterkwaliteit, rommel, etc?


wout   30-12-2015 23:41

Maar hoe zie je het voor je aankomend nieuwjaarsdag?


patrick   30-12-2015 23:07

nee heeft zich nog niemand aangemeld. maar ben ook iets te laat begonnen met organiseren ben ik bang :/ miss volgend jaar maar eerder beginnen met oproepen doen


wout   30-12-2015 11:48

Patrick Hoe zie je het voor je dan?wout   30-12-2015 09:54

Hoi Patrick hebben er al mensen bij jou gemeld voor een blote nieuwjaarsduik?


patrick   28-12-2015 14:43

gaat iemand dit jaar naar het rutbeek voor een nieuwjaars duik?


Herman en Karin   07-09-2015 18:19

@Lars, voor ons (man & vrouw) is de minimale temperatuur ca. 18 á 20 graden, maar omdat de windrichting ook een rol speelt, bezoeken wij hiervoor de Pannekoekenplas waar er meer beschutte plekken zijn.

Ons is zelfs al opgevallen dat mensen hier uit de regio, die normaal net als ons ook Buslo bezoeken de Pannekoekenplas door de beschutte plekjes hebben ontdekt.

Hoop dat je er iets aan hebt.


lars   05-09-2015 00:05

wat is voor jullie de minimale temperatuur om naar het naaktstrand te gaan. Dit omdat het geen 30 graden meer word ben ik bang ;) Hoop op een paar reacties zodat ik kan besluiten of ik nog een keer ga of niet. Alvast bedankt!


Jan   30-08-2015 20:27

Op zich een mooi naaktstrand, jammer alleen dat er een groepje vaste bezoekers is die zich gedragen als asociale tokkies. Bijvoorbeeld door ligplaatsen te claimen, nieuwe bezoekers luidruchtig te voorzien van opmerkingen en soms zelfs racistisch en discriminerend uitkramen. Deze tokkies eigenen zich dit 'recht' blijkbaar toe omdat zij zichzelf zien als de 'strandadel' omdat zij er al tientallen jaren komen. Mensen die regelmatig op het strand komen weten over wie het gaat.......Jeroen   30-08-2015 19:58

Vandaag voor tweede keer alleen naar Rutbeek geweest. Waren stelletjes, gezinnen met kids en mannen groepjes. Ik vond het erg relaxed en heb me prima vermaakt. Jammer dat mijn vriendin niet mee wil.


Bianca en Wout   14-08-2015 16:03

@verlegenstel nee hoor is niet vervelend hoor.

Groetjes van ons


verlegen stel   07-08-2015 23:25

Hallo,

wij willen graag een keer kijken of het wat is voor ons, om naakt te lopen op het rutbeek.
maar we zijn ook wel kat uit de boom kijkers.
zouden mensen het vervelend vinden als we er eerst een tijdje in zwemkleding liggen?


Beer   02-08-2015 20:10

Ik ben zondag middag gewoon er heen gegaan
Is me goed bevallen lekker naakt genieten
Is voor herhaling vatbaar


joey   29-06-2015 16:02

nee de stran is voor alle leeftijden ik kom er af en toe. en ik ben 16


Jelle-15-   29-06-2015 00:10

Hoi, moet je eigenlijk 18 zijn om alleen naar het naaktstrand te mogen? Of mogen jongeren er ook alleen naar toe? Komen we meer tieners (jongens)?


Max   28-06-2015 18:55

De beste tip is gewoon doen. Niemand kijkt je raar aan. Allemaal verschillende type mensen, jong en oud, dik en dun, grote borsten en kleine borsten, lange en korte piemels. En wat betreft het feit dat mannen zo nu en dan een stijve krijgen... dat is nu eenmaal zo, het is iets natuurlijks. Ik zelf krijg dat regelmatig. Maar op het naaktstrand niet vaker als anders.


   19-06-2015 23:15

ik wou deze week gaan maar ik durf niet heeft iemand tips om me te helpen. niet een tip van neem iemand mee die je kent want niemand van me vrienden is een naturist.


Paul   15-06-2015 00:45

Het naaktstrand is naar mijn weten voor alle leeftijden, ik zelf ben 24, ik krijg ook wel eens een stijve, ik hou dan gewoon mijn hand er voor, juist wel een beetje spannend toch :)


   14-06-2015 20:00

hoe oud moet je zijn om naar een naaktstrand te gaan? is het erg als je een stijve krijgt? en heb wel een tip gelezen om op je buik te liggen maar op me buik liggen vind ik niet fijn. nog andere tipslars   15-04-2015 16:56

Vanmiddag voor het eerst geweest, prima vertoeven daar. Alle leeftijdscategorieën waren wel aanwezig, maar vooral veel ouderen. Heb ikzelf geen problemen mee, zou het alleen wel mooier vinden als er meer van mijn leeftijdscategorie (22) zouden zijn. Mensen die ik gesproken heb waren aardig, geen gekke voorstellen gekregen. En 1e keer naakt ging ook wel goed, geen staarders of wat gezien. Prima strandje!


wout   10-04-2015 13:58

De eerste echte lente dag en het is er lekker druk aan het worden


wout   17-03-2015 00:24

Ik heb laatst met 15 graden naakt liggen zonnen uit de wind


mark   16-03-2015 14:54

bij hoeveel graden gaan jullie naakt zonnen? Vindt dit altijd moeilijk te beoordelen.


wout   04-01-2015 15:49

Zekers meer thermoskannen dan mee.
Zekers met 16 tot 18 graden uit de wind zekers lekker zonnen.
Ik kijk er al naar uit. We houden elkaar via hier dan wel op de hoogte.


Aaron   04-01-2015 14:50

Als het weer een graadje of 18 is, met een zonnetje, dan kom ik wel weer. Dan kun je uit de wind heerlijk zonnen, zelfs in de winter.
Duik was zeker geslaagd, wellicht iets om wat groter op de kaart te zetten volgend jaar, hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Dan wel een extra thermosfles met koffie mee denk ik.


wout   03-01-2015 21:42

Aaron morgen meer zon nog maar een keer een duik nemen? Lolllll


wout   02-01-2015 21:45

@Webmaster als er meer mensen willen dan wil ik me er wel vooriinzetten. Maar hopen dan ook op het vrouwelijke geslacht er bij.


Tjipke Tasma (Webmaster)   02-01-2015 19:28

@wout.

Is er een traditie geboren in het verre oosten?
Gaan we volgend jaar voor een Blote Nieuwjaarsduik bij het Rutbeek?wout   02-01-2015 19:22

Aaron vond het super de duik en daarna koffie en koek.
Dank je.


Aaron   02-01-2015 15:00

Okee, kom ik ook even, jammer dat het heerlijke zonnetje van vanochtend nu weg is :-/wout   02-01-2015 14:58

Ik kan er met kwart over 3 er zijn


Aaron   02-01-2015 10:13

Andere duiken waren om 14:00, dat lijkt me een mooie tijd ook ivm de temperatuur. Eventueel 15:00, daarna wordt het alweer snel frisser. Als dit kan, laat dat dan even weten welke tijd je wilt, dan kom ik. Ook kunnen anderen eventueel nog aansluiten, BenW vroegen ook nog of er zoiets gebeurde en wellicht nog meer?


wout   02-01-2015 06:04

Hoelaat had je in gedachten ik moet eerst nog werken.


Aaron   02-01-2015 00:08

Hoe laat had je in gedachten Wout? Warme chocolademelk en een hele grote handdoek mee, haha.


wout   01-01-2015 15:19

Aaron heb je zin om morgen met mij een verlate nieuwjaarsduik te doen?


wout   01-01-2015 10:46

Als er niemand zich meld heeft organiseren ook geen zin aaron


Aaron   31-12-2014 23:18

Leuk, is er al iets georganiseerd? Tijdstip bekend? Waarschijnlijk wel een stuk kouder dan de Noordzee :-S


wout   31-12-2014 22:44

Hallo allemaal hier nog mensen die een blote nieuwjaarsduik willen doen?
Laat het hier maar horen.


wout   26-12-2014 17:16

Waar wil je de ontmoeting doen Daniel?


daniel   26-12-2014 01:18

Iemand in enschede en omgeving zin om naakt elkaar te ontmoeten geef een gil!


BenW   25-12-2014 11:24

Zijn er nog liefhebbers voor een blote nieuwjaarsduik?
Misschien dat we wat kunnen afspreken.
Groetjes van ons.


BenW   18-08-2014 11:11

Hoi Jordy er is daar een mix aan leeftijden.
En ja tis ook een plek voor beginnelingen.
Je moet zelf de stap durven zetten.
Grtz van ons


jordy   06-08-2014 01:45

Hallo,

Ik ben een jongen van 27. Ik wil naakt recreatie graag een keer proberen. Vind het wel spannend. Is dit een plek voor een begingeling? Zijn hier veel jongeren?

Gr jordy


Bert Grobben   05-08-2014 20:27

Hallo.Hier ben ik weer.Omdat het weer goed was ben ik weer naar het Rutbeek-het Naaktstrand,geweest.Ik vind het altijd weer lekker om naakt te lopen.En naakt te zwermmen.Ik voel me er vrij.Er is genoeg schaduw,voor als je niet wilt zonnen.Hierbij laat ik het.Ik kom wel weer terug naar mijn volgende bezoek,aan het Rutbeek.Groetjes,Bert


B en W   08-07-2014 07:45

wij komen graag op het rutbeek er zijn genoeg zon en schaduwplekken.
de w.c. is schoon alleen jammer van dat pad wat er overheen loopt.
des al niet te min gaan we a.s. zaterdag weer.


Bas   25-06-2014 22:29

Hi Bart,

Tuurlijk mag je er op je 14e ook komen, daar zijn geen regels voor. Zeker niet als je je gewoon gedraagt zoals op een 'normaal' strand.
En een stijve kan gebeuren, niet druk om maken dan gaat 'ie vanzelf weer weg. Je kunt dan altijd even op je buik gaan liggen. :)

Lekker genieten!

Grtjes,
BasBart   25-06-2014 16:05

Hoi, ik heb een vraag.
Mag je als je 14 bent ook op het naaktstrand komen? Of moet je dan 18 zijn?
En is het heel erg als je per ongeluk een stijve krijgt?
Groetjes, Bart


Niels   14-06-2014 00:18

Ik kom er af en toe. Lekker rustig gelegen. Het is alleen jammer dat er zo weinig jonge mensen en vrouwen rondlopen. Voornamelijk mannen op leeftijd vind je er. Helaas zijn er vele die niet alleen van zonnen houden. Ik werd als begin dertiger dan ook veelvuldig nagekeken en nagefloten en werden er voorstellen gedaan die er niet thuishoren.


Iemand   12-05-2014 23:27

Mick,

Sex in het openbaar is niet toegestaan, naturisme en naakt zijn is geen vrijbrief om maar van alles te doen op het strand. Helaas krijgen de naaktstranden een slechte naam omdat mensen menen hier vrije sex te kunnen bedrijven.

Oftewel loop naakt en geniet maar sex kan ergens anders.


Mick   12-05-2014 22:27

Is seks toeggestaan ophet naaktstrand


Bert Grobben   09-05-2014 20:31

Hallo,ik ben bert en ik ben al een paar keer bij het naaktstrand,het Rutbeek geweest.Als de temperatuur weer oploopt dan ben ik er weer te vinden.Ik vindt het altijd weer heerlijk om naakt te lopen op het strand.Hierbij laat ik het op dit moment.Ik kom wel weer terug naar mijn volgende bezoek,hoe of het was.Met de groeten van Bert Grobben.


john schenk.   05-02-2014 18:42

hey hi .
i am a life long nudist and enjoy people in my life style.
i am viseting nederland in aug this year with family in haaksbergen .
also looking forward to a hot and sonny day at rutbeek.
onlookers dont bother me they dont know what they are missing. check out my nudist resort ponderosa nature resort. in ontario.


freekie   29-12-2013 14:20

Zijn er nog tukkers die een nieuwjaars duik zien zitten


manfred en astrid   18-08-2012 12:02

hoihoi,

wij gaan vandaag eens kijken hoe het hier is. hopen dat het gezellig en leuk is daar

gr manfred en astrid


Jan & Mila   01-08-2012 17:30

vroeger gingen wij vaak naar het naaktstrand Nu niet meer.Wie legt daar nu een fietspad neer ,wat een idee.
Vooral voor onze kinderen vinden wij het niet fijn dat er elke keer weer mannen heen en weer fietsen of lopen


n   29-06-2012 13:17

Alleen maagden kunnen op de naaktstrand anderen kunnen dat niet.

Dikke mensen niet mooi, kunnen niet uit de kleren

Je hebt mensen die regen met zich mee brengen niet welkom


marieke en arnold   25-03-2012 20:27

vandaag van het hoge noorden naar het rutbeek gereden vw het mooie weer .
Heerlijke plek om ongestoord uit de kleren te gaan.
We hebben er echt van genoten.
Wel jammer dat het wandelpad gewoon door het naturistengebied loopt.
Welke halsknoop dat bedacht heeft is niet bij zijn of haar verstand en heeft vast een afkeer van natuuristen.r   22-11-2011 18:39

Alleen maagden komen op rutbeek naaktstrand
Anderen durven niet uit de kleren


r   22-11-2011 18:32

Het is een hele mooie plaats rutbeek marieke
Kom daar altijd


Chris   04-08-2011 22:11

Ik was vanmiddag op het Rutbeek om lekker naakt te zonnen, maar ik vind het jammer dat ik dan om me heen vier mannen zien die de hele tijd aan hun edele delen zitten te wrijven. Ontspannen, ongedwongen naaktrecreatie is dus niet voor iedereen het doel op het Rutbeek.


gehandicapte in rolstoel   01-07-2011 16:09

Ik wilde met mijn man afgelopen dinsdag [28-06-2011.] met mijn man lekker naar het aaktstrand bij jullie,dar wij al meer dan 30 jaar naturistenzijn ook weleens ergens anders kijken . wij komen al meer dan 30 jaar bij engelgaarde bij Meppel , welke plas erg toegangkelijk is ook voor gehandicapten en dachten dat dit overal het geval was.
Maar niks is minder waar bij de plas in enschede aangekomen ware de hekken rondom het naakttsrand afgesloten en ook dedraaihekken waren dusdanig dat je er met een rolstoel niet door kon.
Dus het rutbeek is niet toegangkelijk voor rolstoelgangers,wij vinden dit en heel treurige zaak dat deze mensen ook nog eens gestraft worden op een onmenselijke manier .
Wij zullen ook ons door vertellen aan mensen die ook naar het rutbeek in enschede willen en afraden dit terrein te bezoeken.
Gehandicapten in eenrolstoel zijn bij jullie niet welkom


nino   15-08-2010 19:46

ik zou er ook wel eens heen willen ik woon in enschede maar durf niet echt alleen te gaan is er iemand die mischien mee wil ? dan moet je me zeker mailen el.nino10@live.nl


marieke   14-08-2010 18:41

is het een leuk strand op het rutbeek


Rutbeek Bezoeker   06-06-2010 17:20

Prima terrein alleen dat fietspad wat er nu dwars door heen loopt slaat helemaal nergens op... Maar goed langs heen kijken. Daarnaast stoor ik mij als man aan de mannen die na 16.00 andere bedoelingen hebben dan lekker zonnen en van het weer genieten... straalt er bij een aantal overduidelijk van af. Dat ze het doen prima... maar doe het dan wel even anders zodat de echte naturist niet een andere plek moet op zoeken. (Overigens voor 16.00 is er niks aan de hand)


Bert Delfzijl   14-04-2010 21:14

gegroet Rutbeekgangers!

Ik hoop dat alles goed met jullie is.

schrok van de foto´s van het asfaltpad vlak bij het zandstrandje! gevaarlijk voor spelende kinderen! en weg is de rust en de privacy! erg jammer hoor!

ik wens jullie een fijne zonnige zomer toe!
tot ziens!
groeten uit Delfzijl !
Bert
theo   03-04-2009 20:29

het strandje was leuk maar nu komt er een fietspad dwarsover het naaktgedeelte waar de kinderen spelen.dacht u dat wij dit leuk vinden?echt niet. en bedankt hoor.ik hoop dat de eigenaar dit leest en mij een bericht terug stuurt.zo kun je niet meer van je vrijheid genieten.groeten namens een naturist.


Harmen-John.   24-08-2008 20:41

Inderdaad een prima stek. Het paradijs der Lusten. Zowel het zg. eiland, dat overwegend door mannen(lees homo's en bi's)wordt bevolkt ligt aan de overkant een prachtige lokatie, die zich uitermate goed leent om heerlijk uit de kleren te gaan. Heerlijke strandjes en diverse beschutte plekjes maken deze stek tot een prachtige plaats, die met een beetje netheid en reinheid door ons alles behouden kan blijven zolas hij nu is.


johan en hermien   13-08-2008 11:46

wij hebben een mooi alternatief plekje ondekt voor "naaktrecreatie", nl de pannekoekenplas bij Oldenzaal.Het is een privé plas waar naaktrecreatie met een beetje meer....gedoogd is. Voor ons per fiets bereikbaar:-) dit om lekker even puur van de natuur (en van elkaar) te genieten.
 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend