Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


    Handige weer links:
Waar schijnt nu de zon? Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

   Overzicht weer over Nederland:
Vandaag
Morgen
Overmorgen

 
  

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op donderdag 27 april 2017 om 15.14 uur

Enkele buien

De zon schijnt regelmatig, al komen er vooral in het oosten en zuiden ook enkele buien voor. In de loop van de middag komt er in het noordwesten steeds meer bewolking en gaat het daar af en toe regenen. Met een maximumtemperatuur van 10 tot 12C is het een vrij koude Koningsdag. De wind is westelijk en matig, in het noordelijk kustgebied (vrij) krachtig.

Vanavond gaat het met name in de kustprovincies af en toe regenen. In het oosten en zuidoosten zijn er eerst nog opklaringen. In de nacht naar vrijdag is het tamelijk bewolkt en regent het op veel plaatsen af en toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3C in het oosten tot 6C in het westen. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig en in het noordelijk kustgebied aanvankelijk nog vrij krachtig. In de loop van de nacht draait de wind aan zee naar noordwest.

Morgen overdag is er af en toe zon met in de ochtend verspreid enkele lichte buien. In de middag zijn er in het oosten en zuiden meer buien. In de avond is het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur komt opnieuw rond 11C uit. Van het noordwesten uit draait de wind naar een noordwestelijke richting en wordt daarbij matig. (Bron: KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend