Kraaijenbergse Plassen
Laatst bezocht: 27-08-2017

Algemeen   Route   Foto's    Gastenboek   Noord-Brabant   Nederland   English   Deutsch   France


Naaktstrandje Kraaijenbergse Plassen
Foto's
Gratis parkeren op een kleine parkeerplaats. Hier is ruimte voor ongeveer 30 auto's.
Rondom de plas geldt een parkeerverbod. Ga naar rechts en volg het fietspad.Het fietspad naar het naaktstrandje.In de (tweede) bocht, is de toegang tot het naaktstrandje. Bekijk hier het bord.Het naaktstrandje aan het begin.

Het mobiele toilet op het strandje.Het naaktstrandje (vlak bij de ingang).Het achterste gedeelte.Het naaktstrandje.Het naaktstrandje (achterste gedeelte), met een zwempek.Het zwemwater is op twee plaatsen bereikbaar. (beste plek i.v.m. met de ondergrond).De ondergrond bestaat uit kiezelstenen, het zwemwater wordt snel diep.Het zwemwater aan het begin van het strandje. De drijflaag op de foto wordt veroorzaakt de westenwind. Hier liggen veel stenen op de ondergrond.Boten mogen hier wel op het water liggen, maar niet dichter dan 5 tot 20 meter bij de oever.De plas.De kleine onverharde parkeerplaats is afgesloten.

De weg naar de camping "'t Loo".Plas 2, met rechts de jachthaven van camping " 't Loo"Bij de camping is ook een dagrecreatieterrein, met parkeergelegenheid. (Tarief 2010: 2,00 euro). Bij een volle parkeerplaats bij het naaktstrandje kan hier worden geparkeerd. Loopafstand 2100 meter extra.
 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend