Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zaterdag 26 mei 2018 om 11.30 uur

Vrij zonnig en zeer warm, morgen in de zuidelijke helft kans op een bui

Vandaag is het vrij zonnig, hoewel er in het zuiden ook af en toe ook wat dikkere hoge bewolking voorkomt. Het blijft droog en het wordt zeer warm. De maxima komen uit op circa 28C, in het noordelijk kustgebied wordt het met 23C iets minder warm. Er staat een overwegend matige (noord)oostenwind.

Komende nacht neemt in het zuiden de bewolking toe, maar het blijft vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 13C in het noordoosten tot 17C in het zuiden. De noordoostelijke wind is zwak tot matig.

Morgen zijn er zonnige perioden. In de ochtend kan er in het zuiden al een enkele bui voorkomen, in de loop van de middag is er in de gehele zuidelijke helft van het land kans op een regen- of onweersbui. Hierbij kunnen veel neerslag in korte tijd, hagel en windstoten voorkomen. De noordelijke helft van het land houdt het waarschijnlijk droog. Het wordt opnieuw (zeer) warm, de middagtemperaturen varieren van 23C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 28C in het oosten. De wind is zwak tot matig en oostelijk, in het zuiden later in de middag mogelijk veranderlijk. Aan de kust kan er in de middag een zeewind opsteken waardoor het daar afkoelt. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend