Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op dinsdag 22 augustus 2017 om 15.06 uur

Zonnige perioden. Morgen op veel plaatsen zomers warm

Er zijn flinke zonnige perioden met enkele stapelwolken. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20C in het noorden tot 25C in het zuiden. De oostelijke wind is zwak tot matig. Aan de westkust draait de wind vanmiddag tijdelijk naar noordoost tot noord.

Vanavond en komende nacht wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af en het blijft vrijwel overal droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 15C in Zeeland tot lokaal 8C in het uiterste noordoosten. Er staat een zwakke tot matige oostelijke wind.

De woensdag begint tamelijk zonnig en droog, maar in de loop van de dag komt er vanuit het westen hoge- en middelbare bewolking binnendrijven. Geleidelijk wordt de bewolking dikker en in de loop van de middag en avond kan er heel plaatselijk wat lichte regen of een bui vallen. Het wordt op veel plaatsen zomers warm. De maxima lopen uiteen van 23C op de Wadden tot ongeveer 28C in het zuiden. De wind is eerst zwak tot matig uit oost tot zuidoost, later in de middag en in de avond draait de wind van het westen uit naar zuidwest tot west. In het zuidwestelijk kustgebied wordt de wind dan enige uren vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend