Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 23 oktober 2017 om 15.17 uur

Veel bewolking en af en toe (mot)regen, morgen grijs en regenachtig

In het noordoosten valt er af en toe motregen of regen. In de rest van het land blijft het droog en is er af en toe ruimte voor de zon. Aan het begin van de avond wordt er in het zuidwesten af en toe regen of motregen verwacht en deze neerslag breidt zich in de loop van vanavond naar het noordoosten uit. De temperatuur ligt rond 14C. De wind is westelijk en boven land overwegend matig, aan de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst nog mogelijk krachtig. Vanavond draait de wind naar zuid tot zuidwest en neemt de wind boven land af naar zwak tot matig.

Komende nacht is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. De temperaturen lopen aan het begin van de nacht uiteen van 13C in het zuidwesten tot 8C in het noordoosten. In de loop van de nacht loopt de temperatuur langzaam iets op. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, aan de kust mogelijk af en toe vrij krachtig.

Dinsdag overdag is het bewolkt met af en toe regen of motregen. In de avond valt er vooral in de noordelijke helft regen. De maximumtemperatuur ligt rond 16C. De zuidwestelijke wind neemt boven land toe naar matig en boven zee naar krachtig tot hard, 6 tot 7 Bft. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend